Alguna cosa em diu que si avui és anti-biotec activistes havia existit durant el segle XIX, Quan William Thompson va presentar raïm sense llavor a Califòrnia, l'haurien anomenat seu meravellós innovació un por exemple de "Frankenmenjar".

Això és exactament el tipus de retòrica que ara està desplegant al Comtat de Sonoma, on els votants decidiran el novembre 8 Si voleu aprovar una iniciativa prohibició cultius genèticament modificats.

Per desgràcia, "Frankenmenjar" no és merament un terme per a dolços de Halloween. És un insult va llançar a una de les novetats més importants en l'agricultura moderna.

Hi ha realment no hauria de ser res polèmica sobre aquesta tecnologia. Als Estats Units avui, més de 85 per cent dels nostres soja, 75 per cent del nostre cotó, i mitja nostre blat de moro ha estat criada per lluitar contra els insectes nocius i males herbes. Aquí a Califòrnia, sobre 250,000 hectàrees de biotech realçaven cotó i un altre 340,000 hectàrees de blat de moro biotec es van plantar i collir aquest any. I malgrat la retorçar d'alguns, hi ha simplement cap evidència científica que suggereix que gens alterats conreus han causat algú tant com esternudar. Autoritats tan diversos com l'Acadèmia Nacional de Ciències i l'alimentació de les Nacions Unides i agricultura organització van acollir la millora de la biotecnologia de plantes.

Encara anti-biotecnològics agitadors han manifestat contra. Perquè el he viscut sense èxit a nivell federal o estatal, ells recentment he refocused d'energia política de comtats de Califòrnia, amb l'esperança de crear un mosaic regulador que s'inhibeixen els agricultors d'utilitzar aquesta tecnologia, en última instància, posant-nos en un desavantatge competitiu. Des del començament de 2004, tres comtats de Califòrnia han prohibit gens alterats cultius: Marin, Mendocino, i Trinitat. Sonoma s'ha apuntat per convertir-se en la quarta.

Encara han fracassat els enemics de la biotecnologia tan sovint com he aconseguiren. L'any passat, votants a les comarques de la Butte, Humboldt, i San Luis Obispo va rebutjar iniciatives anti-biotecnologia. S'entén els problemes pràctics d'una prohibició, incloent-hi la pregunta important de qui paga l'alt cost de fer-lo complir.

Prohibició biotecnologia ajuda a ningú. Fins ara, els agricultors han vist la majoria dels beneficis associats amb biotecnologia agrícola, en forma de rendiments més alts i més econòmic i eficient ús dels nostres recursos. No obstant això, s'ha tornat cada vegada més clar que cultius biotecnològics no són merament bo per als agricultors i acceptable als consumidors–en realitat estàs convertint preferible menjar, com investigadors imaginar formes de produir cultius que afegir vitamines i nutrients a les nostres dietes. La primera onada de soja cardiosaludable és aquí. I això és només un exemple de molts cultius a la canonada de recerca i desenvolupament que promet convertir-se en un element bàsic de la dieta americana. En poc temps, "biofortification" reinventaran les maneres que pensem en mantenir-nos sans.

Cultius biotecnològics són bones per al medi ambient. En un ampli nou revisades estudi, Científics britànics Graham Brookes i Peter Barfoot informar que les plantes modificades genèticament reduir emissions de gasos d'efecte hivernacle per l'any passat més de 22 milions de lliures–l'equivalent d'eliminació 5 milions cotxes des de la carretera durant un any. Això és perquè els agricultors que conreen biotec han disminuït l'ús de combustible per fer menys viatges a través d'un camp (l'eficàcia de combustible d'un tractor fa un aspecte SUV bona) i permetent més carboni perquè s'emmagatzemin en el terreny a causa de menys llaurar.

Comtat de Sonoma propi pot beneficiar solucions personalitzades a la seva pròpia ramaderia reptes. Hi ha cap tal cosa com un raïm de la biotecnologia comercial ara mateix, però en els anys endavant potser haurem vinyes que defensar-se contra Pierce disease, una infecció bacterial difondre els insectes leafhopping. Prohibició de biotecnologia s'aturaria agricultors de Sonoma d'utilitzar-–però encara més preocupants a mi ia altres agricultors, prohibició podria convèncer les empreses llavor no d'invertir en aquesta tecnologia en primer lloc.

Hi va haver un temps que era possible dir que els cultius genèticament modificats van ser una tecnologia nova. Però ara són una tecnologia contrastada amb una llarga trajectòria. En els últims deu anys, els agricultors de tot el món han investigat més de mil milions hectàrees de cultius biotecnològics. Cada any, es va optar per més que ho van fer l'any abans de plantar. Als Estats Units només, Nord-americans han consumit un bilió porcions d'aliments amb ingredients de biotecnologia (Segons Henry I. Miller de Hoover institució Stanford).

Fa una generació, la revolució verda va transformar les pràctiques d'agricultura arreu del món i va ajudar a nosaltres mantenir el ritme amb una creixent població humana. Avui, una Gene Revolution es compromet a continuar aquest progrés.

Els votants de Sonoma County ha de decidir si volen abraçar el futur–o por-.

Ted Sheely planteja cotó, tomàquets, blat, festucs i all, a la vall de San Joaquin i viu a Lemoore, Califòrnia. Ell és un membre de la Junta de veritat sobre comerç i tecnologia, un grup de defensa de la base nacional basat a Des Moines, Iowa, formada per agricultors en suport de lliure comerç i els avenços de la biotecnologia