No obstant això gairebé no puc esperar fins a 1 o ’ rellotge diumenge, Quan l'Indy 500 està previst que comenci. Gairebé tots els agricultors de blat de moro que sé és igualment emocionat.

Conductors competiran per guanyar el funcionament de l'Indy 91a 500. I per primera vegada, seus vehicles serà alimentat per blat de moro: Es ’ re ús d'etanol combustible grau 100 per cent.

Si l'etanol és prou bo per a la cursa auto més famós del món, shouldn ’ t també ser prou bo pel seu viatge a treballar? Concedit, pot no necessitar conduir 219 mph – el temps d'automòbils més lenta a la Indy 500 ’ camp 33-vehicle de s.

Encara hi ha els conductors que preocupar-se per l'eficàcia de l'etanol. Aquí a Iowa, més de 75 per cent dels nostres conductors d'elegir. Només recentment, No obstant això, gent en altres parts del país han començat a pensar en l'etanol com un producte que es podria bomba rutinàriament en els seus vehicles. La realitat és que l'etanol té un altíssim índex d'octà.

Equip etanol es va involucrar en educar els consumidors sobre els beneficis de l'etanol de curses auto. Tot el món, alguns 300 milions de persones veure la Indy 500. Fa dos anys, L'etanol equip patrocinat un cotxe Indy. L'any passat, cada cotxe Indy corria en una barreja de combustible de 10 percentatge etanol i 90 percentatge metanol.

Aquest any, No obstant això, és un punt d'inflexió: Cada gota de combustible en el dipòsit de gas de cada Indy 500 corredor vindrà de blat de moro. Que ’ s també cert per a tots 17 curses en aquesta temporada ’ Indy Car sèrie s, que va començar al març i acaba al setembre.

El juny 24, els cotxes d'Indy vindrà al cor del país de blat de moro, per a una cursa a la nova Iowa Speedway a Newton, l'Indy Iowa blat de moro 250.

Hi ha ’ s simplement de cap manera el món ’ conductors majors s acceptaria un combustible visitava.

L'equip de l'etanol ’ don ambicions de s ’ t parada amb la sèrie de cotxe Indy. La Lliga de curses d'Indy també patrocina un drag racer, que pot colpejar velocitats de 325 mph. Cap altra entitat d'esports de motor ha progressat pel que fa a la sèrie de cotxe Indy en l'ús de l'etanol. En el temps, No obstant això, es pot.

Es així que el públic nord-americà. ’ Ll pensa en etanol aquest diumenge, Quan van veure l'Indy 500. ’ Ll pensar-hi encara més com ens apropem a l'estiu conduint temporada, amb preus del combustible superant $3 per galó.

TIM RECKER de Arlington creix blat de moro i la soja a la seva granja. Va ’ s un entusiasta d'usuari i carreres de l'etanol.