Suposava que el meu menjar va ser cuinat. Però he après la meva lliçó, i avui en dia sempre pas en el sushi. Per què prendre una oportunitat?

Irònicament, per a 28 de l'última 29 mesos, Japó ha passat el bou americà–el tipus molt que produeixo aquí a Iowa. Fa tres anys, cap país més carn importada dels Estats Units que Japó: 240,000 tones en 2003, per valor de $1.4 milions de dòlars. Però tot el que va arribar a un cridant aturar arran de l'ensurt falses sobre la malaltia de les vaques boig.

La bona notícia és que Japó ha acordat posar fi a la prohibició d'u. importacions de vedella, i alguns dels detalls finals pot ser solucionats com primer ministre Junichiro Koizumi visites President Bush aquesta setmana. Els japonesos es vol inspeccionar un nombre de les plantes que preparar les carns per a mercats estrangers. Suposant que passar la inspecció, Anem a començar a reconstruir el nostre negoci vell.

"No crec que estem a mesos,"va dir Secretari d'agricultura Mike Johanns de juny 22. "Crec que és més probable que som setmanes fora de [U.S.] Bou tornar a Japó."

Llavors una altra vegada, tothom era optimista passat mes de desembre, Quan Japó va aixecar la prohibició de vedella. Unes setmanes més tard, Inspectors de japonès es troba prohibits trossos d'OS en una tramesa de vedella des de Nova York. Estirada de genolls polítics i la prohibició era al seu lloc.

L'u. els funcionaris estan executant la paciència. "Hi ha de ser una millor manera de negociació que to tancar tota la frontera si hi ha un problema,"queixar Johanns la setmana passada. "No tanquem tota la frontera d'automòbils japonès si tenim un avís."

Ni hem. Una solució demana Japó rebutjar les ordres individuals de vedella si hi ha defectes específics, en lloc de tallar cada productor nord-americà. Un ramader de bestiar a Texas, després de tot, ha sobre tant a veure amb un problema de vedella a Nova York com fa un ramader a Austràlia. Encara ramaders australians tendeixen a beneficiar quan Japó prohibeix americà Bou; aconsegueixen el negoci en canvi.

Podria ajudar a desenvolupar un sistema de seguiment Nacional per al bestiar. Fa dos anys, Quan boig-vaca malaltia va aparèixer per primera vegada als Estats Units, Predecessor de Johanns, Ann Venemen, va prometre que un es crearia. Fins ara, Departament d'agricultura ha passat $85 milions en el projecte, i ha de començar a treballar en línia l'any vinent. Animals rebria un número únic, i pot seguir quan es mouen de lloc en lloc. La carn EUA exportació Federació es prepara amb 'granja bifurcació' vídeos i especial promocions anomenats "ens importa", només per als japonesos, i els sistemes de seguiment són un gran salt endavant que avalin que.

Si el sistema que segueix funciona correctament–fins al punt que els governs estrangers i mercats tenen plena confiança en ella–la inversió donarà els seus fruits. Aquell cas inicial de la malaltia de les vaques boig no merament surts nostra carn a Japó: En general les exportacions de vedella va caure des de més de $3 mil milions al 2003 per una mica més de $500 milions en 2004. (Es va aixecar per només sota $1 mil milions l'any passat.)

La conclusió és que una petita inversió ara podria estalviar milers de milions més endavant. I thats només en referència a la carn que envia a altres països. Nord-americans es beneficiarien més, perquè la majoria de la carn produïda als Estats Units estades als Estats Units. Per tant, els consumidors domèstics tenen una foguera encara major en la salut i la traçabilitat de bestiar americà.

Entenem que els polítics japonès han fet polític fenc al seu país de la qüestió de l'EEB. Però, llevat que hem situat matèries, Anem a trobar-nos tancats en una guerra de gran escala comerç. Uns quants senadors han proposat que imposar als Estats Units més de $3 mil milions en represàlia sancions si u. Representant de comerç Susan Schwab no pot certificar per agost 31 que el Japó està obert a American Bou.

Sembla que economia i política són encadenats junts en aquesta matèria, negociacions comercials de tan senzilla no són tan rectes i sovint no vagi endavant. Però, és important recordar que mai ningú guanya una guerra de comerç. Hi ha només perdedors–tipus de com quan un restaurant li dóna una intoxicació alimentària.

Clàusula de reg, membre del Consell veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrrade.org) planteja el bestiar, blat de moro i soja en una granja familiar generació quart a central Iowa.