Encara aquí és un tema que cal unir-les totes, no importa el seu partit o ideologia: El pròxim president hauria de tenir autoritat promoció de comerç (APT).

Això és perquè TPA és una eina fonamental que dóna el gerent dels Estats Units la versatilitat que (o ella) cal seguir el seu propi interès econòmic dels Estats Units, preservant també un camí per al Congrés d'exercir la seva sentència legislativa.

TPA té molt sentit que hauria de ser per sobre de disputes partidistes. Per desgràcia, sovint és expulsat al voltant com una pilota de futbol polític. Quan és un demòcrata a la Casa Blanca, els Republicans al Congrés massa sac TPA. Quan és un republicà a la Casa Blanca, molts demòcrates al Congrés alinear contra.

El president Clinton havia TPA i perdut, Gràcies a un Congrés controlat partit republicà que es va negar a renovar-lo. Llavors el President Bush va ser lliurat TPA, però es va perdre l'any passat, Quan un defraudar el Congrés controlat pels demòcrates és expira.

Aquesta Mallerenga-per-tat el partidisme ajuda a ningú, excepte potser pels tertulians dit apuntant que al voltant de real dels mitjans de comunicació i s'imaginava controvèrsies manera porcs es congreguen al voltant d'Abeuradors.

Res que planteja el partit per sobre principi condueix a la pitjor classe de estancament de Washington. Aquest tipus de obstruccionisme imprudent frustra gairebé cada nord-americà que no és emocionalment o financerament casats amb les fortunes dels demòcrates o els Republicans.

Per si mateix, Promoció de comerç autoritat és un vaixell buit. No avançar o inhibir el lliure comerç. Simplement crea un conjunt de condicions que atorga al president un nivell raonable de flexibilitat per negociar o renegociar els acords comercials amb altres països. Congrés té l'oportunitat d'aprovar o desaprovar-ne d'aquests acords en una votació amunt o avall–es pot acceptar o rebutjar ofertes comercials, però no modificar-los.

La restricció a les esmenes del Congrés és essencial. Qualsevol canvi al text d'un acord existent en realitat crea un nou conveni. La Casa Blanca hauria de tornar a obrir converses amb un o més governs estrangers, persuadir-los a acceptar els canvis no importa com de gran o petit, i llavors enviar el conveni revisada al Congrés, que podria exigir fins i tot a més modificacions. En aquest cicle viciós de fantasia del Congrés, és fàcil veure com vols trencar tot el procés.

El fet és que sense TPA, altres nacions no tan sols es molesten rodones acords de comerç amb els Estats Units. Allò és perquè ells no estan negociant amb el president, però més aviat amb el president i 535 senadors i representants. És una situació impossible.

Personalment he estat a la taula amb els negociadors de l'Índia, Hondures, Brasil i Mèxic. Mentre que el meu temps amb ells es limitava, era fàcilment aparent que tenen poca confiança en el Congrés nord-americà. Nostre comerç ens representant i Departament d'estat, juntament amb el servei d'Ag estrangers (FAS) i personal de l'USDA passar hores i hores de treball per aconseguir els millors acords per a nosaltres i tots els involucrats. Sense TPA, hi hauria progrés poca o cap al voltant de la taula.

Fins i tot amb TPA, controls i equilibris assegurar que congrés tindrà una veu en el procés. L'u. representant de comerç ha de guanyar confirmació del Senat i es manté en contacte regular amb els membres del Comitè de Finances del Senat i la Cambra Comissió mitjans, que tenen jurisdicció sobre qüestions de comerç. Membres individuals del Congrés pot tenir diferents opinions sobre qualsevol acord comercial únic, però mai està sorprès pel contingut i que sovint has jugat un paper en la formació d'aquesta.

Més important de tot, Congrés manté la capacitat de reprendre un acord comercial–Si la casa o el Senat diu que no, aleshores fracassarà.

No sé qui guanyarà les eleccions presidencials d'enguany. Ni tan sols saben que els demòcrates i els Republicans van nomenar durant les properes setmanes. Però sé que això: Nord-americans estan cansats de les apunten la rancúnia partidista que falsament grederes blau-estat votants contra vermell-estat votants en una batalla de les disputes que sembla tan inútil com és interminable.

Hi ha diferències significatives entre demòcrates i Republicans, i hi haurà distinció significativa entre els candidats aquesta tardor. No tothom estarà encantat pel resultat de les eleccions.

Encara hi ha moltes maneres per demòcrates i Republicans per trobar terreny comú, i TPA és un d'ells. En diferents moments, gran nombre de membres d'ambdues parts ho han recolzat. Als seus cors, saben que és correcte.

Ara és el moment perquè els polítics acceptar una treva sobre TPA–i d'admetre que sempre val la pena, no importa que s'asseu al Despatx Oval.

John Rigolizzo, Jr. és una cinquena generació agricultor, aixecant verdures fresques i camp de blat de moro al sud de Nova Jersey. La granja familiar gestiona tant al detall de costat de carretera i mercats majoristes. John és membre del Consell de veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrrade.org