Cada cap setmana durant la temporada de futbol, ens trobem amb recordatoris del fet tossut que una bona defensa et manté en un joc durant molt de temps–però que en general no guanya menys que el seu delicte també decideix presentar-se i jugar.

Una cosa que ha preocupat em durant molt de temps sobre l'estat del debat sobre els aliments biotec és que els partidaris de la biotecnologia sovint ens trobem en la defensa. Constantment ens estigui obligat d'avisar a la gent que és perfectament segur menjar i està bé per al medi ambient–perquè som sempre l'audiència de know-nothings que cobren que és saludable per al nostre cos i dolent per la terra.

En altres paraules, en el joc de percepció pública, "ells" són sempre a l'ofensiva i en una posició d'anotar, i "nosaltres" són sempre en defensa i tractant d'aixafar la pilota.

Però què si podíem reclamar més que millora de biotecnologia d'aliments són tan segurs per a vostè com varietats convencionals–i en realitat l'estat que són millors per a vostè? I no estic parlant sobre el futur boirós de la biotecnologia, Quan els científics han après a fer menjar saludable per impulsar les seves vitamines i reduir el seu contingut en colesterol. Estic parlant ara mateix.

Sobre fa una dècada, Dones Hispànics a Texas Sud s'han trobat per donar a llum a nadons amb defectes de tub neural sis vegades més com no hispans-Nombre de dones. NTDs són el resultat d'obertures en el cervell o medul·la espinal durant el desenvolupament embrionari. Van resultar en Espina Bífida, hidrocefàlia, i anencefàlia.

Durant anys, ningú no entén per què això passa. Però ara els investigadors han descobert un enllaç entre menjar blat de moro sense processar i NTDs. Resulta que sense processar de blat de moro, que sovint és terra en truites i altres aliments, contenen gran quantitat d'una micotoxines mortal anomenada fumonisin.

Fumonisin entra en la cadena alimentària quan plagues mastegar forats en cultius, crear vies per fongs i floridures per fer més mal. Un tipus particular de motlle que sovint infesta de blat de moro s'anomena Fusarium. Els agricultors tenen un altre nom per a això: putrefacció. Fusarium deixa enrere fumonisin, que bloqueja les cèl·lules de l'absorció d'àcid fòlic, una vitamina imprescindible. I la manca d'àcid fòlic és la causa principal de NTDs.

No hi ha res dolent amb molt de traces de fumonisin. Però més grans dosis són saludables positivament–com ara sabem d'estudiar els nadons de Texas que pateixen d'NTDs.

Hi ha unes quantes maneres es podria combatre NTDs. Una seria d'educar les dones que consumeixen aliments derivats de blat de moro sense processar per augmentar la seva ingesta d'àcid fòlic. Segons una estimació, les dones embarassades que complementar les seves dietes amb àcid fòlic poden disminuir NTDs per tant com 70 per cent.

Un altre mètode seria més blat de moro Bt–perquè el blat de moro que ha estat criada per defensar-se de plagues és menys propensos a patir de la classe de danys que condueix a la infestació de Fusarium.

Així que considerar aquest fet irrefutable: Si creixem i menjar blat de moro biotecnologia més, NTDs es afecten menys nadons.

Dit d'una altra manera, Això significa que el menjar de biotecnologia no és només segur menjar–és més segur menjar.

Gent, Això és com comencem a volta el joc. Com una intercepció profundament en territori de l'altre equip, ens movem de defensa a l'ofensa i tenen l'oportunitat per set punts.

Deixar que els enemics de la biotecnologia ara explicar per què van oposar-se a menjar biotec quan tenim proves científiques, mostrant que el seu ús reduirà defectes de naixement en certes poblacions.

"Potser s'enfronten amb resultats com aquests, els reguladors del govern tot el món hauria requereixen els agricultors per a plantar blat de moro Bt,"escriure professor de la Universitat d'Illinois professor Bruce Chassy i Universitat d'Oklahoma Drew Kershen en una avaluació recent.

Bastant que no anar lluny. Els agricultors han de conservar tant elecció possible determinar què van plantar, i els consumidors han de tenir una quantitat igual de la llibertat de triar el mengem. Al mateix temps, les seves decisions ha de ser informats tan com sigui possible–i necessiten saber que una dieta consistent en biotecnologia millorada de blat de moro pot portar importants beneficis per a les dones embarassades i els seus fills.

Una cosa és segura: M'agrada jugar molt millor que defensa ofensiva.