Desenvolupadors de noves aplicacions de la biotecnologia i usuaris d'aquestes aplicacions continuar buscar maneres d'obtenir beneficis dels productes en tota la cadena de subministrament. El setembre de 2007 Consell d'administració de la Corporació d'assegurances collita Federal de USDA aprovat un programa pilot de quatre Estats per a una aprovació de rendiment de biotecnologia (ADÉU) per a cultius d'assegurances per a blat de moro. Monsanto Corporation i companyia d'assegurances agrícoles Western desenvolupat els conceptes del programa, però qualsevol proveïdor d'assegurances aprovat pot oferir la taxa de descompte complement per un productor de blat de moro complir els criteris d'elegibilitat.

“”A principis de gener 2008 l'agència de gestió de risc (RMA) de l'USDA alliberat informació i instruccions a proveïdors d'assegurances aprovats per la 2008-2011 anys de cultiu. La setmana de descans estarà disponible en tots els comtats d'Illinois, Indiana, Iowa, i Minnesota on s'ofereix cobertura de blat de moro. Segons les estimacions de la National Agricultural Statistics Service (NASS) d'USDA, Aquests quatre Estats havia 41.1 milions d'hectàrees de blat de moro per a gra en 2007, 47.5 per cent dels EUA. total, i produït 6.8 milions bushels de blat de moro, 51.8 per cent del total nacional. L'aprovació de rendiment és només el secà blat de moro que pot explica per què Nebraska, l'estat número tres en hectàrees de blat de moro i producció i amb quantitats substancials de regadiu, no fou inclosa en el programa pilot.

Per a la 2008 collita de la setmana de descans oferirà una disminució de l'assegurança per als productors que plantar blat de moro per a gra que conté tres trets específics biotec de Monsanto – Barrinador de YieldGard¨, YieldGard¨ Rootworm i agafada Ready¨ blat de moro 2, que es comercialitzen sota els noms comercials de ÒYieldGard¨ més amb 2Ó resum Ready¨ de blat de moro i web ÒYieldGard VT Triple.Ó el RMA que informes sobre 250 empreses actualment llicència MonsantoÕs tecnologia de pila triple. Varietats de biotecnologia d'altres empreses s'espera per ser afegit per a la 2009 collita si la 2008 l'experiència és positiva. Segons les estimacions NASS, productors de blat de moro en els quatre Estats pilots plantar varietats pila-gen (pila doble i triplicat) tots els proveïdors en 14.9 milions d'hectàrees en 2007, més del doble del 6.1 milions d'hectàrees plantades en 2006. Primers informes de llavor de blat de moro de vendes per a la 2008 cultiu indiquen que plantacions de varietats de triple-pila augmentarà una altra vegada.

Per qualificar per als productors de blat de moro BYE ha d'adquirir una assegurança de cultius basat en la història real de plantació, ingressos garantia o cultiu ingressos cobertura al més alt que el nivell mínim de protecció d'assegurances. Com a mínim 75 per cent de la secà blat de moro sembrat a gra en una unitat de cobertura d'assegurança cal plantar amb un híbrid que qualifiquen de blat de moro. Productors de blat de moro també cal complir els requisits de superfície de refugi de Protecció Ambiental Agència. Les companyies d'assegurances no han llançat les reals reduccions en les primes per a la setmana de descans, però les estimacions de RMA la tardor passada va mostrar que la cobertura de 70-75 per cent per a un pla d'assegurances de la història de producció real (que només cobreix el risc de rendiment) tindria una reducció del complement de 20 per cent. S'espera que la reducció mitjana de les primes a través de tots els plans que qualifiquen de blat de moro en el pilot de quatre Estats sobre 13 per cent.

La setmana de descans sembla ser un producte que lligava molt bé amb el mercat actual. Plantacions de apilades varietats de blat de moro ha augmentat ràpidament en els darrers dos anys, i s'espera augmentar nou plantacions en productors 2008. Monsanto presentar tres anys de dades per donar suport els beneficis de rendiment de les seves varietats triple-pila. Informes anecdòtics dels agricultors de blat de moro també indiquen que els rendiments aguanta bé sota tensions plagues i temps. Companyies de llavors més de les seves millors varietats són dedicant a la tecnologia de pila triple. Productors de blat de moro pot estalviar diners en assegurances de collita en un moment quan ràpidament escalada costos de producció fer la gestió del risc encara més important en els propers anys.

La història no acaba allà. Les reduccions d'assegurances de collita costava disposen d'un requisit de verificació de compliment. El RMA Pilot Biotech rendiment aprovació estàndards d'assegurances manual 2008 Anys, inclou una secció de controls sobre el terreny per provar les plantes per la presència dels trets necessaris i verificar l'afirmació BYE llavor distribuïdor certificació, com que la quantitat de llavor híbrida de qualificació obtinguda és adequada per complir els requisits de plantació. Mostreig són necessaris per a:

  • Totes les normes amb pèrdua reclamacions en excess de $100,000;
  • 3 percentatge de totes les normes amb una responsabilitat total per a tots els assegurats de blat de moro sota la política de menys de $500,000; i
  • 5 per cent de totes les normes amb una responsabilitat total per a tots els de blat de moro assegurat sota la política de $500,000 o més.
  • El programa spot-check inclou un procediment per prendre mostres de teixit i enviant-los a laboratoris homologats per la presència de gens biotec. El productor de blat de moro és necessari proporcionar llocs de tots els camps de blat de moro biotecnològica i una còpia de la insuredÕs BYE llavor distribuïdor certificació declaració i associats llavors comprar i tornar factures.

    El programa d'adéu és un altre pas pel camí per cadenes de subministrament agrícoles més integrades. Agricultors organitzen cada vegada més proveïdors responsables i haver de retre per altres de la cadena. Per fomentar l'ús de les noves tecnologies els beneficis necessita fluir amunt i avall de la cadena de subministrament als prenedors de decisions d'Assumpció de riscos. Altres productes similars poden ser desenvolupats. Són varietats tolerants a la sequera de blat de moro que limitar les pèrdues de rendiment en les canonades a les empreses de llavors. Beneficis més enllà d'estalvi d'assegurances de collita que poden desenvolupar. Varietats de blat de moro, que requereixen aplicacions inferiors de fertilitzants de nitrogen comercial per aconseguir rendiments òptims també s'estan desenvolupant i pot ser útils en la reunió o evitar futures regulacions ambientals. Varietats de cultius biotecnològics estan millorant productor torna més enllà només més alts rendiments i menors costos de plaguicides.