Publicació d'investigació de Mèxic sobre la inserció d'un gen del virus de la malaltia de Newcastle en blat de moro llavor per a la producció de pinsos per gallines desenvolupar immunitat a la malaltia és l'últim exemple de la capacitat de la biotecnologia per augmentar la productivitat dels productors agrícoles sense ser compatible amb les pràctiques de producció existents. La investigació va ser dirigida per Octavio Guerrero-Andrade del centre de recerca i estudis avançats a Guanajuato, Mèxic i publicat en agost 2006 en la investigació de transgènic.

La malaltia de Newcastle és un problema comú en producció avícola arreu del món. Als països desenvolupats com als EUA, el moviment d'aviram de Monitorització, proves per a la malaltia i la vacunació s'utilitzen per controlar-lo. Aquests mètodes també són eficaços en granges avícoles comercial als països en desenvolupament on hi ha instal·lacions i sistemes de gestió. Aquest enfocament de gestió de la malaltia és menys eficaç en les zones més pobres del món on els agricultors no pot ser capaços de permetre vacuna, moviments d'aviram viu no són monitoritzats, prova és limitat i assistència tècnica en curs és necessitat.

En gran part dels països en desenvolupament, producció d'aus petit ramat és una fase del desenvolupament per ajudar a elevar els agricultors pobres, moltes de les quals són dones, i les seves famílies a sortir de la pobresa. La Food and Agriculture Organization de l'ONU reconeix que la producció d'aus és la manera més eficaç i rendible per augmentar la disponibilitat d'aliments d'alta en proteïnes i considera la malaltia de Newcastle com la única restricció major en la producció d'aviram del poble. Taxes de mortalitat d'aus de corral de la malaltia de Newcastle són sovint a prop de 100 per cent i no hi ha cap tractament conegut. La vacunació és una part de les pràctiques de gestió general bo. Més informació sobre la producció d'aus com una eina de desenvolupament pot trobar a la web de la xarxa per al desenvolupament d'aviram de la, un programa coordinat per universitats i administracions a Dinamarca.

El treball de recerca a Mèxic a la malaltia de Newcastle és encoratjador perquè Mostra una vegada més que la biotecnologia és aplicable als països més desenvolupats a problemes. Investigadors de països en desenvolupament estan treballant en els seus desafiaments únics producció en lloc de només confiar en què s'ha investigat en els països desenvolupats.

Economistes s'emocionats amb desenvolupaments de recerca com el blat de moro amb vacuna Newcastle per una raó-productivitat. La clau per al progrés econòmic per a una família de grangers de baixos ingressos és una major producció per unitat de treball. Control de malalties en bestiar i aviram és una manera que la sortida es pot augmentar amb molt poc canvi en totals aportacions. Productors de cultius haver estat atrets a cultius biotecnològics a causa de les millores de productivitat resultants de menys de males herbes en camps, menys insectes pressions i rendiments més alts. Podria aconseguir els mateixos beneficis de productivitat per al bestiar i aviram per desenvolupar canals adaptats per biotecnologia patologies concretes d'adreça.

This change in production practices strikes at the heart of the debate over “saved seed.” Opponents of biotechnology have argued that moving away from planting traditionally saved seed makes farmers beholden to seed companies. Els agricultors que es troben en un nivell de subsistència econòmicament estan en aquesta posició a causa de la baixa productivitat del treball i altres recursos. Productivitat requereixen accedir a productivitat, millorar les tecnologies com llavors millorades, fertilitzant, plaguicides i maquinària que agricultors als països desenvolupats s'han utilitzat des de fa dècades.

Molt abans que hi havia la biotecnologia, els agricultors a desenvolupar i països en desenvolupament, va augmentar el volum de producció i millorat la qualitat de la producció mitjançant llavors que es van desenvolupar fora de la granja. D'híbrids llavor de blat de moro de 70 anys en l'u. a varietats millorades de blat a l'Índia 40 anys durant la revolució verda; llavors millorades ha estat una font d'augments de productivitat. Als EUA, Canadà, Xina, L'Índia, Brasil, Sud-àfrica i més d'una dotzena d'altres països, llavors biotecnològiques estan augmentant la productivitat per als agricultors a tots els nivells de desenvolupament econòmic. Com a Professor d'economia Jeffrey Sachs de la Universitat de Columbia ha assenyalat sobre cultius biotecnològics, "... són molt importants per al desenvolupament perquè tenen aquesta gran benefici que tots la tecnologia ve empaquetat en la llavor."

Aconseguir la millora de la vacuna de blat de moro a les zones rurals on es necessita no serà fàcil; això no simplement caurà del cel. Si la vacuna basada en el blat de moro és produït per una empresa privada, protecció dels drets de propietat intel·lectual serà important. El gen de la vacuna es necessita ser inserits en varietats de blat de moro que s'adapten a les condicions locals. Una simple prova, cal fer verificar als productors d'aviram que el blat de moro té el vacunes. Productors d'aus de corral hauran d'aprendre sobre els beneficis de la nou de blat de moro i com ho hauria de ser alimentada per al control més eficaç de la malaltia de Newcastle. Els investigadors mexicans utilitzat diversos diferents règims d'alimentació, i tots ells va donar protecció, però pot ser superior en producció avícola familiar. La xarxa de la aviram desenvolupament i grups similars serà essencial per a la realització de divulgació i educació efectivament utilitzar la nova tecnologia.

Seria convenient si nova tecnologia podria ser inserits en un sistema de producció sense canviar cap altra condició, però els mercats no funcionen d'aquesta manera. Una vegada que comença el procés de canvi, Això es tradueix en una línia de reaccions al llarg de la cadena de subministrament. Blat de moro biotecnològiques per al control de la malaltia de Newcastle és un catalitzador que poden conduir canvi permanent primer per petit, productors de blat de moro i aviram basats en la família, però també per altres proveïdors d'entrada i per a consumidors que tindrà disponible una oferta més gran i més estable d'alta proteïna aviram.