Agricultors entendre l'amenaça de la sequera. És un dels nostres temors més gran, en part perquè tenim cap control sobre ell. Pot ser el millor pagès del món, però si el cel no deixar de ploure, res creixerà.

El problema que afecten a Geòrgia i els seus veïns és greu–la sequera pitjor en un segle, diuen els experts. Altres parts del món estan experimentant els seus propis problemes. A Austràlia, els agricultors estan en el setè any de la pitjor sequera que ningú sota pot recordar. Ells trucant a la seca"gran".

Mai no vindrà un temps quan cultius no necessiten aigua. Però si la biotecnologia està permès arribar al seu potencial, pot arribar un moment quan cultius necessiten menys aigua que ara ho fan. Resisten són a l'horitzó científica. Poden arribar a ser una realitat aviat–però només si fem un esforç resolut a desenvolupar-les.

En veritat, Biotecnologia ja ha millorat la capacitat de cultius per sobreviure els períodes secs. Les plantes resistents als herbicides prevenir el creixement de males herbes, que xuclen la humitat dels nostres camps. Com a resultat, Aquestes plantes biotecnològiques derivats poden obtenir amb una mica menys accés a aigua que els cultius de fa només una generació.

El que és més, perquè els cultius transgènics permeten a granja sense llaurar constants, nostres camps no pateixen tanta erosió mentre feien una vegada. Si els meus avantpassats tenien accés a les tecnologies de conreu mateix que utilitzo actualment, no podrien haver patit de les catàstrofes bol de pols de la dècada de 1930, Quan les tempestes de pols va agreujar les condicions de sequera i portat a què pot ser la pitjor dècada en la història de l'agricultura nord-americà.

Aquest període generat almenys una gran obra de la literatura–El raïm de la ira–però també va produir una incalculable patiment en el heartland. Biotecnologia pràcticament garanteix que no hi haurà una seqüela del famós llibre de John Steinbeck.

La pràctica de la rotació de cultius també pot donar un cop de mà, tant de temps com un dels cultius en rotació genèticament és realçat. Això és perquè els efectes de les plantes resistents als herbicides en un camp particular es pot sentir més enllà d'una temporada. Quan vaig créixer soja GM en un camp que germinat de blat de moro GM un any abans, Sé que tindrà èxit una mica addicional al requerí de males herbes, i per tant sobreviure amb una mica menys humitat.

Tots aquests beneficis, No obstant això, són secundaris–vostè pot anomenar-les conseqüències no desitjades de control de males herbes, encara que sigui de la varietat positiu. En el futur, hauríem d'utilitzar biotecnologia per abordar el problema de la responsable de la sequera sobre. Hauria de ser la conseqüència prevista de la recerca.

El següent pas és per produir plantes que simplement no tenen millorar els accessos a l'aigua, però per produir cultius que utilitzen l'aigua que reben més eficaçment. Per a ells, resistència a la sequera seria un tret fonamental.

Segons alguns horaris, la secada versions de blat de moro i soja restin disponibles en cinc anys més o menys. El que realment necessitem, No obstant això, és resistent a la sequera blat, perquè el blat es conrea en zones més probabilitats d'experimentar l'estrès de la sequera. Per desgràcia, companyies de llavors en general han abandonat l'esforç per desenvolupar varietats GM de secada blat a causa de preocupacions sobre la reacció dels consumidors.

No sé per què els consumidors vols resistir blat GM quan he tan fàcilment acceptat GM blat de moro i soja–cultius que trobar el seu camí en una cosa que mengem gairebé cada dia.

Seria millor si podríem pensar lògicament la promesa de resisten increïble i fer un lúcid compromís per al seu desenvolupament. I seria una llàstima si, abans de prendre aquesta decisió necessària, Esperem fins que venia una crisi al país de blat–una crisi que podria disminuir o fins i tot evitar mitjançant la aplicació intel ligent de la biotecnologia ara mateix.

Pluja pot provenir d'un poder superior–però la biotecnologia, encara que possiblement un do de Déu, prové del nostre propi poder de cervell. Ens cal posar les nostres ments a aprofitar-ho.

Terry Wanzek creix de blat de moro, soja, i el blat a la seva granja familiar a Dakota del nord.
Sr.. Wanzek serveix com a senador de Dakota del Nord i membre de la Junta de veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrade.org)