"Matemàtiques és l'única ciència on un mai sap el que un està parlant ni si el que diu és cert,"fer broma el filòsof Bertrand Russell fa uns anys.

Això és certament la sensació que tenia el camí de tornada quan els meus mestres estaven tractant d'instruir a mi en trigonometria. Petita meravella que va decidir convertir en granger en comptes d'un matemàtic.

Aquests dies, No obstant això, Estic experimentant una sensació de déjà vu com vaig escoltar parlar d'europeus sobre biotecnologia–excepte que aquesta vegada, són els que es confonen, no em. Molts d'ells no semblen saber el que estan parlant i no entenen la veritat si que van ser enunciats per a ells en un llibre de text de primària-escola.

És per això que Lord Henry plomada és com una alenada d'aire fresc. Senyor plomada és un expresident de la Unió de l'agricultor britànic, un productor de llet i un amic molt de temps. Però també, com expresident del Parlament Europeu, és una figura important en Europea i política mundial. La setmana passada, va aplaudir la decisió per als Estats Units i una dotzena d'altres països per presentar una queixa amb l'organització mundial de comerç sobre la moratòria injust de la Unió Europea sobre l'aprovació de nous aliments biotec.

"Els polítics i els consumidors poden tenir dificultats de l'evidència que confirma la seguretat de la biotecnologia,", va dir. "La biotecnologia contra els activistes han no permetre a reiterar els arguments de no admès i revifar els temors dels consumidors."

Plomada una vegada va presidir la Comissió del Parlament Europeu supervisant les relacions amb el desenvolupament de les Nacions. Biotecnologia agrícola és crucial per a ells, va dir: "Noves tecnologies poden ajudar aquests reptes ambientals països superar, entre la sequera i salinitat, i lluitar contra les malalties i plagues, com virus i cucs que destruir els seus cultius.

El món desenvolupat ha molt a guanyar, així. "Els agricultors i els consumidors a Gran Bretanya i Europa pot beneficiar de reduccions en plagues del cultiu, una disminució de la necessitat d'ús de químics i major valor nutritiu dels aliments,"plomada, dir. "Biotecnologia pot protegir blat–un dels principals cultius de Europa–contra virus, fongs, i toxines que poden destruir les collites i fer apte per a menjar blat."

Plumb també els consumidors europeus acusació i agricultors estan mal per la denúncia WTO: "És la prohibició Europea dels aliments genèticament modificats que manté avançat de productes de les mans dels agricultors i els consumidors–i que és negar la llibertat essencial d'elecció dels consumidors."

Aquests són punts tot excel·lent, feta per un home amb enorme credibilitat a parlar sobre ells. Vénen en els talons d'un altre important conjunt d'observacions, lliurat pel President Bush en un discurs de graduació recents.

"Ens pot també reduir el problema a llarg termini de la fam a Àfrica aplicant les darreres novetats de la ciència,"deia Bush a l'Acadèmia de Guàrdia Costa. "L'ampliació de l'ús de bio-cultius d'alt rendiment noves i deslligar el poder dels mercats, podem dramàticament augmentar la productivitat agrícola i alimentar més gent a tot el continent."

El president va continuar: "Els nostres socis a Europa estan impedint aquest esforç. Han bloquejat totes les noves bio-cultius per fonament, pors no científics. Això ha provocat moltes nacions africanes evitar la inversió en biotecnologia, per por seus productes es tancarà fora de mercats europeus. Els governs europeus cal unir-se a–no obstaculitzar–la gran causa de posar fi a la fam a l'Àfrica."

Els fets són simples. Biotecnologia és una eina miraculosa que pot ajudar-nos a un món creixent d'alimentar i protegir el medi ambient. Té notable potencial dels països en desenvolupament, que sovint tenen problemes per nodrir la seva pressió constant persones i cara per convertir el desert en terres de conreu. I és perfectament segur, com un gran nombre d'estudis científics han demostrat.

Com Mickey Kantor, U. representant de comerç sota el President Clinton, recentment ha dit: "És una tecnologia que pot tenir un efecte positiu sobre la fam al món".

No crec que es pot posar en termes més simple que això. Així que quan els europeus sortirà actuant com això és tan complicat com la resolució de la hipòtesi de Riemann?