Com biotec cultius convertit en àmpliament crescut arreu del món la seguretat de menjar productes de bestiar i aviram alimentades amb cultius biotecnològics ha estat un assumpte. Mentre que els partidaris de cultius biotecnològics pot pensar que liquida l'emissió, es queda sense resoldre en la ment de moltes persones i és una qüestió fonamental en comerç internacional. El Consell de recerca i tecnologia (REPARTIMENT) recentment va publicar un informe "seguretat de carn, Llet, i ous d'Animals Fed cultius derivats de la biotecnologia moderna"que ofereix un bon panorama d'investigació recent. L'informe es basa en el treball amb el suport del Departament d'Agricultura dels Estats Units i Iowa State University.

REPARTIMENT reconegut el comerç implicacions polítiques per crear una força de tasca de set membres, amb cinc membres des de fora de l'u. Richard Phipps de l'escola d'agricultura, Política i desenvolupament, Universitat de la lectura, al Regne Unit va servir com el president. Ralf Einspanier de la Universitat lliure de Berlín, Alemanya i Marjorie Faust, ABS Global, Inc., DeForest, Wisconsin van ser els autors. L'informe tenia quatre comentaris: Andrew Chesson de la Universitat d'Aberdeen, Regne Unit; Gerhard Flachowsky del centre Federal de recerca agrícola, Braunschweig, Alemanya; Marilia Regini Nutti de tecnologia dels aliments Embrapa, Rio de Janeiro, Brasil; i William preu, U. Food and Drug Administration, Rockville, Maryland.

Els autors començar citant la recerca que la gent rep una sisena part de la seva energia i un terç de les proteïnes de fonts animals. Com els ingressos per càpita continuen augmentant aquests percentatges augmentaran. Segons la societat internacional per a l'adquisició d'Agri-Biotech aplicacions (ISAAA) la superfície utilitzada per als cultius biotecnològics ha augmentat ràpidament del 4 milions hectàrees en el primer any de comercialització de 1996 a 222 milions d'hectàrees en 2005, 6 percentatge del món ’ s 3.7 milions d'hectàrees de terra cultivable. Varietats de biotecnologia ara representen 60 per cent de la global d'hectàrees de soja, 24 per cent de blat de moro, 11 percentatge de cotó i 5 per cent de colza.

Marc normatiu de cultius biotecnològics es basa en dos factors: són els cultius biotecnològics diferents dels cultius tradicionals i són els animals que mengen cultius biotecnològics i els productes d'ells, les mateixes que les que no. La nota d'autors, "Perquè els factors de risc són únics per a cultius i característiques introduïdes, les anàlisis específiques i les comparacions són determinats en una base cas per cas." Els reguladors del govern i els consumidors d'assumir que els cultius convencionals són segurs per la seva història d'ús segur. Això ha donat lloc al concepte d'equivalència substancial (o "no substancialment diferent" als EUA) per determinar si els cultius biotecnològics són tan segurs com criat tradicionalment cultius. Aquesta ha estat acceptada per la Comissió de Codex Alimentarius, la 173 Grup país creada per la ONU Food and Agriculture Organization (FAO) i l'organització mundial de la salut (QUE) per elaborar les normes d'aliments, Deontologia, directrius i recomanacions per protegir la salut dels consumidors i assegurar la Fira pràctiques en comerç.

L'estat d'autors, "Per als cultius de menjar més convencionals, l'OCDE (Organització de cooperació i desenvolupament econòmic) ha identificat els nutrients claus, factors de antinutritive, i tòxics de plantes naturals que són importants per a la seguretat i la nutrició animal i humana. Estudis recents han demostrat que els cultius biotecnològics són inhibeixi equivalents als controls convencionalment criat. Això adreces un dels arguments contra cultius biotecnològics que són nutricionalment deficients en comparació amb cultius convencionalment criat.

Alimentació proves han demostrat que equivalència composicional és un bon indicador d'equivalència nutricional. Mesures en aquests estudis inclouen consum, digestió de nutrients, actuació dels animals, i salut animal. Els autors expliquen que s'han fet estudis multigeneracional guatlles i de gallines ponedores amb cap influència sobre la salut i el rendiment o sobre la carn i els ous. Els autors van concloure que "Aquests resultats indiquen que per als cultius de biotecnologia derivats inhibeixi equivalents, estudis de rutina l'alimentació amb l'espècie objectiu generalment afegeix poc a seguretat i les avaluacions nutricionals."

L'informe proporciona detalls sobre "l'ADN i proteïnes digestió pel bestiar, perquè aquestes representen els constituents novel·la en biotecnologia derivats cultius." La investigació mostra que, "En condicions normals en remugants i monogastrics, digerir proteïnes estan desglossats en el tracte digestiu i absorbida com aminoàcids lliures (en la seva majoria) i di- i la tripeptides. Alguns investigadors han informat "quantitats minuts de proteïnes intactes ingerida i l'ADN en mostres de sang d'animals i humans." Estudis amb bestiar i aviram no he trobat la presència de gens de transgèniques en productes i teixits d'animals de granja. Publicat un només 2006 l'empelt detectar molt petits fragments de transgens en llet, però eren massa petites per qualsevol integritat o funcionalitat. Els autors van concloure, "Encara hi ha evidència científica que suggereix que la carn, llet, i ous derivats d'animals rebre derivat de biotecnologia cultius són res més que com a segurs com aquells derivats d'animals alimentats cultius convencionals. "

L'informe té quatre recomanacions: 1) continuar utilitzant l'enfocament d'avaluació cas per cas per abordar riscos identificats, 2) avaluar els riscos, en contraposició a riscos, utilitzant aproximacions basades en la ciència per mantenir un equilibri entre fer avaluacions de riscos raonables i imposar càrregues excessives reguladors, 3) proporcionar un finançament adequat a les agències reguladores, i 4) augmentar significativament divulgació i diàleg sobre biotecnologia derivats de cultius i els seus beneficis i riscos.

Com a seguretat alimentària es torni més important en la política comercial, grups com repartiment haurà de seguir traduir la investigació científica sobre cultius biotecnològics en informació utilitzable per prenedors de decisions de política. S.g. política no pot anar on els polítics i els seus components no són còmodes amb la ciència.