Granja modernes tècniques permeten gent com jo creixen els millors productes possibles–que significa que quan estem fent bé, "més del mateix" és molt bo. Volem conrear productes de qualitat, i volem fer-los créixer sempre. Això és certament el que estic fent a la meva granja enguany: Fins a 240 bushels de blat de moro en cada acre, que és aproximadament quatre vegades el meu avi podria esperar d'una collita en el seu temps.

De fet, si podria clonar enguany a meu de blat de moro, i créixer any següent, Estaria temptat de fer-ho. Després de tot-per definició-clonació significa que el resultat final serà idèntic.

Això pot semblar desgavellada, però la tecnologia de clonatge està començant a guanyar un lloc en l'agricultura. Qualsevol dia ara, la Food and Drug Administration s'espera d'anunciar que la llet de vaques clonats és segura per beure i carn d'animals clonats és segur menjar. Per què? Perquè no hi haurà cap manera per a consumidors per explicar la diferència o reguladors. El producte final serà el mateix.

Encara que u. els consumidors han rebut una revolució biotecnològica en l'agricultura–meu blat de moro genèticament es millora per combatre les plagues amb menys productes químics–sembla que algunes preguntes sobre la clonació hi ha.

Els consumidors vindran a entendre que els agricultors estan interessats en la tecnologia de clonatge per una simple raó: Volen produir aliments més saludables. Després de tot, no utilitzarem la tecnologia si no té sentit econòmic i és segur per a la nostra pròpia família a menjar.

Ja reprodueixen plantes i animals per crear trets nutricionals que els consumidors volen. Els agricultors han estat fent això durant milers d'anys. Fa eons, hi havia cap tomàquets–però hi havia poc baies vermelles a la natura que finalment es conreaven en els cultius domesticats que avui coneixem. Alguna cosa similar podria dir de pràcticament cada fruita i verdura: Són productes de criança curosa. És per això que gent de vegades diu que els agricultors són enginyers de genètica primers del món.

Res d'això és controvertit, per descomptat. Una raó fonamental per què clonació planteja ànims, Sospito, que és perquè quan la gent sentir parlar de clonatge animal que es preocupen de que la clonació humana és el següent. Majories aclaparadores dels nord-Americans–als voltants de 75 per cent, jo inclòs–s'oposa fermament a la clonació humana. Es preocupen que ens està advertiu un pendent relliscós per un món nou i valent.

Encara podem dibuixar línies brillants entre humans i animals la clonació, especialment quan reconeixem com clonatge animal pot beneficiar els éssers humans.

Considerem el cas de la malaltia de les vaques boig–o una malaltia bovina menys coneguts però més comunament conegut com la paratuberculosi. L'economista recentment descrit paratuberculosi com "un incurable malaltia que pot reduir bèsties a lamentable que malgasta, diarrea-cremallera esquelètics criatures."

Clonació potser ens permetrà criar animals amb una resistència natural a aquestes malalties. Si és així, tecnologia que ens ajudarà a millorar la salut dels animals, i molt possiblement la salut dels éssers humans que menjar-los i els seus productes, així. Això no és una calamitat por, però l'oportunitat de gaudir.

Hi haurà altres beneficis per al consumidor, així, i seran més evidents que els que ens mantenen més saludable a través de mesures preventives. Biotecnologia farà possible, per exemple, raça i en última instància, clonar vaques que són capaços de produir constantment llet amb el contingut de butterfat necessari complement gelat. Millorarà el gust i preus passarà.

D'altra banda, ens estem acostant a aquesta nova frontera amb l'advertència corresponent. Clonació no convertir-se en una tecnologia agrícola àmpliament utilitzat fins després de la FDA fa una decisió definitiva en les seves implicacions per a la salut humana. Estudis han indicat que els animals clonats i els seus productes d'alimentació no són diferents de les seves contraparts convencionals, des del punt de vista de la salut humana–però la qüestió rau encara abans de reguladors, i podem esperar a pesar en objectivament.

Fins i tot no tenen l'última paraula, No obstant això. Que el poder es fica al llit amb els consumidors i empreses d'alimentació. Si aquesta nova tecnologia guanya el segell de la FDA d'aprovació, No obstant això, la decisió ha de ser fàcil: Enviar els clons!

Clàusula de reg planteja bestiar, blat de moro i soja en una granja familiar generació quart a central Iowa. Ell és un membre de la Junta de veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrrade.org) un grup de defensa de la base nacional basat a Des Moines, IA formada i dirigida pels agricultors en suport de lliure comerç i els avenços de la biotecnologia.