Per desgràcia, agricultors a Vermont pateixen de problemes de llarga durada si la legislatura de l'estat decideix passar una factura perjudicial que restringeix l'accés a les noves tecnologies vitals.

La anomenada "pagès Llei de protecció,"que la casa de Vermont pot prendre tan aviat com pròxim setmana, no fa absolutament res per protegir els agricultors. En canvi, és un intent clandestí que els impedeixen incorporar-se a la revolució biotecnològica que està millorant les pràctiques agrícoles arreu del món.

Malgrat les tàctiques-mongering temor dels seus enemics, Biotecnologia a la granja és cap motiu d'alarma. Grups que van des de l'alimentació de les Nacions Unides i l'agricultura organització de la National Academy of Sciences aquí als Estats Units han aprovat la seva adopció. Van reconèixer que aquests cultius reduir costos i augmentar els rendiments per als agricultors com protegir el medi ambient i fer possible productors majoristes mantenir la plantació (la majoria d'agricultors biotec viuen en el món en desenvolupament).

Més important de tot, No obstant això, és això: Cultius biotecnològics són perfectament segurs. Que mai han causat una sola persona en qualsevol lloc d'esternudar, i molt menys emmalalteixen. Per a tots els efectes pràctics, ells es diferencien els cultius convencionals.

I he també ens van fer replantejar el sentit de "convencional". En 2005, Biotecnologia va passar una fita important, com un pagès desconegut plantar i collir un acre de bilionèsima part del món de millora genètica de cultius. Avui, majoria de blat de moro i soja cultivades als Estats Units han estat millorades genèticament per lluitar contra els insectes nocius i males herbes. Es podria dir que biotech, és la nova convencional. És progressiu i ordinari al mateix temps.

Com els agricultors de tot Amèrica, agricultors a Vermont està abraçant biotecnologia perquè dóna sentit tant per ells com per als consumidors. La legislació anti-biotecnologia a Montpeller, No obstant això, pretén negar els agricultors de la llibertat d'escollir biotec.

La llei es mantindria companyies de llavors responsable si pol·len biotec acabarà en camps on la intenció no és. Això és simplement tonto: És com aquelles ciutats que crec que pot resoldre cap avall sobre violència demanant empreses pistola en lloc de detenció delinqüents reals. (Quan es tracta de la lluita contra el crim, Jo preferiria veure menys advocats a la cort i els policies més el ritme.)

No existeixen granges en entorns segellat hermèticament–estan en l'aire lliure oberts, i de vegades pol·len d'un camp fa en una altra. Que és la intenció que la natura pol·len de fer: surar des d'un lloc a un altre, permetent espècies vegetals difondre i prosperar. Per pensar una altra cosa és el definitiu en la lluita contra l'ecologisme perquè es nega a entendre o respectar les formes de la natura.

Ja prenem mesures de sentit comú per mantenir pol·len deriva a un mínim. Els agricultors utilitzen arbres a crear memòries intermèdies i paravents. Granges veïnes assegurar-se que saben que està plantant què i quan i on estan plantar-lo. Agricultors pot abordar la qüestió de pol·len deriva sense presentació plets o corrent als polítics d'ajuda.

En última instància, No obstant això, cal reconèixer que no hi ha cap tal cosa com la puresa de cultiu–i que una certa quantitat de pol·len deriva inevitablement es produirà. L'única cosa que no hem de fer és pànic. Després de tot, hi ha raó per témer de la biotecnologia. D'altra banda, cap productor orgànic mai ha perdut la seva certificació USDA a causa de la deriva de pol·len.

Si anem a irracional obsessionar-se amb petites quantitats de pol len de biotecnologia flotant en camps no biotecnològica, llavors turnabout és joc net. No-biotec camps són molt més susceptibles a les males herbes parasitàries. Aquestes plantes inoportuna absorbir l'aigua i nutrients que ajuden a cultius mantenir-se saludables i assolir el seu potencial. Són una plaga als agricultors a tot arreu.

D'existir una llei per protegir els agricultors de biotecnologia de la pressió de males herbes que s'enfronten si resulten viuen a prop un productor orgànic que no utilitzen pesticides moderns? Polinització de les males herbes; seves derives de pol·len. Potser algú hauria de proposar un "Biotech agricultor protecció acte."

Això és absurd, per descomptat. Els agricultors han de tenir la llibertat de triar els seus propis mètodes, Si són orgànics o biotecnologia o alguna cosa altra. Però si la multitud d'anti-biotec té la seva manera de Vermont, veure teta-per-tat política s'arriben a Montpelier. Això és certament no en els interessos dels agricultors, no importa el que van plantar. No és en els interessos de qualsevol, realment–excepte potser per als advocats.

Que és la resolució d'un nou any que crec que tots puguin pactar: Anem a tenir més cultius i menys demandes.

John Rigolizzo, Jr. és una cinquena generació agricultor, aixecant verdures fresques i camp de blat de moro al sud de Nova Jersey. La granja familiar gestiona tant al detall de costat de carretera i mercats majoristes. John és membre del Consell de veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrrade.org) un grup de defensa de la base nacional basat a Des Moines, IA formada i dirigida pels agricultors en suport de lliure comerç i els avenços de la biotecnologia.