Ja que les negociacions sobre un nou WTO comerç acord política van ser suspeses a finals de juliol d'enguany, atenció s'ha centrat en que u. cultius sota u existents. granja programes poden ser objectius per a un cas WTO presentada per un altre país. Un recent informe del servei d'investigació del Congrés titulat Reptes possibles a u. Subvencions agrícoles a l'OMC per Randy Schnepf i Jaspi Womach "clients els criteris generals per a la impugnació amb èxit un programa de subvenció de granja, i llavors utilitza dades disponibles i anàlisis econòmics publicats a pesar dels EUA. granja "de programes contra aquests criteris.

Els autors utilitzada l'OMC Upland cotó panell informe en el cas brasiler contra els EUA. identificar els enfocaments més probables per a un cas nou basat en "supressió de preu significativa" en mercats mundials. El panell identificat quatre factors que admet l'enllaç entre l'u. subvencions i món preu:

La mida relativa del nord-americà. producció i exportacions de cotó;
U. subvencions directament vinculat a preus de mercat mundial del cotó;
Coincidència de temps de subvencions i món suprimida cotó preus; i
La diferència entre el cost de producció i els ingressos de les vendes.

Schnepf i Womach analitzat mercaderies coberts per programes granja contra els quatre factors. Per a la 2002-2005 cultiu-màrqueting anys u. la producció de cotó va ser 20 percentatge de la producció mundial i 40 per cent del comerç mundial, amb u. exportacions a 70 per cent dels EUA. producció. Per aquells mateixos anys, U. producció de blat de moro i soja van representar el 40 per cent i 38 per cent de la producció mundial, respectivament, amb u. Comptabilitat de blat de moro per a 60 per cent del comerç mundial i u. soja per 44 per cent. Exportacions van representar el 18 per cent dels EUA. blat de moro a la producció i 35 per cent de la producció de soja. La meitat dels EUA. producció de blat era exportat i van representar el 9 percentatge de la producció mundial i 25 per cent del comerç. U. producció d'arròs van representar només 2 percentatge de la producció mundial i 13 per cent del comerç, però 52 per cent dels EUA. producció d'arròs s'exportava.

Blat de moro, soja, blat i arròs tenen la mateixa estructura subvenció cotó. Pagaments directes no estan vinculades a preus de mercat mundial, però podria considerar caixa ambre en comptes de verd a causa de les fruites i hortalisses prohibició de plantació. Blat ha tingut uns pagaments de deficiència de préstec (LDPs) i fer front a pagaments cíclica (CCPs) sota la 2002 projecte de llei agrícola. Soja havia LDPs i CCPs per a la 2004 cultiu. Blat de moro havia substancial LDPs i CCPs per a la 2004 i 2005 cultius. Arròs tenia dos pagaments en els quatre anys. Els autors també incloses collita d'assegurances com un programa vinculat preu perquè són una mitjana de costos de govern $3 milions de dòlars l'any, i s'enlaira com un problema pels altres països. Pagaments d'assegurances de collita com una part del totals pagaments són més importants per al blat i soja de blat de moro i arròs.

La coincidència de temps de subvencions i preus baixos no era analitzats excepte to assenyalar que un país presentació d'un cas triaria anys quan són les més altes quotes a una mercaderia, que coincideix amb anys quan són més baixos preus de mercat. En la mesura que u. preus nacionals pista preus de mercat mundial, o viceversa, pagaments grans subvenció als EUA. productors vols coincidir gairebé sempre amb preus de mercat baix món.

Els autors en comparació amb el cost total mitjà de producció ja estimat per l'USDA de mercat ingressos i ingressos totals, incloent-hi tots els subsidis del govern. De cotó, 1997-04 pagaments de govern eren 37 per cent dels ingressos totals, i ingressos totals 101 per cent dels costos totals. Blat de moro per a 1996-04 i la soja per a 1997-04 tingut total ingressos total despeses 102 per cent i 101 per cent, respectivament, amb comptabilitat per a les subvencions 17 percentatge de l'ingrés total de blat de moro i 10 per cent de soja. Tingueu en compte que soja no tenia pagaments directes previ a la 2002 projecte de llei agrícola. Blat per 1998-04 rebut 30 per cent dels seus ingressos totals de subvencions, però encara cobert només 87 per cent dels seus costos totals mitjana. Per a 2000-04 arròs rebut 52 per cent dels seus ingressos totals de subvencions, i ingressos totals 146 per cent dels costos totals mitjana.

Alguns països han argumentat que el màrqueting programa de préstec és com un subsidi d'exportació perquè permet u. cultius per competir en els mercats internacionals. La nota d'autors, "No obstant això, en el SCM Article 3 una subvenció de l'exportació ha de basar específicament en l'exportació d'actuació o en l'ús de nacionals sobre les mercaderies importades." Ja el préstec màrqueting no té els requisits, Això probablement no sereu atacats com un subsidi d'exportació.

Schnepf i Womach també es referien a aspectes de la 2007 projecte de llei agrícola. Llevat que s'elimina la prohibició de plantació de fruites i verdures, "altres països podria qüestionar qualsevol categorització diferent no-producte específic AMS o ambre caixa per pagaments directes. Pagaments contra-cíclica estan lligats al mateix pagament hectàrees com dirigir pagaments i probablement seria igual pagaments directes categoritzats. " Un programa de garantia d'ingressos acomodatici de WTO hauria de limitar la compensació a menys de 70 per cent de pèrdues d'ingressos del productor. El programa de seguretat de conservació pot tenir un problema a causa d'un requisit WTO "que pagaments ambientals ' es limitarà als costos extres o pèrdua d'ingressos" a causa de necessitats d'un programa de govern, "incloent condicions relacionades amb mètodes de producció o aportacions." "

Un qualsevol de les quatre matèries primeres podria ser un objectiu segons punts anunciant volia l'estrès. Algunes d'aquestes qüestions pot ser menys important a causa de la recent augment en els preus de cereals i les oleaginoses. El propòsit d'un cas WTO és força reformes en els programes que han estat determinat que hagi causat distorsions del mercat en els últims anys. Si les condicions del mercat han canviat fonamentalment, refregit el passat podrien produir no beneficis per al futur. La qüestió més important serà com evitar la creació de nous programes que provoquen distorsions del mercat en el futur anys.