En la seva 2006 informe d'actualització, el servei internacional per a l'adquisició d'Agri-Biotech aplicacions (ISAAA) va informar que el món és ara la llar de més de 10 milions d'agricultors que plantar cultius biotecnològics. Passem la fita 10 - milions quan les files dels agricultors biotec es va omplir de 8.5 milions a 10.3 milions l'any passat.

Això és un augment de més de 21 per cent–i més en evidència que els cultius genèticament modificats són una de les tecnologies més ràpidament adoptats mai introduïts a l'agricultura.

Aquest nou punt de referència ve en els talons d'un altre assoliment significatiu fa dos anys, Quan els agricultors plantar i collir la milmilionèsima-hectàrees de cultius biotecnològics.

Hi ha una raó simple per a aquest èxit ràpid: Cultius biotecnològics estan proporcionant un impacte econòmic positiu per a l'agricultor i el consumidor mentre que ajudar-nos a protegir el nostre entorn. Si fossin res, agricultors com jo al voltant del món no ser carreres per aprofitar-los.

Això és certament per què utilitzar-los. Encara que jo he plantat cultius biotecnològics des d'aleshores es van convertir en comercialment disponibles sobre fa una dècada, Aquest any la primera temporada en la qual pràcticament tots els de blat de moro i soja que creixen serà genèticament milloraran.

Les llavors no són barats. Són més cars que els convencionals varietats, però són val la pena. Fins i tot amb el cost afegit, en realitat es redueix el preu del meu cultius i amplia la mida del meu rendiment. Realçaments de biotecnologia pot valer 50 bushels de blat de moro per hectàrea. Això és un impuls substancial, tenint en compte que un bon rendiment d'un acre de blat de moro en la meva àrea és una mica més de 200 bushels.

En un estudi publicat la setmana passada, ISAAA informa que els agricultors plantat més de 102 milió hectàrees de cultius biotecnològics en 2006. (Una hectàrea és 10,000 metres quadrats–una mica menys de 2.5 hectàrees.)

En altres paraules, Si tots els cultius de biotecnologia del món es van plantar en conjoining parcel·les, vols han cobert un espai d'aproximadament de la mida de Texas, Oklahoma, i Arkansas. Això és un augment de 13 per cent sobre 2005. Suposant que aquesta superfície augmenta en 13 per cent aquest any, et cobreixen una àrea més o menys igual a aquells tres Estats més Louisiana.

Encara que la majoria de cultius de biotecnologia del món actualment es planten en els Estats Units i Argentina, els agricultors de tot el món estan lluitant per anar biotec. "Més de 90 per cent o 9.3 milions d'agricultors biotec conreus l'any passat eren petits, agricultors pobres recursos del món en desenvolupament, permetent biotecnologia fer una modesta aportació a la pal·liació de la pobresa,"diu Clive James de la ISAAA.

Per 2015, prediu James, més de 20 milions d'agricultors es planta 200 milió hectàrees de cultius biotecnològics. Aquestes xifres es disparen fins i tot més alt quan arròs biotec es converteix en un producte comercial i agricultors asiàtics adoptar-lo. Si això passa, No seré un en 10 milions o 20 milions–Jo fàcilment podria haver un 80 milions.

Informe anual de la ISAAA es publica cada gener. Perquè és tan influent, grups anti-biotecnològics utilitzar seu llançament com una ocasió per anar a l'atac. Centre de seguretat alimentària i amics de la terra internacional, per exemple, afirma que els cultius biotecnològics són un enorme fracàs.

"Cap dels cultius GM en el mercat avui ofereix beneficis per al consumidor en termes de qualitat o preu, i fins ara Aquests conreus han fet res per pal·liar la fam o la pobresa a l'Àfrica o en qualsevol altre lloc,"diu que un dels seus portaveus, també que afirma que els rendiments són millors per als cultius convencionals.

Això només és cert– els números ISAAA demostrar-ho—-i així fer els números a la meva granja. Per què vols més de 10 milions d'agricultors del món, incloent-hi dels cultivadors de subsistència en països en desenvolupament, buscar una tecnologia més car si el resultat final va ser tan decebedor?

Només no té sentit. Però fa algú de debò creu que activistes professionals especialitzats en fax comunicats de premsa tenen un millor coneixement dels camps de mongetes que aquells de nosaltres que portem tant de temps caminant-los?

Les possibilitats d'aconseguir una persona honesta per creure que són, Ah, sobre un en 10 milions.

John Reifsteck, un agricultor de blat de moro i soja en occidental Champaign County Illinois, és un membre de la Junta de veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrade.org).