"Albergínia,"notes de la Oxford Companion to Food, "no és un nom apropiat per a les varietats que es ven en països occidentals".

Arreu, sembla, persones tenen un nom diferent per a aquest cultiu. A la Gran Bretanya, en diuen una "albergínia,"que sona massa francès per al meu gust. Al Carib, és un alegre"marró,"que té un bonic anell que tot i que la planta no és marró. Aquest nom estrany és gairebé naturalment una corrupció de la paraula indi, importat pels immigrants: "albergínia."

Els indis estan que al món dels camps d'albergínia o la producció d'albergínia. Alguns 25 milions dels seus pagesos–més que la població de Texas–cultivar la collita. Cada any, creixen més de 8 milions de tones d'ella. I per 2007 o 2008, poden tenir accés a una albergínia GM que augmenta dramàticament rendiments. És una bona notícia perquè això els donarà una major protecció que necessiten.

No et odi quan vostè compra una dotzena d'ous al supermercat i la meitat d'ells cruixit al camí a casa? Pou, que és una espècie del que els agricultors albergínies experimentar tot el temps: Índia els agricultors, per exemple, rutinàriament perdre més de la meitat de les seves albergínies a plagues d'insectes. Majoria d'ells són pobre, i millora els rendiments són un factor clau per seu benestar econòmic.

Posem els ous en estoigs per protegir-los. Albergínies agricultors intenta protegir els seus cultius amb fumigacions químiques. Aquí a Nova Jersey, He crescut albergínies per sobre 30 anys, i una cosa que he après és que vostè no pot ruixar prou per mantenir-los sans. La Leptinotarsa decemlineata li encanta menjar albergínies. Si el clima es torna calenta, àcars infesten es. I si se'n va miques, oblida: El seu conreu albergínia és perdut.

Per als agricultors, Aquests errors mal nostres els rendiments i els insecticides mal nostra conclusió. És per això que la promesa d'albergínies millorades genèticament és tan alta: Si es pot aprofitar els mateixes tecnologies que han revolucionat la soja, blat de moro, i l'agricultura de cotó, després anem a ser capaços de produir albergínies que són més fàcilment disponibles, millor mirant, i menys costosa per als consumidors.

La recerca inicial d'albergínies GM va tenir lloc als Estats Units, en part a la Universitat de Cornell. Índia ofereix el major mercat per a aquesta innovació, per descomptat, i ara s'està realitzant a gran escala, proves de camp obert per tal que els reguladors poden aprendre tot el que cal saber sobre la nova fornada.

Activistes anti-biotecnològics naturalment estan llançant seves rebequeries habitual. Estan intentant aconseguir els tribunals indis per aturar aquests assajos. Local Greenpeace manifestants volen prohibicions i Etiquetes. Si tenen èxit, van a fer enormes danys a una tecnologia que porta el notable potencial no només per als indis, però per als agricultors pobres a Bangla Desh i les Filipines, on albergínia també és popular.

"Els beneficis als agricultors en els tres països on albergínia és aliment de l'home comú serà a la comarca del $600 milions per majors ingressos als agricultors i l'estalvi en l'ús de pesticides,"va dir K. Vijayraghavan, un científic indi que està treballant en el projecte d'albergínia GM.

És una collita, massa: Una font fonamental de menjar que no és un gra. És alta en vitamines importants i baixa en colesterol i calories.

Als Estats Units, albergínies són més d'una exquisidesa que un aliment bàsic. Encara es veuen com una mica exòtic. Que és com la planta va denominar americà, per cert: D'una varietat estrany de la planta que produeix un fruit que és de color blanc, petit, i ronda–sembla molt com un ou. (Els Australians, de fet, l'anomenen "eggfruit" i en alguns països d'Àfrica occidental, és un ou"jardí".)

Desitjo que podria dir que albergínia per qualsevol altres gustos de noms tan dolç, però en veritat albergínies són amargues abans de cuinar-los. Però amb poca preparació, poden tenir un ric sabor. Restaurants italians com servir amb tomàquets, i vagi bé amb vedella.

Espero que tenen una oportunitat d'anar bé amb biotecnologia, massa. Mangiare!

John Rigolizzo, Jr. és una cinquena generació agricultor, aixecant verdures fresques i camp de blat de moro al sud de Nova Jersey. La granja familiar gestiona tant al detall de costat de carretera i mercats majoristes. John és membre del Consell de veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrrade.org)