Aposto a que mantindria la possibilitat"de Chinaman".

Llavors una altra vegada, "Les possibilitats de Chinamen" no són el que solien ser, tenint en compte la recent decisió de Pequín a signar el Protocol de Cartagena sobre bioseguretat – un tractat patrocinat per les Nacions Unides que té implicacions importants pel futur del comerç mundial en l'agricultura. Xina se suma ara a una llista de més de cent altres nacions que han aprovat oficialment el Protocol de Cartagena.

Els Estats Units no és un d'ells, i hi ha una molt bona raó per a això: El tractat es sent encara negocia. Els delegats es van reunir tan recentment com la setmana passada a Mont-real per discutir la seva direcció, i la forma final del Pacte segueix sent un misteri. Països que decideix posar-hi els seus noms són essencialment signar xecs en blanc i lliurant-los a l'ONU.

Un dels principals objectius del protocol de Cartagena és regular el comerç internacional d'aliments de biotecnologia. Certament hi ha un munt de bones per dur a terme en aquest àmbit, especialment si podem trobar útil i aerodinàmic maneres d'augmentar la transparència.

Al mateix temps, hem de ser molt caut d'aquells que pregonen una major transparència. Prendre Xina, per exemple. Estem parlant no és exactament una societat oberta aquí. Considerar aquesta notícia, Arxivat per Reuters el maig 19: "Xina, un dels importadors més gran del món de [biotec] cultius, va dir el dijous que és ha ratificat una ONU. Tractat de l'u. ha menyspreat que té com a objectiu per a més transparència i control sobre el comerç d'aliments genèticament modificats. … Consell d'estat de la Xina, l'armari, ratificat el Protocol d'abril 27, un oficial a l'estat ambiental protecció administració de la Xina, va dir."

Aconseguit que? Govern de la Xina fa una decisió important–Però espera 22 dies abans d'anunciar el que ha fet.

Sembla a mi que Beijing ha de preocupar per una major transparència a casa abans que comenci a parlar d'una major transparència a l'estranger.

La història de Reuters destaca un altre punt clau: Xina és un importador important d'aliments de biotecnologia. En altres paraules, no compartir les inquietuds del productor dels Estats Units, que és un gran exportador de cultius biotecnològics. I hi ha una cosa que sabem del cert sobre el Protocol de Cartagena: Es convertirà en una eina per a la importació països per influir en el comportament d'exportació a països. Fins i tot pot arribar a ser un instrument de proteccionisme know-nothing.

Durant anys, la Unió Europea–un ferm partidari del protocol de Cartagena–ha utilitzat científicament infundades preocupacions sobre la seguretat dels aliments biotec bloquejar americans productes de mercats. Europa estimaria utilitzar el Protocol de Cartagena com un bludgeon contra americans pagesos que conreen blat de moro biotec millorada, cotó, i soja.

Els xinesos podria preocupar menys sobre qualsevol d'aquest. Anem a continuar creixent un munt dels seus propis cultius biotecnològics i importar molt més que a més. Amb una població s'acosta 1.3 mil milions de persones, Xina està destinat a ser un importador d'aliments per un temps molt llarg–no ha de pensar molt sobre com afecta els propis agricultors el Protocol de Cartagena, perquè tan poc de què creixen es deixar el país i sotmesos a la jurisdicció del tractat.

Xina certament no va signar l'acord perquè és especialment preocupat per la diversitat biològica, tot i que aquest era un dels seus donar raons. Recordo que tenint un autobús a través de terres de conreu a prop de Hong Kong fa uns quants anys. Em va ser colpejat per la manca de diversitat agrícola increïble–tot el que vaig veure, milla després de la milla després de la milla, eren les plantacions de plàtan.

La veritable raó que els xinesos van signar el Protocol de Cartagena és perquè volen curri favor amb la UE ara mateix, per a una varietat de propòsits que no tenen res a veure amb l'agricultura. Potser vostè va veure els darrers titulars sobre intents de la Xina per a la compra d'armes d'Europa–i sobre com aquestes xerrades han anat fora pista gràcies a la pressió diplomàtica dels Estats Units.

Estic disposat a donar transparència una oportunitat–no només una "de Chinaman casualitat".

Clàusula de reg planteja bestiar, blat de moro i soja en una granja familiar generació quart a central Iowa. Ell és un membre de la Junta de la veritat sobre comerç i un grup de defensa nacional base base a Des Moines tecnològica, IA formada i dirigida pels agricultors en suport de lliure comerç i els avenços de la biotecnologia.