Com el comerç de Doha ronda de OMC arrossegar les negociacions de, s'han plantejat preguntes sobre la importància de les exportacions per u. agricultors i ramaders. Esforços per bullir els números de comerç per un dòlar figura o per cent de la producció han deixat molta informació supòsits. Aquesta anàlisi es relaciona les exportacions amb el valor de la producció agrícola.

El punt de partida és el subministrament d'USDA i ús les estimacions publicades per la Junta de l'Outlook agrícola mundial (WAOB) el juliol 12, 2006 per a la 2005/06 anys per als cultius de màrqueting i la 2006 l'any calendari per al bestiar i aviram. Quan s'utilitzen altres fonts en aquesta anàlisi, se ls dóna.

Els principals granja programa cultius són més fàcils d'analitzar perquè el WAOB ofereix la informació més completa de blat de moro, blat, soja, cotó, arròs, sorgo gra, l'ordi i civada. Aquesta anàlisi utilitza acres collides, ús total, volums d'exportació i la granja mitjana de preus. Ús total per a l'any de màrqueting s'utilitza en lloc de producció total perquè normalment no coincideixen amb domèstic i ús d'exportació. El valor de la finca de les exportacions es calcula multiplicant la exportació volum vegades el preu de la granja mitjana. Acres exportats es calculen multiplicant les hectàrees totals collides per les exportacions en percentatge d'ús total. La següent taula mostra un resum.

Aquests cultius de vuit granja programa tenen un valor total de la masia de $54.36 mil milions per a la 2005/06 anys de màrqueting i les exportacions representen $19.41 milions de dòlars, 35.7 per cent del valor total. La 82.1 milió hectàrees de producció exportades són 36.6 per cent de les hectàrees totals collides per les vuit collites.

El valor de la granja d'exportació de carn, ous i lactis és més difícil de calcular. Aquestes de vegades es venen com a productes que poden tenir més valor en un país exportador que en l'u. i augmentar el valor de l'animal viu una quantitat més gran que el pes d'exportació implicaria. Per mantenir el procés simple, aquesta anàlisi utilitzarà el valor de nivell de granja de mercaderies, tot i que probablement una mica subestima el valor real de les exportacions. El WAOB proporciona estimacions per a 2006 per a la producció i exportació de vedella, carn de porc, pollastres d'engreix, galls dindi i ous. Una estimació de la producció lletera és proporcionada, però no les exportacions, Així s'utilitza la mitjana dels últims sis anys. Els preus de mitjana granja de porcs vius i bovins són utilitzats com estima per la WAOB. Preus de les matèries primeres són preses de les estimacions pel servei de recerca econòmica (ERS) i el servei Nacional d'estadístiques agrícoles d'USDA.

La WAOB no proporciona estimacions de producció hortofructícola i exporta. Informació de la renda agrària ERS les estimacions de 2006 i l'ERS "Fruita i verdura Backgrounder" alliberat l'abril de 2006 s'utilitza per a aquesta anàlisi. Rebuts de caixa de sector granja de fruites i vegetals per any natural 2006 s'estima per ERS al $32.9 milions de dòlars. El backgrounder hortofructícola informes que u. té una mitjana de producció hortofructícola 98.5 milions de tones per any durant els últims cinc anys. També estableix el backgrounder, "En 2002-04 enviat als Estats Units 9.4 per cent de la seva total fruites i vegetal subministrament a altres països, en comparació amb 8.8 percentatge en 1992-94." L'aplicació de la 9.4 Enviat per cent a altres països de la $32.9 mil milions de rebuts en efectiu per a fruites i verdures dóna un valor de granja de les exportacions de $3.1 milions de dòlars. Ja que moltes de les exportacions de fruites i verdures són productes de major valorats, aquesta anàlisi suposa que 12 percentatge de l'efectiu valor és una estimació millor. Que posa el valor de la granja d'exportació de 2006 a $3.9 milions de dòlars.

Alguns elements de llest per menjar orientat al consumidor s'exporten i no estan inclosos en les categories esmentades. Segons dades de l'estranger servei agrícola de USDA aquests productes de Totalitzar $8.12 milions de dòlars l'any calendari 2005. L'Assumpció a aquesta anàlisi és que les exportacions aquests elements a 2006 serà aproximadament el mateix que 2005 i que és el valor agrícola dels productes en els elements exportats 20 per cent del valor total, $1.6 milions de dòlars.

El valor total de la masia de les exportacions agrícoles s'estima en $31.1 milions de dòlars l'any. Rebuts en efectiu total de 2006 s'estima per l'USDA a $231.7 milions de dòlars. El valor de la finca de les exportacions agrícoles com estimada en aquesta anàlisi és 13.4 per cent dels rebuts en efectiu per a u. p