Seu comentari va arribar a una notable reunió aquesta setmana a Des Moines: la segona anual Global agricultor a Camperol Taula rodona, patrocinat per la tecnologia i la veritat sobre comerç i conjuntament amb el Premi aliments mundial. L'esdeveniment va reunir 21 agricultors de tot el món–tothom de Douglas Mbano de Malawi a Secretaria de l'agricultura de Iowa, Bill Northey. Jo estava a la taula, així.

La diversitat del grup va ser increïble. Veníem de sis continents. Nostres antecedents i circumstàncies eren literalment mons a part. Ens comunica en anglès–tant fortament accentuat–i inclou un traductor espanyol en nostres procediments.

Per a totes les nostres diferències, No obstant això, Hem tingut molt en comú–sobretot el nostre desig compartit a la granja de la terra al seu màxim potencial, utilitzar les tecnologies i millors pràctiques disponibles.

Tristament, no tots són capaços d'aconseguir aquest objectiu: En molts països, els agricultors no tenen accés a les mateixes eines de la biotecnologia que gaudim als Estats Units.

"Assegut aquí, He arribat a adonar-se, com la sort que som,"va dir Alanna Koch, un pagès de Canadà, una altra nació que ha acceptat els cultius transgènics.

Koch havia escoltat diversos dels seus companys agricultors descriure resistència massiva de cultius genèticament millorades. A Europa, l'oposició és especialment ferotge. "Un petit nombre de persones que no entenen l'agricultura controlar la nostra política agrícola,"deia Jim McCarthy d'Irlanda.

David Hill del Regne Unit va expressar l'enveja per Carlos Font d'Espanya, el país ha pres la iniciativa en l'acceptació de biotecnologia de la Unió Europea. Encara té anar a lligar amb els Estats Units, Canadà, i l'Argentina, però això és trencar en un entorn difícil. "La resta de nosaltres només estan intentant atrapar,", deia turó.

Va afegir que la desinformació és un factor clau. "A Greenpeace i amics de la terra, anem en contra d'empreses multinacionals-les relacions públiques, i quan es parla no estan gravats per la necessitat de dir la veritat."

Contra la por els venedors ambulants, els agricultors que aprecien la promesa de la biotecnologia pot tenir dificultats per transmetre el seu missatge d'esperança.

"Esperança és una venda dura,"va dir Koch, "perquè sempre cal superar l'escepticisme. Por, per contra, s'estén com un virus–i es pot infectar una societat sencera i tothom en això."

Avui, No obstant això, ens trobem a la vora d'un gran temps d'esperança–un període que podria ser més emocionant per a l'agricultura que res en una generació. Anem a veure grans canvis en la producció d'aliments, impulsat per la riquesa creixent dels països en desenvolupament i alts preus de mercat dels productes bàsics de granja.

Com convertir-se en la més rica de països i les seves classes mitjana créixer, seva gent demanda millors dietes–tres àpats al dia, amb una gran quantitat de calories.

D'altra banda, preus de cultiu alta actual forçarà un canvi massiu a com desenvolupar tecnologies. En els últims anys, Quan els preus han estat baixes, els agricultors s'han centrat en arreglant les seves pròpies despeses. Amb preus que pugen, nous dòlars d'inversió es tornarà disponibles que es concentri en augmentar els rendiments.

Agricultors alimentar al món–un món que encara està creixent, i que està posant cada vegada més demandes en l'agricultura. És un desafiament increïble, i hem de tenir l'orgull en el que fem. Som propis defensors millors i meravelloses històries per explicar. Cal anar més enllà del nostre cercle de preocupació i comencen a tocar nostre cercle d'influència. Nostres experiències personals amb biotecnologia els nostres millors aliats.

A la nostra reunió, un dels testimonis més poderosos de la promesa de la biotecnologia va ser Ken Kamiya, que creix la papaia a Hawaii. Li va dir de com papaies GM va salvar la seva indústria–i com ell i els altres agricultors va haver de superar l'oposició dels extremistes anti-ciència per tal de preservar el seu mitjà de vida.

Seu era només un conte. Junts, No obstant això, totes les nostres històries ajudarà a arribar al seu punt d'inflexió de biotecnologia.

"Jo sóc només una espelma petita,"va dir Rosalie Ellasus. Fins i tot la més petita flama pot encendre un foc.

Bill Horan, Membre del Consell de la veritat sobre comerç i tecnologia, creix el blat de moro, soia i cereals a nord-oest d'Iowa. Aquest quart granja familiar de generació ha estat involucrat en l'especialitat collita producció i identitat conservació durant més de vint anys.