No seria genial tenir arbres de Nadal que no perden les Punxes?

Ara que Nadal és més, nostres arbres estan començant a assecar. Després vam anotar nostres adorns i moure l'arbre, nostres aspiradores estan obligats a obtenir un entrenament.

Per assegurar-se, ja tenim arbres que no perden agulles. Es diuen arbres artificials. Però què passa amb una versió del tipus real que no és gairebé tan brut?

Potser la biotecnologia oferirà aquesta opció. Aquest camp estimulant de la ciència està a punt de canviar la manera que com pensem productes forestals, així com gairebé tota la resta que creix.

Agricultors collita saber com important GM plantes s'han tornat a l'agricultura convencional: Més de la meitat de la de blat de moro i cotó i pràcticament tota la soja cultivades als Estats Units són genèticament modificats.

En el futur, molts dels arbres que es transformen en productes de consum–paper per a les nostres impressores, Consells per a les nostres llars, i arbres de Nadal per a Santa–també podrien beneficiar de biotecnologia.

El servei forestal canadenc ha experimentat amb arbres que contenen els mateix trets bàsics com els cultius GM familiars de soja, blat de moro, i cotó: Fa gairebé deu anys, es va plantar un grup de pollancres a demostrar la viabilitat del concepte, i a 2000 es va començar a créixer una altra varietat que conté el mateix ingredient Bt que ha revolucionat l'agricultura al voltant del món.

Estem lluny dels arbres GM comercialitzats, però no és difícil imaginar les possibilitats. Científics de Michigan Tech ha experimentat amb arbres que estan específicament dissenyats per produir de qualitats que són desitjables en la fabricació de paper. En cas de celebrar els ecologistes: Això significa més paper menys arbres.

Investigadors han investigat la possibilitat de crear arbres que resistir malaltia de elm holandesa. Encara un altre projecte de recerca en l'habilitat d'arbres GM d'aspirar de productes químics perillosos a través de les seves arrels–una manera enginyosa per netejar els llocs tòxics.

Aquests poden semblar aplicacions exòtics, però la biotecnologia és convertir la ciència-ficció en fet de ciència. En les últimes setmanes, Hem vist els informes sobre bacteris modificats genèticament que literalment menjar tumors cancerígens i produir una proteïna que fa malalts de càncer més propensos a respondre a les teràpies de Medicina.

Els científics també estan a punt de desenvolupament lliure al·lergogen cacauets–una benedicció per a moltes persones, d'aquells que pateixen aquesta malaltia aguda a l'Escola-Sala mares que planegen festes per a les aules de primer grau.

Investigadors de Texas A&M estan tractant d'inventar comestibles cottonseeds. "Si la llavor de cotó van ser segur per al consum humà, la 44 milions de tones de mètrica de llavor de cotó que del món produeix cada any podria proporcionar el requisit de la proteïna total per un poble mig bilió,", diu un membre de l'equip darrere d'aquesta innovació.

Llavor comestible de cotó és aparentment encara almenys una dècada de res remotament semblant a una aplicació generalitzada fins–Així que molts d'aquests productes de prometedor. La ciència és lluny de perfeccionat, i haurà de guanyar l'aprovació regulatòria abans de comercialització.

Molts avenços en biotecnologia collita serà relativament mundans. Algunes llavors investigadors creuen que u. rendiments de blat de moro es més que doble en el pròxim parell de dècades, des de 163 bushels per hectàrea enguany per 350 per hectàrea en 2030. Això té enormes implicacions per al preu d'aliments. Perquè gran part d'aquest blat de moro presumiblement s'activarà en etanol, també té implicacions en el preu del combustible i la independència d'energia dels Estats Units.

Prendria un veritable Grinch oposar-se a tot això. Per desgràcia, hi ha un munt de Grinches fora d'allà que agradaria res millor que el que ens roben de promesa de biotecnologia: La major part, són know-nothings anti-científics que responen emocionalment més que intel·lectualment a la qüestió.

En el clàssic Dr. Història Seuss sobre el Grinch, per descomptat, el malvat té un canvi de cor quan arriba a entendre el veritable significat del Nadal. Potser el mateix passarà amb activistes anti-biotecnològics en els anys endavant, com algunes d'aquestes noves tecnologies de sorprenents vénen en línia.

Personalment, No necessito convèncer a qualsevol. Però vull un arbre de Nadal que no perden agulles. Espero que en algun lloc un expert en biotecnologia està ja intentant trobar una solució.

Fins llavors, Vaig a estar somiant de GM Nadal.

Dean Kleckner, un pagès d'Iowa, presideix la veritat sobre comerç i tecnologia.