No és la veritat? De vegades sembla que quan mengem, la culpa sempre és al menú.

Que em recorda a un altre: La culpa és de la mare de la invenció.

Que és per això que molts científics biotec intenten crear menjar que és lliure de culpa. Ja hem utilitzat biotecnologia per millorar alguns dels nostres conreus més bàsics, com el blat de moro i soja. Però la majoria dels beneficis immediats tenen meritats a productors, que he vist seus rendiments pujar juntament amb els beneficis ambientals.

El que ve és una bona notícia per als consumidors–encara que moltes persones sovint no veure que l enllaç entre el que passa sobre la granja i les compres que fan quan compren en botigues de queviures. Gran nombre d'ells són fins i tot conscients de com la biotecnologia ha revolucionat l'agricultura als Estats Units i arreu del món.

Això va a canviar aviat, i els consumidors vindran a abraçar la biotecnologia. Una enquesta recent realitzada per estudiosos de la Universitat Estatal de Dakota del Nord Cheryl Wachenheim i William Lesch demostra el punt. Van dur a terme entrevistes de telèfon amb més de 400 Dakota del Nord als consumidors per mesurar les seves actituds sobre biotecnologia.

Sorprendre ningú que molts enquestats no sabia molt. Encara que les controvèrsies sobre biotecnologia estan constantment en els nostres diaris, pocs en l'enquesta podria descriure el que en realitat els aliments genèticament Modificats. D'altra banda, gran nombre no sabia quins productes eren més afectats per la modificació genètica. Només 6 per cent creu que els productes de soja genèticament contingudes reforçada ingredients, tot i que 85 per cent de tota la soja cultivades als Estats Units han millorat a través de la biotecnologia.

Aquests resultats són totalment coherents amb altres dades de votació. La simple veritat és que els Americans no saben molt sobre biotecnologia.

Però els agrada, especialment quan van a entendre els seus beneficis en termes reals. Entre els Dakotans del nord, per exemple, gairebé 80 per cent va dir que triaria un hipotètic varietat de pasta que s'ha modificat genèticament sobre pastes ordinàries, mentre la pasta GM contingut extra de vitamines i minerals. La majoria també va dir que preferiria pasta que és realçat genèticament per tenen millor gust, així com la pasta que és realçat genèticament per incloure el zinc que ajuda a prevenir els refredats de cap.

En definitiva, Si biotecnologia pot donar a la gent una raó a perdre la culpa quan seuen a menjar, es guanyarà acceptació generalitzada del públic.

L'enquesta també va mostrar un alt nivell de suport per a aplicacions altruista de biotecnologia. Setanta-dos per cent aprovat gra modificat genèticament per millorar la nutrició en països pobres. Més de 60 per cent afavorit aliments genèticament Modificats per ajudar els diabètics com blat amb vitamina A combatre la ceguesa. Gairebé la meitat d'acord que "injustificat temors han seriosament bloquejat desenvolupament d'aliments GM."

Això és un fet indiscutible. Els temors sobre biotecnologia definitivament els injustificada–allà no és un tros de proves en qualsevol lloc que suggereix que els aliments biotec ara en el mercat són res però perfectament saludable per a menjar. Encara temors sobre biotecnologia certament han bloquejat el desenvolupament de nous aliments. A Europa, por-traficants invocar el coco de "Frankenfoods" mantenir els reguladors de aprovar productes biotecnològics que comunament es mengen als Estats Units.

Aquells de nosaltres que donen suport aquí biotecnologia agrícola de Dakota del Nord es van sentir defraudats amb la decisió de Monsanto fa uns mesos als seus plans per a una forma de blat que és modificat genèticament per a resistir Herbicida del shelve. Hi havia cap preocupacions de salut sobre el producte.

El que és més, la jugada recent fred que hem patit només–molts dels meus veïns se sent blau sobre com seus cultius bells han patit danys de les gelades–demostra que hem de mirar a la biotecnologia per a solucions més. Com sobre cultius que pot sobreviure una gelada o són més tolerants a clima fresc com aquest estiu a Dakota del nord?

Encara hi havia escassetat d'impressions falses sobre blat GM. Monsanto en última instància, una decisió màrqueting, basat en la creença que els consumidors han resistit el nou producte. La sensació semblava ser que, tot i que els Americans podrien acceptar blat GM, els europeus i japonesos–compradors d'importació del U.S. collita de blat–no vols.

Que és una llàstima, perquè resistent a Herbicida blat és simplement el primer pas cap a un futur que North Dakotans i molts altres sembla frisós d'aconseguir.

No és una cosa que hauria de sentir culpables pel?