"Alguns neixen grans, alguns assolir la grandesa, i alguns oficials de relacions públiques de lloguer,"escriure l'historiador final Daniel Boorstin.

No obstant això per a mi, com un pagès de Califòrnia, hi ha res pitjor que la mala publicitat. Si els consumidors no creuen que el menjar que sigui gran és segur menjar, llavors vaig anar a la fallida!

És per això que tots els agricultors estan tan preocupats per la seguretat alimentària. Llegim notícies d'E. brots de coli amb tanta angoixa com ningú.

És una bona cosa aquests informes són tan pocs–moltes vegades la història real no és sobre incidents aïllats de la contaminació, però sobre el fet que els problemes són descobert i contenia tan ràpidament. Mai en u. història ha estat més menjar del que és ara mateix segur.

Potser els problemes de seguretat alimentària rebre tanta atenció perquè genuïns problemes són tant rares–són les històries de "home-gos-bites" per excel. lència, que els mitjans de comunicació amor sobre tant com els agrada entremaliadures celebritat.

Res no és mai totalment perfecte, ja sigui en realitat o de percepció. Una enquesta recent patrocina Consell Internacional informació alimentària va trobar que 72 per cent dels nord-Americans tenen confiança en la seguretat dels EUA. subministrament d'aliments. Aquesta és una xifra molt alta–és difícil trobar moltes qüestions d'importància que gairebé tres quartes parts dels nord-Americans d'acord–però també suggereix que una minoria ha algunes preocupacions.

Prémer a la llista d'inquietuds de seguretat alimentària, 36 per cent citar microbians Malalties transmeses per aliments i 35 per cent esmentar inadequada. Curiosament, només 3 per cent portar cap amunt de biotecnologia. Per a tots el bombo radical-activista sobre aquesta tecnologia d'aliments totalment segur, especialment a Europa, empal altres qüestions.

A la meva granja, treballem dur per garantir que creixem sans i deliciosos. Disposem d'instal·lacions de sanejament de camp, regles sobre el rentat de mans, i així successivament. Normativa conduir alguns d'aquest comportament, però les nostres pràctiques probablement no seria molt diferents en la seva absència. I la raó que tenen èxit, per descomptat, no és perquè hi ha buròcrates mirant per sobre les nostres espatlles i veure tots els nostres moviments. Tenen èxit perquè podem reforçar-nos.

E l'any passat. brots de coli d'enciam i espinacs han encoratjat a molta gent a pensar com la seguretat alimentària podria ser millorat encara més. Un suggeriment és "anar nuclear,"com a Sacramento Bee recentment va posar–en altres paraules, d'adoptar la tecnologia d'irradiació.

Irradiació exposa aliments per radiacions ionitzants, al seu torn que mata els bacteris i insectes. Segons alguns estudis, irradiació elimina 99.9 per cent de patògens en aliments. El Centre Nacional d'anàlisi política afirma que si irradiació es va adoptar àmpliament, casos d'intoxicació alimentària cauria 900,000 anualment.

Tot i que res amb "radiació" en el seu nom evoca imatges por de Txernòbil, irradiació és totalment inofensiu per a consumidors. L'organització mundial de la salut ha dit tant, i l'u. Aliments i Drug Administration actualment permet la irradiació d'ostres, cloïsses, i musclos. Les sol·licituds són pendents de gambes, crancs, llagostes, i llest per menjar aliments com la embotits, en pre-bosses amanides, i el menjar, Segons un article de George Reynolds de mitjans de comunicació de decisió.

Si la irradiació dels aliments havien d'esdevenir una pràctica habitual, afegiria un cost addicional a la producció d'aliments. Les màquines que fer aquest treball, després de tot, té Etiquetes de diversos milions de dòlars cada un. Consumidors va recollir la pestanya per pagar més per menjar a les botigues de queviures.

La meva filosofia és mantenir els aliments tan assequible com sigui possible, però també per respondre a la demanda dels clients. Si els consumidors dir que volen afegir al cost de béns en nom de la seguretat alimentària, llavors estic bé amb el subministrament d'aquesta tranquil·litat afegida.

Només no esperis que llançar un comunicat de premsa sobre això. No tinc gana per l'atenció.

Ted Sheely planteja enciam, cotó, tomàquets, blat, festucs i all, a la vall de San Joaquin i viu a Lemoore, Califòrnia. Ell és un membre de la Junta de la veritat sobre comerç i tecnologia de la www.truthabouttrade.org