Aquests activistes, No obstant això, seria convenient recordar la saviesa de Winston Churchill: "Capacitat política és la capacitat de predir el que va passar demà, setmana que ve, el proper mes, i l'any vinent. I llavors tenir després d'explicar per què no passar."

Això és perquè la reacció anti-biotecnologia que han estat treballant i simplement esperant no ha materialitzat als Estats Units. De fet, Això ha es va esfumar. A part d'uns quants èxits molt menors en llocs com el Comtat de Santa Cruz, on l'agricultura no és una important presència econòmica, ha estat un fracàs.

Els amics de la biotecnologia certament no es poden permetre ser complaent. La multitud d'anti-biotec és apassionats i emotius–seva completa immunitat als fets de la ciència, les necessitats de productors, i els interessos dels consumidors significa que s'aturaran davant res per aturar el progrés. I ho ha gaudit angoixants nivells d'èxit a Europa.

Al mateix temps, és obvi que estem fent clar per què l'accés a les noves tecnologies és tan important a l'agricultura en una de les seus polítiques més crítics en la nació: la 50 capitell de l'estat.

Un nou informe per la iniciativa de Pew sobre aliments i biotecnologia fa que aquest pla. L'any passat, lawmakers d'estat introduïts 117 peces de propostes legislatives relacionades amb biotecnologia agrícola, en 33 Estats i el districte de Colúmbia. Alguns eren Pro-biotecnològics, Alguns eren anti-biotecnologia, i, com és habitual a qualsevol òrgan legislatiu, només alguns d'ells en realitat es va convertir en lleis.

Entre els que va succeir, No obstant això, un nombre d'Estats ara evitar les localitats d'il·legalització de cultius transgènics–en altres paraules, Pro-biotec, fent exactament el contrari del què només feia els supervisors de Santa Cruz. Vuit Units passat aquestes lleis 'preemption': Geòrgia, Idaho, Indiana, Iowa, Kansas, Dakota del nord, Oklahoma, i Virgínia Occidental.

"Rebuts preempting (rebutjant) normatives locals sobre la publicitat, l'etiquetatge, distribució, venda, transport, emmagatzematge, o ús dels cultius transgènics o llavors eren la tendència legislatives més notable de 2005,"diu l'estudi de Pew.

Una altra categoria popular de propostes legislatives pretenia fer a nivell estatal el Santa Cruz van fer a nivell Comarcal: prohibir els cultius genèticament millora totalment. Per a mi, que és el definitiu tipus de preemption perquè es nega a grangers individuals la llibertat d'elecció per prendre les seves pròpies decisions gestió jurídica sobre el que van plantar, créixer, collir i comercialitzar a les seves explotacions.

Com es digui-los, Aquests projectes de llei va ser un fracàs. Que no van ser formalment rebutgessin–les factures que estan obligats a fallar generalment no són fins i tot votat–però eren ignorats, Quin és el seu propi tipus de mort legislatiu. A Arkansas i Minnesota, hi ha esforços per prohibir arròs salvatge de GM. A Massachusetts, hi va haver un intent de prohibir els cultius farmacèutics. A Oregon, hi havia un projecte de llei per prohibir les plantes biotecnològiques. En total, 14 factures similars va veure la llum del dia, seguit de la foscor de la inacció.

Hawaii van representar més propostes legislatives que qualsevol altre estat. Legisladors a Honolulu introduït 33 factures. Nova York va ser segon, amb 12 bitllets originats a Albany.

La gran quantitat de factures a Hawaii reflecteix la importància d'aquest estat de biotecnologia agrícola. El seu clima fa ideals per a assajos de camp, perquè les plantes hi creixen ràpidament i els científics poden analitzar els resultats de la seva recerca en poc temps. Activistes anti-biotecnològics saben, Així he concentrar passant restriccions a Hawaii. Ells no han fet grans progressos, però Hawaii roman al front de la guerra política sobre biotecnologia.

Els opositors de la biotecnologia va anotar només una victòria important a nivell estatal en 2005: Una nova llei d'Alaska que demana especials etiquetes en paquets de peix genèticament modificats. No hi ha cap raó científica d'aquest requisit; se suposa simplement que els compradors d'alarma. Atès que els seus altres esforços majoritàriament han fracassat, Estic endevinant que veurem més intents de peix etiqueta GM.

Però el que fan, Jo em recorda una vella broma: Hi ha una línia molt fina entre pesca i dempeus a la riba del riu i mirar com un tonto.

Volem no semblen ser ximples al rebutjar una de les tecnologies més prometedors de la història per venir a l'escena de l'agricultura. Ens vol estar segur que tot el país, mantenir obtenir skunk esforços de nivell anti-biotec legislació estatal!

Terry Wanzek creix de blat de moro, soja, i el blat a la seva granja familiar a Dakota del nord. Un ex legislador Estatal de ND, Sr.. Wanzek serveix com un membre de la Junta de veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrade.org)