Sóc cap femella aliments saludables. De fet, Sovint només sacsejo el meu cap en simpatia quan penso en aquestes coses pobres quan es posen malalts, preocupar-se i preguntant per què ells no poden apuntar a un aliment específic culpa.

He d'admetre, Podia menjar millor que jo. L'any nou, per descomptat, proporciona una bona ocasió per a la resolució de reduir els greixos i sucres–o en qualsevol altra cosa afecta.

No seria agradable, encara que, Si d'empreses d'alimentació feien més fàcil que ens alimentem de manera sana? Tal com succeeix, estan treballant durs en aquesta situació. Contràriament a les reclamacions controvertits que té gana promoure el "supersizing" d'Amèrica, moltes empreses estan descobrint que hi ha una forta demanda d'aliments nutritius. Kellogg anunciat últimament que es convertirà en la primera empresa de gran menjar utilitzar un nou tipus d'oli de soja que redueix greixos trans. Altres són afegir ingredients especials a la seva tradicional.

Una història recent de Nova York resumit la situació: "Amb problemes de salut com diabetis, hipertensió arterial, l'artritis, i els trastorns digestius tot en augment, un nombre creixent de venedors alimentaris estan venent el que el menjar indústria trucades aliments funcionals, que prometen una sèrie de beneficis de salut, de colesterol reducció millores d'immunitat a la flexibilització dels problemes intestinals." Una nova versió de suc de taronja Tropicana, per exemple, contindrà tres grams de fibra per ració, i s'unirà a un grup de marques que ja compten amb extra de vitamines i minerals.

Amb gairebé la meitat de tots els nord-Americans pateix d'alguna condició de salut crònic, empreses que superar el repte d'afrontar aquest problema pot trobar-se ricament recompensats. Els que abracen la biotecnologia pot gaudir de les recompenses més rica de tot. Cultius genèticament millorades ja han revolucionat l'agricultura; ells ara estan començant a transformar la forma en que què mengem.

Considerem el cas de cacauets. Quan va ser l'última vegada has de menjar una bossa d'ells en un avió? Les possibilitats són, ha estat una bona estona–perquè moltes companyies han deixat de fumar prestin d'una preocupació per a les persones al lèrgies als cacauets. (Ocasionalment portar el meu propi al llarg perquè m'agrada cacauets.)

A través de la biotecnologia, No obstant això, els científics estan buscant solucions. Mitjançant l'eliminació de les proteïnes que provoquen al·lèrgies, o potser modificant de manera que fer que perdin el seu cop de puny aptes per a al·lèrgics, estan en camí de fer cacauets segura per a tothom.

Investigadors també pot derrotar al·lèrgies de llet. Han trobat que afegint una proteïna anomenada Thioredoxin H a la llet redueix les seves aptes per a al·lèrgics propietats per un factor de 300. A través de la biotecnologia, pot ser possible enfortir altres aliments, com el blat, amb prou tioredoxina H a vacunar gent d'al lèrgies de llet.

Parlant de la llet, científics neozelandesos estudien maneres de millorar les vaques que produeixen llet que ajuda a defensar contra malalties de persones. Si tenen èxit, serà possible en algun futur any nou a beure per a la salut–literalment.

En última instància, alguns cultius especialitat proporcionarà vacunes directament. Al Japó, els científics han creat una varietat d'arròs que ajuda a la gent lluita al·lèrgies estacionals. En els anys endavant, Quan la febre del fenc vagues, malalts podria saltar corrent fora a la botiga a comprar quadres de Claritin i plantegeu-en canvi a les seves olles arrosseres.

Prendrà anys abans que qualsevol d'aquests elements són produïts en massa–normativa de seguretat alimentària garantirà que aquests productes biotecnològics sotmès a proves exhaustiva abans que aparegui en prestatges de supermercat. Algun dia, No obstant això, Anem a arribar al mercat i tots anem a estar content que feien. Un dels primers a fer-ho pot ser un tipus de patata que porta una vacuna d'hepatitis B. Una ronda de principi d'experiments en humans voluntaris ha mostrat resultats encoratjadors.

Per desgràcia, hi ha encara massa por a l'aire. Encara que els votants de Sonoma County Califòrnia sàviament va rebutjar una prohibició de cultius biotecnològics en novembre, altres votants no han demostrat la mateixa fortalesa. Molts d'ells viuen a Europa. Votants suïssos, per exemple, Aprovat recentment una prohibició de cinc anys en el conreu de cultius genèticament modificats.

Es pot pensar que que està actuant d'una preocupació per a la salut, però crec no està boig de la salut–són simplement fruits secs.

Dean Kleckner és un agricultor Iowa i president de la Farm Bureau americà. Presideix la veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrade.org) nacional sense ànim de lucre amb seu a Des Moines, IA, format i liderat per agricultors en suport de lliure comerç i els avenços de la biotecnologia.