Que és una línia divertida, però no puc mantenir-me de pensar que potser les virtuts de les males herbes no ha estat descobert per una simple raó: No tenen cap!

Aquest és el moment de l'any quan anar nord-Americans arreu del país a la guerra contra les males herbes. No em refereixo només a la granja, on el control de males herbes és una lluita constant. Suburbis són els nostres germans en braços, perquè lluiten herbes en la seva gespa i en els seus jardins. Del Memorial Day just a la cantonada, molts de nosaltres són esclatés nostres Talladores de gespa i males herbes whackers. La temporada de cura de la gespa està sobre nosaltres.

De fet, es podria dir que tenim una obsessió amb l'herba al voltant de les nostres llars. "Encara que hi ha un munt d'aspectes irracionals a la vida als Estats Units actuals, pocs rivals la estranya fixació sobre gespa,"escriu Ted Steinberg, professor d'història i dret a la Case Western University, al seu llibre nou verd nord-americà. "Fertilitzants, tallar, reg–Aquestes són activitats All-American que, a la cara, sembla prou raonable. Però passar centenars d'hores tallar el seu camí a un dissenyador gespa és per coquetejar, la majoria estaria d'acord, amb una estranya forma de fanatisme."

Almenys no és una forma saludable de fanatisme: Gespa ben cuidat mantenir els nostres veïnats Mirant Niça, van obligar-nos del sofà i fora de la porta, i fins i tot tenen beneficis mediambientals perquè prevenir l'erosió del sòl i reduir els gasos d'efecte hivernacle. Segons una estimació, Preneu gespa 12 mil milions lliures de carboni cada any.

Científics de la NASA ha calculat que la gespa cobrir gairebé 50,000 milles quadrades dels Estats Units–una àrea més gran que tota de Boalsburg a Pennsilvània. Ordinari per a la llar gespa ocupen més aquestes milles quadrades, però una part creixent d'ells representen camps de golf.

Les males herbes d'aquestes gespa és un gran negoci. Steinberg estima que els nord-Americans gasten $40 milions de dòlars en la seva gespa cada any, i un tros gran de diners que va cap a la lluita contra la guerra en les males herbes.

La guerra pot semblar interminable–una mena de Fangar que entela ens per cada estiu. Encara pot ser la biotecnologia a la vora d'ajuda que nord-Americans no només treure les males herbes, però també preocupar menys sobre la seva gespa. "Què passa si herba Comply d'exigir menys aigua, fertilitzant, i plaguicides?«demana David Wolman en el número d'abril de Wired. "Què passa si exigia menys guarnicions per toxina-llançat tallagespes? Si fores customizable gespa?”

Aquest és el futur, que alguns investigadors imaginar, en la seva tasca per crear noves varietats de plantes que són més difícils, més saludable, i més bonica. Wolman descriu un experiment a Ohio que implica nan herba: -"No creix tan alt i, per tant, no necessita tanta Segar. Per a un noble, Això vol dir menys hores amb una talladora de gespa. També significa color realçada: La mateixa quantitat de clorofil es concentra en un full més petit. És l'herba en aquest costat de la bretxa d'OMG, literalment, més verd."

Que no apreciar el potencial d'allò? Menys metge de gespa, més temps de qualitat amb els nens. Pou, hi ha que altre grup de fanàtics: els enemics de la biotecnologia. Van trobar una manera d'oposar-se de tot.

Aquests activistes es preocupen per herba GM donant lloc a "superweeds" que no pot ser controlat a través de mètodes convencionals d'eradicació. El seu objectiu és crear un nou tipus de coco en la ment del públic–un "Frankenmenjar" de la gespa. Però això és una tonteria. Gespa que fer un millor treball de combatre les males herbes estan desenvolupats per resistir una forma molt particular d'herbicida–altres tipus d'herbicida pot matar herba GM amb despietada eficiència. Superweeds es un mite.

Herba genèticament millorat encara no és un producte comercial–encara passant pel procés normatiu que regeix totes les plantes biotecnològiques. Espero que s'hagi aprovat, però estic content d'esperar. Mentrestant, Em et plantejo una pregunta: Què és un activista anti-biotec? Ells realment preocupa el meu micro-clima poc davant de casa meva? Es pot obligar em creuen que fer les coses el 'camí vell"és realment la millor manera? Potser és la natura sempre canviant de la ciència que té tot noia. Això és la seva elecció per descomptat, parlar de por i monstres i tal. Dic, "Baixar meu jardí!”

John Rigolizzo, Jr. és una cinquena generació agricultor, aixecant verdures fresques i camp de blat de moro al sud de Nova Jersey. La granja familiar gestiona tant al detall de costat de carretera i mercats majoristes. John és membre del Consell de veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrrade.org) un grup de defensa de la base nacional basat a Des Moines, IA formada i dirigida pels agricultors en suport de lliure comerç i els avenços de la biotecnologia.