Un article de diari de Wall Street sobre EUA. les exportacions d'arròs a la nació africana de Ghana és un exemple dels reptes per abordar la complexitat de la política de comerç internacional. Lectors tindria una visió distorsionada d'u. política d'arròs i comerç i si l'única informació que tenien era de l'article.

L'article "com barreres comercials mantenir Africans Adrift – granja subvencions empenta ghanesos West mercat d'arròs, Alimenta la pobresa i la migració"per Juliane von Reppert-Bismark va aparèixer en el desembre 27, 2006 U. edició. La línia de la història és típic de les històries de comerç en la premsa popular-persones en zones rurals pobres de països en desenvolupament estan sent forçats a anar a grans ciutats per aliments barats subvencionats dels EUA. perquè els governs "Cursa estrictes règims de mercat obert preconitzat pel Banc Mundial i Fons Monetari Internacional, amb cap pagaments a agricultors i els aranzels d'importació limitat".

Ghana és un país d'Àfrica occidental a la Costa del golf de Guinea, amb una població de 22 milions. Té una superfície de 92,000 milles quadrades, una mica més petit que l'estat d'Oregon. Sobre 17.5 per cent de la terra és herbacis amb un altre 9.2 per cent en cultius permanents. Només 77,000 son regades hectàrees. PIB per càpita 2005 en un poder adquisitiu va ser base de paritat $2500, sobre dues vegades el nivell dels països més pobres a l'Àfrica. Comptes de l'agricultura per sobre 35 percentatge del PIB i 60 per cent d'ocupació. El govern va començar a perseguir les reformes del mercat a mitjans de la dècada de 1980 i és el país més orientades al mercat a l'Àfrica, amb el creixement econòmic de 5-6 per cent per any. El país es promou com la porta d'entrada a l'Àfrica occidental.

L'u. Agrícola agregat a Ghana en un maig 3, 2006 informe, "El sistema de tarifes de Ghana té quatre tipus d'obligació ad valorem importació (0, 5, 10 i 20%), que va entrar en vigor al gener 2000. La tarifa de l'obligació és 20% (per exemple, arròs i aviram)."Comparat amb molts països en desenvolupament a Suïssa la tarifa en menjar és baix, però comparat amb el nord-americà mitjana. Tarifa agrícola de 12.5 percentatge és alt. Tingueu en compte que un aranzel d'importació és un impost sobre els consumidors. Un valor afegit fiscal (IVA) de 12.5% sobre el valor de totes les importacions deure inclòs també és duta, però aliments crus n'estan exempts de l'IVA. Analistes polítics pot argumentar que un 20 Tarifa per cent sobre l'arròs és massa alta o baixa, però sens dubte no encaixa l'etiqueta de "estricta obert mercat."

L'u. produeix sobre 2 per cent dels arrossos del món i comptes de 11 per cent de les exportacions de món, per sota de un 20 quota de mercat per cent en la dècada de 1990 i 25 per cent en 1980 i 1981. Als exportadors més gran en percentatge del comerç mundial són Tailàndia amb 29 per cent, Vietnam 17 per cent, L'Índia 15 per cent, U. 11 per cent i el Pakistan 10 per cent.
El servei de recerca econòmica de USDA alliberat un arròs Backgrounder al desembre de l'any passat que explica l'u. posició en el mercat de l'Àfrica subsahariana en general, "Als Estats Units no és preu competitiu a l'Àfrica subsahariana, i la majoria d'importacions d'arròs de la regió de subministrament d'exportadors asiàtics. U. vendes mercantils en el mercat global són gairebé exclusivament arròs d'alta qualitat, mentre que l'Àfrica subsahariana compres majoritàriament baix- o arròs de qualitat mitjana. En els darrers anys, la sud-americana exportadors — l'Uruguai, Argentina, i el Brasil — haver enviat arròs a l'Àfrica subsahariana, amb econòmicament trencats comptable per a una gran part dels enviaments." El backgrounder més explica que l'u. l'última dècada ha anat perdent quota de mercat a l'Àfrica subsahariana. L'u. Agrícola agregat a Ghana estima que l'u. proporciona un terç de l'arròs importat.

L'article de diari de Wall Street repeteix la declaració gastada que u. agricultors arròs rebuts $780 milions en subvencions en 2006, però això no és el nombre corresponent per a assumptes de política de comerç. La qüestió més crític és la quantitat de subvencions que el món comerç organització (OMC) considera com el més comerç distorsionant-el màrqueting programa de préstec. Segons l'ERS arròs Backgrounder, "Totals pagaments sota el programa de préstecs de comercialització han minvat cada any des de 2002 degut a l'augment dels preus de món. Al maig 2006, el preu ajustat món supera la taxa de préstec per a totes tres classes d'arròs, fer u. productors seleccionable màrqueting préstec beneficis."

L'article retrata els agricultors a l'Àfrica com les víctimes de les polítiques dels EUA, la UE, el Banc Mundial i el Fons Monetari Internacional. Aquests tipus d'històries són perjudicials en un context de polítiques públiques perquè van desviar l'atenció de casos relacionats amb política real. Aproximadament tres quartes parts del camí a través de l'article una qüestió clau s'eleva, "Segons el cos Interprofessional de arròs de Ghana, del país tres tones per hectàrea (2.47 hectàrees) rendiment mig és el que podria ser. " Si els rendiments eren dues vegades més grans, Agricultors ghanès podria proporcionar aliments de baix cost per a consumidors i competir amb les asiàtiques, Sud-Amèrica i nord-americà. arròs.

Això ha estat reconegut per la Food and Agriculture Organization (FAO) de l'ONU. Seu lloc web té una llista de les limitacions i problemes per a la producció sostenible d'arròs a Ghana, incloent-hi: sequera a les zones altes i inundacions en les terres baixes de secà (només 10 per cent de terra d'arròs de Ghana és de regadiu), manca de varietats adequades, subministraments insuficients i irregulars de llavors, Adobs i crèdit, xarxes viàries pobres i marketing recerca de sistemes i l'escassa. L'u. Agrícola agregat a Ghana va informar d'una llista similar. L'agricultura de Ghana no té infraestructura adequada, disposa de crèdit subdesenvolupat i té dificultats en els arranjaments de tinença de la terra. Aquesta mateixa llista seria aplicable a molts països d'Àfrica amb problemes de productivitat agrícola.

És més fàcil d'emmarcar els agricultors ghanès com víctimes més que adreça polítiques públiques que reforcin la seva capacitat per augmentar la productivitat. Mentre que el comerç WTO comerç polítiques de reforma que redueixen distorsionant subvencions són necessaris, que farà poc per millorar la competitivitat dels agricultors d'arròs de Ghana.