Buròcrates de Nacions Unides a Suïssa de dir com executar la granja?

Per descomptat no. Però l'organització de treball internacional (OIT), una unitat Geneva base de l'ONU, existeix amb la finalitat de fomentar les polítiques d'ocupació particular arreu del món. Seus reguladors seria perfectament satisfets establir unes normes per a vostè–i només podria, Si els comerciants lliure a Washington no curós.

Quan el nou Congrés va seguir poder el 2006 Eleccions, molts experts va declarar que el comerç lliure ofertes van ser immediatament kaput. Ara sembla que els rumors de la seva mort van ser com a mínim una mica exagerada: Encara que moltes de les electe oposar fermament tots els acords comercials, no importa com avantatjosa per l'u. Economia, alguns dels nous presidents són receptius a negociació bipartidista. Un d'aquests congressistes oberts és Charles B. Rangel, la Càtedra potent de la Cambra de representants i Comitè de mitjans.

Per setmanes, Hem sentit notícies encoratjadores sobre productives converses entre la Casa Blanca i Rangel–i la possibilitat que es podria conduir a l'aprovació d'un o més dels acords de lliure comerç ara davant el Congrés. Tothom entén que un acord requeriria l'administració Bush per empènyer els seus socis comercials per millorar els seus estàndards laborals.

L'administració Bush ha completat ja intercanvi beneficiosa amb Colòmbia, Panamà, Perú, i Corea del Sud. Congrés hauria de donar-los amunt o avall vots que mereixen sota la regla de l'autoritat de promoció de comerç. I si el Congrés volia ampliar les oportunitats econòmiques, majories votaria sí a cada un d'aquests pactes tan aviat com sigui possible.

Donat el clima polític actual, No obstant això, que no és realista. La conclusió és que aquests són acords comercials valuós–i si l'aprovació del Congrés requereix una mica extraordinàriament legislatiu goosing, llavors que així sigui.

Encara és possible que bones ofertes es pot convertir en dolents, especialment si un d'aquests acords de comerç es converteix en un cavall de Troia per al gran treball i l'OIT.

Estats Units té el millor treball del món. Les nostres lleis laborals són totalment adequats. Però no sempre seguint normes ILO.

Si un d'aquests acords de comerç s'exigeix que ambdues parts acatar les normes ILO, llavors Unió caps s'aconseguirà una enorme victòria a través de la porta del darrere–una victòria que no podia han aconseguit a través del procés normal de la política.

Ex governador de Michigan John Engler (ara el president de l'Associació Nacional de fabricants) recentment va fer aquest punt en una carta a Rangel: "Les nostres lleis federals i estatals laboral contenen disposicions per a la salut, seguretat, i bon govern, a més de les opcions d'estat sobirà en temes com la dreta - a - treball lleis, i disposicions relacionades amb treballadors de sector públic contràries a requisits ILO."

Molts Estats, per exemple, prohibir empleats públics d'anar a la vaga. "Per a constitucions o lleis sotmès a reptes d'una nació estrangera seria inacceptables,"diu Engler.

L'amenaça als agricultors és especialment greu. Una de les principals campanyes de l'OIT és contra el treball infantil. Això està bé, mentre es concentra en la digna causa de nens petits impedeix forçats en fàbriques perillós.

Però serà aquestes buròcrates UN limitar-se a aquest projecte? Segons una estimació, 70 per cent dels treballadors de nen del món estan involucrats en l'agricultura. L'OIT de fet visites treball infantil en granges com un problema important. Seu propi Reglament "especifica 18 com l'edat mínima per l'ocupació en l'agricultura en les feines perilloses i 16 per a altres feines de la granja."

Potser això és una qualitat raonable. Quan es tracta de definir "feines perilloses,"no obstant això, Jo confiaria un agricultor de blat Dakota del nord per prendre decisions responsables en la seva pròpia granja en lloc d'un regulador de parla francesa que viu a través de l'oceà.

És "perillós" per ensenyar un 16 anys d'edat conduir un combinar? I 12 anys d'edat que va heretar el negoci familiar ajudar en corral? O que és una feina de la granja il. legal?

Un altre problema implica treball migratori. Si sota la jurisdicció de l'OIT, treballadors migrants guanyaria nous drets col·lectius?

Aquests poden ser el pitjor dels casos malsons. Però no assumir durant un minut que caps de treball gran no he somiat amb aquestes possibilitats com millor escenaris.

De Ginebra a Washington, ells està comptant amb nostre ingenuïtat.

Dean Kleckner, un pagès d'Iowa, Presideix la veritat sobre comerç & Tecnologia.