L'anunci recent de USDA agrícoles importacions any fiscal (FY) 2006, l'any que va acabar el setembre 30, van ser $64 nou milions de dòlars ha causat Comentaris sobre les importacions amenaçant la seguretat alimentària i la seguretat alimentària del país. Les fronteres nacionals ja no són les barreres que limiten significativament les opcions per a consumidors en països desenvolupats. Mireu els detalls darrere la $64 titular milions Mostra u. els consumidors tenen accés a una àmplia gamma de productes importats que satisfacin les seves necessitats específiques.

USDA trenca les importacions agrícoles en tres grans categories: productes a granel, productes intermedis elaborats i orientat al consumidor productes. En FY 2006, l'u. importats $8.9 mil milions de mercaderies granel, 13.9 per cent de les importacions agrícoles totals. De vehicles automòbils, $2.7 milions de dòlars va ser cafè unroasted. Granel te importacions Totalitzar un altre $420 milions i els grans de cacau $738 milions. Cautxú i aliats producte importacions, no considerar com productes agrícoles, van ser $2.0 milions de dòlars. Les importacions de tabac granel $754 milions. Aquestes matèries cinc primeres sumaven $6.6 milions de dòlars, 74 per cent de les importacions de granel. L'u. importats $853 milions de blat, curs cereals i arròs en FY 2006, en exportar $12.4 milions de dòlars de les mercaderies. Les importacions de sucre cru $910 milions; més un terç prové d'Amèrica Central i Carib.

Importacions de productes processats intermedi Totalitzar $12.9 mil milions al FY 2006, 20.2 per cent de les importacions agrícoles totals. Les importacions de animals vius $2.5 milions de dòlars, amb 90 per cent de Canadà i Mèxic. Les importacions cacau de pasta i mantega de cacau $668 milions. Sucre, edulcorants i importació de base de begudes eren $997 milions, però en la seva majoria són compensades per $746 milions d'exportacions del mateix grup de productes. Importacions de menjars i ferratges per a bestiar de Totalitzar $332 milions, però les exportacions es van $2.0 milions de dòlars. Les importacions de pells i pells $148 milions; pells i pells exportacions eren $2.0 milions de dòlars. Sembra llavor les importacions van ser $584 milions, i plantació de llavors eren les exportacions $886 milions.

Productes intermedis inclouen tres grups d'oli vegetal: olis tropicals com el coco i Palma a $715 milions, olis essencials com olis i un amfitrió d'oleoresins foscos al $2.5 milions de dòlars, i altres olis vegetals com oli de canola i oli d'oliva al $1.9 milions de dòlars, per un total de $5.1 milions de dòlars. Alguns d'ells no es pot substituir per olis vegetals domèstics i altres tenen usos nonfood. L'u. exportar $1.3 milions d'olis vegetals i $6.4 mil milions de soja granel.

Producte orientat al consumidor les importacions en FY 2006 van ser $42.2 milions de dòlars, 65.9 per cent de les importacions agrícoles totals. Importacions de vi i la cervesa Totalitzar $7.4 milions de dòlars, 17.5 per cent de les importacions totals de orientat al consumidor. Les importacions de cafè torrat i instantani $500 milions, i les importacions d'espècies $617 milions. Viver planta productes i flor tallada importacions van ser $1.4 milions de dòlars. Les importacions de plàtan i plàtan $1.2 milions de dòlars. Productes lactis i formatge les importacions van ser $2.3 milions de dòlars, i les exportacions van ser $1.8 milions de dòlars. Les importacions de rosca arbre $1.1 milions de dòlars, però eren arbre rosca exportacions $2.9 milions de dòlars. Un aperitiu a les importacions d'aliments (incloent-hi la xocolata), van ser $4.6 milions de dòlars, mentre que les exportacions de aliments aperitiu eren $2.0 milions de dòlars. Importacions de fruita fresca i processada (altre que plàtans) i verdures i sucs de Totalitzar $12.7 milions de dòlars, 30.1 per cent de consumidors orientat a les importacions de productes i 19.8 per cent de totes les importacions agrícoles. Les exportacions d'aquest grup eren $8.1 milions de dòlars. Les importacions de carn $5.1 milions de dòlars, i les exportacions carn eren $7.3 milions de dòlars.

Aquestes importacions d'aliments no plantejar problemes de seguretat alimentària, però la pregunta més gran és el que està passant amb tots aquest comerç a través de les fronteres de la nostra nació? Per què els EUA. importació de rosca $1.1 mil milions, mentre que les exportacions són $2.9 milions de dòlars? Per què és l'u. importació $747 milions de vi d'Austràlia i $911 milions de cervesa des de Països Baixos, en exportar $993 milions de cervesa i vi? Hem de donar menjar xocolata ja cacau no es conrea als EUA?

Comerç, a través de ciutat o mig camí arreu del món, és tot sobre l'eficiència econòmica del responent a les demandes dels consumidors en el mercat. U. consumidors prefereixen la carn blanca de pollastre, però pollastres també produir carn fosca que s'exporta a preus inferiors als consumidors en altres parts del món. Els consumidors volen fruites i verdures fresques tot l'any, i Xile subministrat $1.2 mil milions de fruites fresques i congelades en FY 2006. Mica de xocolata Europea es considera superior als EUA. productes fins i tot encara que tot comença des del mateix cacau d'Àfrica. U. agrícoles importacions i exportacions, simplement reflecteixen un grup cada vegada més divers de consumidors arreu del món.

Alguns comerç es produeix per moviments regionals a Amèrica del nord. Els costos de transport poden ser inferiors per passar d'est del Canadà en la EUA nord-est de verdures. que des dels EUA occidentals, mentre que els canadencs occidentals pot comprar més barat dels EUA occidentals. Moviment d'animals vius des de Mèxic i Canadà a l'u. Gràcies a la disponibilitat de feeds subministraments i capacitat de transformació. Representen el nostres socis del TLCAN 35 per cent dels EUA. importacions agrícoles. El sistema de comerç obert promou eficiència de mercat que ampliar mercats per als productors i reduir costos de consum.

L'actual USDA preveu per a les importacions agrícoles per FY 2007 és $69 milions de dòlars, cap amunt $5 mil milions de FY 2006. Que augment és lleugerament menor que la $5.75 increment anual mitjà milions durant els darrers quatre anys.

En lloc de trobar amenaces de seguretat econòmica o nacional no existent de les importacions agrícoles, hauria de ser el focus en augmentar la qualitat i reduir els costos d'u. productes agrícoles que es poden vendre en altres mercats. No hi ha cap raó per negar el nord-americà. consumidors els plaers del consum de cafè i els plàtans ja que no es conreen en quantitats significatives d'aquest país o accés a fruites i verdures fresques quan fa fred a l'u. a l'hivern.