L'escriptor de terror clàssic h. p. Lovecraft–pensar en ell com una versió dels anys 1930 de Stephen King–un cop va escriure: "L'emoció més fort i més antic de la humanitat és la por, i el tipus més antic i més fort de la por és la por al desconegut".

Cartrons de llet exploten aquest sentiment primari quan porten Etiquetes llegint ""rBST lliure.

Majoria de la gent ni tan sols saben què rBST és. Quan els consumidors corrents trobada un adhesiu que esmenta rBST, que poden provocar la por al desconegut. Potser ells hauria de ser perdonats si suposen que rBST pot convertir-los en zombies.

Per desgràcia, gran part de la indústria làctia està començant a comportar-se com un ramat d'extres de "La nit dels morts vivents". Cooperativa lletera segona dels Estats Units està dient ara agricultor-membres a deixar d'utilitzar rBST.

Algú necessita dir-li al seu Consell d'administració que els zombies no són reals–i que aquestes preocupacions sobre rBST són producte de la seva imaginació, així.

BST és una hormona que es produeix a les vaques. Això ajuda a produir llet. Fa molts anys, els científics van aprendre a produir una versió sintètica, anomenat rBST. No és essencialment diferent de regular BST. Si els agricultors lactis afegir-lo a la BST en vaques, llavors les seves vaques produir més llet.

Aquí està la millor part: No hi ha una gota de la diferència entre la llet que procedeix de vaques que han rebut rBST i els que no. Sembla el mateix, té el mateix sabor, i és igual de saludable. I, Si vostè és un bevedor de llet, és possible; fins i tot molt probable, vostè ha estat bevent aquella llet segura per a més de 13 anys.

Encara algun geni de màrqueting decidit explotar informació pública limitada i inferir, a través d'etiquetes enganyoses, que llets "rBST-lliure" és millor per a vostè. Comprat un petit nombre de consumidors i va respondre dient que no volen que rBST a la llet–i ara la indústria làctia sencera està trontollant. Una recent enquesta de Califòrnia (Massey) consumidors indicades no estan molt preocupats. Però no sembla importar; Safeway i Starbucks han anunciat plans per deixar aquesta llet dels seus prestatges i menús.

Com un pagès, Crec que tenim l'obligació de satisfer demandes de consum. Ens ha de produir els aliments que la gent vol. Això és com funcionen els mercats.

Què fa la controvèrsia rBST tan exasperant és el fet que la demanda dels consumidors és sent manipulats–i la meva tolerància a aquesta estratègia és bé més enllà de la data de caducitat.

Recentment em vaig trobar una entrevista amb Michael Crichton d'autor més venut, Publicat en un lloc web anomenat The Ablution diària. A diferència de Lovecraft i rei, Crichton no especialitzats en el gènere de terror, encara que els seus llibres són certament plens de sobresalts. Aquest és el tipus, després de tot, que ens va donar "Jurassic Park" i "Estat de por."

Una de les preguntes es va centrar en els aliments genèticament modificats. Crichton què pensen d'ells? Em va encantar la seva resposta tant que m'agradaria tornar a imprimir-lo aquí en la seva totalitat:

"La majoria de la gent que conec que es preocupa de GM diuen que les seves preocupacions menteixen amb el fet que la tecnologia és de seguretat no provades. Que comparteixen les seves preocupacions amb persones afins per l'ús dels seus telèfons mòbils. Quan vaig recordar-los que els telèfons mòbils són una tecnologia de seguretat no provades, i que la construcció de totes aquestes xarxes sense cables del món i a les nostres cases és un desenvolupament de seguretat no provades, simplement es arronsar. No els importa. Tot i que la majoria d'ells són prou vell per recordar les falses pors sobre el càncer i la radiació electromagnètica. Pensaria que por podria fàcilment ser despertat en ells, però no.

"D'això concloc temors són una qüestió de moda. Preocupacions són com estils de roba, que van i vénen, auge i caiguda, Partint de que els líders de preocupació moda dir el ramat de ments independents per por d'aquest any. GM està de moda a la por. Però això canviarà".

Espero que la por a rBST és només un pas fantasia–una polèmica llet vessada que ningú no recordarà uns quants anys des d'ara. Sempre he mantingut que a la llarga, fets prevaldrà sobre l'emoció. En el curt termini, No obstant això, emoció sovint porta el dia. Això és el que estem veient amb rBST.

La bona notícia que pot ser tal com "Night of the Living Dead" produiria seqüeles molts, l'enrenou sobre rBST es mou en el segon acte. Encara hi ha un munt de temps per conduir una participació a través del seu cor.

Dean Kleckner, un pagès d'Iowa, presideix la veritat sobre comerç & Tecnologia. Sr.. Kleckner és l'ex President de la Mesa Farm americà.