"Diners no ho és tot,"industrial multimilionari J. Paul Getty una vegada fent broma. "Però segur que es manté en contacte amb els seus fills".

Jo sóc un pare i un pagès familiar-entenem la importància dels diners. Granges són empreses, i les empreses són tots sobre la línia de fons. Estona important, diners no és l'única raó per què ens ha adoptat cultius genèticament millorades. Biotecnologia agrícola continua demostrant que és bo per al medi ambient. Noves dades de pes confirma el que hem experimentat i observat.

Aquest any estem celebrant dues fites notable 'biotec'. És el desè any que s'han plantat cultius genèticament millorada per a finalitats comercials. Encara més significativament, a partir d'aquest mes, els agricultors han investigat més de mil milions d'hectàrees d'ells.

Per tant, és un moment oportú per prendre accions. Intuïtivament sabem que la biotecnologia té sentit per als agricultors. Després de tot, els agricultors han optat per adoptar-lo. Als Estats Units, Aquest any, gairebé 90 per cent de soja tots els, sobre tres quartes parts de tots els de cotó, i més de la meitat de tots els de blat de moro han estat realçats per resistir les plagues. Aquestes tarifes pujar de manera constant cada any, sembla desafiar el clixé que el que puja ha de baixar.

Malgrat aquest progrés, Hem tingut molt poc en el camí de dades complets sobre l'impacte de la biotecnologia agrícola en l'economia i medi ambient. No hi ha investigació en aquestes preguntes, però en general els estudis s'han centrat en conreus sola, Països, o anys. Ara una de les avaluacions més significatius en els cultius genèticament millorats ens ajuda a entendre els beneficis globals d'aquestes plantes.

Investigadors britànics Graham Brookes i Peter Barfoot examinat estadístiques granja entre 1996 i 2004, i van informar a tres conclusions principals en una revista científica revisades:

<ul

  • Cultius biotecnològics haver salvat els agricultors $27 milions de dòlars, que és aproximadament el nostre govern federal ha gastat en programes de granja en els últims dos anys.

 

  • Global de plaguicides d'ús ha disminuït en un 6 per cent, una reducció del 380 milions de lliures. Que és igual a 1,514 vagons de principis actius de plaguicides. Això és possible perquè cultius biotecnològics millor són capaços de defensar-se contra insectes i males herbes.

 

  • Cultius biotecnològics contribuït a una reducció en les emissions de gasos d'efecte hivernacle de més de 22 milions de lliures l'any passat, de l'ús de combustible disminució (menys viatges a través del camp) i més carboni emmagatzemat en el terreny a causa de menys llaurar. L'efecte net és com treure 5 milions cotxes des de la carretera durant un any.

I si aquesta notícia no és prou bo, Penseu en això: Brookes i Barfoot dir que les demandes de la seva metodologia juntament amb limitacions dades vol dir que els pressuposts són "probablement conservadors".

Agricultors no ser sorprès per aquest anàlisi econòmic. Només sabem, experiència personal, Què està passant a les nostres granges. Però què es ecologistes — molts d'ells en l'empunyadura d'una hostilitat emocional a biotecnologia–dir sobre l'emissió de reducció de gasos d'efecte hivernacle? Molts estan obligats a ignorar-ho, perquè es complica la seva cosmovisió simplista. Però els que estan preocupats per l'escalfament global haurà de pagar atenció Brookes i Barfoot. Sovint ens diuen que els avenços tecnològics són una clau per resoldre l'enigma del canvi climàtic. Sembla que genèticament millorades de cultius mereixen ser part de l'equació.

Una de les ironies de l'estudi Brookes-Barfoot és que ve de la Gran Bretanya, membre de la Unió Europea. Encara que la majoria del món està afanyant per acceptar aliments biotec, la UE continua resistir avançant. És una decisió estrany, tenint en compte que la UE gaudeix Gala dels seus esforços per ajudar el món en desenvolupament (especialment Àfrica) i reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle (no hi hauria cap tractat de Kyoto, però per a Europa).

"La UE és actualment perdent en aquests beneficis ambientals i econòmics,"diu Brookes. "Com a ciutadà europeu, Em resulta difícil de veure per què estem negant-nos una clara oportunitat per millorar el nostre entorn i millorar l'eficiència del nostre sector agrícola i els ingressos."

Amb l'organització mundial de comerç centrat en el problema de les nacions riques subvencionar els pagesos–i la possibilitat de talls per a aquests programes–tindria sentit que els governs que encoratgi als que treballen la terra, adoptar mètodes moderns que augmentar l'eficiència. Als Estats Units, Canadà, Amèrica del Sud, i cada vegada més a Àsia, Això és exactament el que està succeint.

Potser algú ha d'executar aquests números de gas d'efecte hivernacle pels europeus. Brookes i Barfoot informe, el benefici de la biotecnologia és equivalent a connectar cap amunt de gairebé un de cada cinc de les canonades d'escapament adjunts automòbils britànics.

Si volen salvar el món de l'escalfament global, acceptació comercial i ús de biotech-plantes millorades podria ser un bon lloc per començar.

Dean Kleckner és un agricultor Iowa i president de la Farm Bureau americà. Presideix la veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrade.org) nacional sense ànim de lucre amb seu a Des Moines, IA, format i liderat per agricultors en suport de lliure comerç i els avenços de la biotecnologia.