Llavors es comença a parlar com vostè escoltar atentament, "Deixa'm explicar-vos com vaig lluitar Thomas Alva Edison i la seva bombeta bé-de-no-res,", diu. "Volia portar la llum en la foscor! Podeu creure-ho? Llum en la foscor!” He concludes, «Edison estava simplement distrets, però afortunadament la gent com jo posar fi a la!”

... Què...? La majoria de nosaltres avui vols trobar aquesta absurda. Entenem que els enormes beneficis la bombeta i electricitat han portat a la humanitat. Algun dia aquell mateixa llum brillarà en biotecnologia i serà vist en el mateix reconeixement que la bombeta i electricitat.

Encara, hi ha qui avui lluiten. Espero que ens pot 'encendre els llums' per a ells i altres als beneficis de la biotecnologia abans que sigui massa tard!

Què vas activistes anti-biotec de avui per explicar els seus néts? Seva versió d'una idea brillant és oposar-se a una tecnologia agrícola que permet menys necessitat de terra i altres recursos d'alimentar més gent amb un nivell més alt d'aliments segurs i nutritius en una forma respectuosa.

Seu últim esforç està ara en marxa a Vermont, on alguns legisladors estan proposant estirar l'endoll en biotecnologia. S'han introduït un projecte de llei per mantenir les empreses llavor absolutament i estrictament responsable la propagació accidental de cultius genèticament realçades. Com si aquesta mesura i seus supòsits culpable-fins-demostrat-innocent no eren prou dolentes, hi ha fins i tot alguns parlen d'una prohibició Estatal de cultius biotecnològics.

La prohibició probablement no reeixir, però el debat servirà per fer el projecte de llei de responsabilitat semblar com una mesura de compromís. No es deixi enganyar, Aquest projecte de llei de responsabilitat tindran el mateix efecte que una prohibició i vols transmetre als agricultors que vulguin utilitzar les últimes eines del comerç. També posarà seus partidaris en la posició incòmoda d'haver d'explicar els néts com s'oposaven progrés sensible.

Gran part de l'impuls per a aquesta legislació prové de productors ecològics de Vermont, els números tenen més que triplicat en els últims cinc anys. Alguns d'ells diuen que preocupa pol·len dels cultius de biotecnologia a la deriva en els camps i barrejant-se amb les seves plantes no biotecnològica–i per tant posar en perill d'estat com els agricultors orgànics certificats.

Aquest és un cas clàssic d'una solució a un problema. Segons l'USDA, cap productor orgànic en qualsevol lloc en l'u. mai ha perdut el seu USDA certificació orgànica a causa de la biotecnologia. Simplement mai ha succeït. Mai.

Les forces darrere d'aquest projecte de llei diuen que estan intentant defensar els agricultors orgànics, però tenen una agenda diferent per complet. El seu veritable objectiu és destruir el concurs de biotecnologia. I és per això que diversos productors de Vermont llet Reservats va declarar contra el projecte de llei: Creixen biotec blat de moro i soja per alimentar a les seves vaques, i volen continuar creixent seus cultius i alimentació seves vaques de manera que té sentit per a les seves explotacions.

Tinc absolutament res contra els agricultors que opten per conrear aliments orgànics. Si els consumidors volen productes ecològics, llavors algú hauria de fer-los créixer. Això és com el mercat suposa treballar.

Al mateix temps, Crec profundament en el principi de la convivència, que diu que l'agricultura pot donar suport a una diversitat d'enfocaments per a la producció d'aliments. L'agricultura ecològica és un d'ells. Biotecnologia és un altre. Aquestes són merament diferents processos, i que no suposen amenaces a l'altre. El que fan és proporcionar una "opció de vida" que American Airlines tenen la sort de poder fer-des de tots els aliments en l'u. és igualment saludable i nutritiu.

La conclusió és que biotec i agricultura ecològica ja conviuen en una relació simbiòtica. I podem continuar coexistir en el futur–mentre els radicals anti-biotecnològics no tornar enrere el rellotge en progrés a Vermont o en qualsevol altre lloc.

Més que promulguen les lleis agressius per fer biotecnologia il·legal, Vermont hauria d'encoratjar seus orgànica als agricultors a conrear el millor menjar orgànic que pot.

Com Thomas Edison va dir una vegada: "No hi ha substitut per al treball dur."

Ara que és una idea que pretén ensenyar als meus fills dels fills.

Terry Wanzek, un legislador estatal ex i membre de la Junta de veritat sobre comerç i tecnologia, creix el blat de moro, soja, i el blat a la seva granja de Dakota del nord.