Enterrades profund dins un informe recent de l'organització internacional del treball era una superproducció que les organitzacions principals notícies no notar gens. Les seves històries sobre l'informe es va centrar en les taxes de productivitat arreu del món: Nord-americans els cims, seguida l'irlandès, amb la Xina i la resta d'Àsia guanyant terreny.

M'adonava una mica d'ironia de l'acció de gràcies-temps en llegir com tecnologia blogger Peter S. Magnusson, No obstant això, van excavar una mica més profund i trobar una llavor. El quadre 4b pàgina 6 d'aquest informe de treball, va descobrir: "En els darrers anys l'agricultura ha perdut el seu lloc com el principal sector d'ocupació i ha sigut reemplaçat pel sector dels serveis, que en 2006 constituir 42.0 per cent d'ocupació món en comparació amb 36.1 percentatge per l'agricultura."

Magnusson correctament aquest anomenat una "fita tremenda" i es va preguntar per què ningú havia recollit en. Potser ens diu alguna cosa sobre la nostra perspectiva a curt termini. Qualsevol sigui la raó, la pregunta més interessant implica la tendència mateix–i què es pot dir-nos sobre el futur de la producció agrària i alimentària.

Primer de tot, Aquesta és una història d'èxit. Sobre 10,000 fa anys, nostres avantpassats van començar a establir-se durant el que anomenem la revolució neolítica. Van donar fins nòmades la caça i la collita a favor de les comunitats estables basades en el cultiu d'aliments. L'agricultura es va convertir en una forma de vida dominant.

Sobre la nostra, els éssers humans va ser molt bo en l'agricultura–tan bo, de fet, els agricultors del que avui poden sostenir una població mundial que s'acosta 7 milions de dòlars. Tan bo estem mirant a biocombustibles de aquesta productivitat també. Sorprenentment, ens estem gestionant alimentar un planeta creixent de persones, tot i que els agricultors fer un percentatge de reducció de treballadors del món. Hi ha moltes raons per a això, de les pràctiques agrícoles que es va estendre durant la revolució verda a l'èxit en curs de la Gene Revolution.

Els agricultors estan simplement millorant en el que fan–ens estem persuasió més menjar de la terra, i estarem fent-lo més eficient i suaument amb l'ajuda de biotech. El resultat és que milers de milions de persones poden dedicar-se a alguna cosa més que la producció d'aliments.

Tradicionalment, el flux de gent de l'agricultura i en altres sectors està associat amb el desenvolupament econòmic. En els Estats Units i l'oest, la transició és tan completa que menys de 2 per cent dels treballadors estan directament involucrades en l'agricultura. Aquells de nosaltres a l'agricultura pot veure això com notícies velles però tots els nord-Americans hauria de reconèixer com a bones notícies. En aquest temps de vacances d'any cal donar gràcies i espero que aquest flux de benediccions a totes les persones del món.

Però també ens adonem com gent allunyar l'agricultura, esdevenen menys familiaritzats amb les complexitats de la producció d'aliments. És potencialment pitjor que no només conèixer la llet surt una vaca–ignorància pot conduir a males polítiques i altres malaltisses conseqüències. Si la gent comença a pensar que costelles de porc provenen de la botiga de queviures–en lloc de porc granges confiar en els productors de blat de moro que compren americà fet de tractors construïts per no-agricultor nord-Americans, per exemple–pot arribar a un punt quan els agricultors es dóna per descomptada.

Ja podem veure algunes proves d'això en les economies avançades. Biotecnologia en l'agricultura és àmpliament acceptat en els Estats Units i altres països, però continua satisfer ferotge, basada en l'emoció de la resistència a Europa. Les persones que s'oposen a aquestes noves eines en general no són agricultors. Agricultors reconèixer com la tecnologia i els nous coneixements han unshackled la productivitat. Però molts d'aquests activistes anti-biotecnològics probablement haver mai assegut en un tractor.

Encara protesten amb passió–i en la creença reconfortant que serà capaços d'acabar cada dia amb un àpat calent a casa o en un restaurant, disposició els productors d'aliments que pot dibuixar des del ric sòl de llarga experiència.

Clàusula de reg, membre del Consell veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrrade.org) planteja el bestiar, blat de moro i soja en una granja familiar generació quart a central Iowa.