Aquest acudit venia a la ment de l'altre dia quan vaig llegir sobre una col·lecció de grups anti-biotecnològics demanant el Departament d'agricultura sobre investigació de cultiu important que ara està sent realitzat a Hawaii. No és la primera demanda que he presentat, ni serà l'última. Però cada un és fonamentalment un error.

Durant anys, Hawaii ha servit com un lloc important per a la investigació agrícola als Estats Units. Sector agrícola de Hawaii i a la recerca important han reforçat el paper essencial de que les Illes jugar – no només els nord-americans, però per a persones de tot el món.

L'entorn de l'illa tropical és únic als Estats Units. En cap altra part pot científics investigar camp obert Fitomilloradors tot l'any. Com a resultat, hi ha hagut més de 4,000 assaigs de cultius genèticament realçades a l'estat.

Avantatges de Hawaii no acaben amb el clima. Per assegurar-se, hi ha altres llocs del món on la recerca de tot l'any és possible. No només són als Estats Units. Innovadors han de tenir les seves idees protegits, i només Hawaii combina les prestacions d'un entorn ideal amb el sistema americà de drets de propietat intel·lectual que sostenen tants avenços en investigació agrícola.

El que és més, el govern federal exigeix salvaguardes massives per a qualsevol projecte de biotecnologia. Si investigadors voleu provar una nova varietat de blat de moro biotec, per exemple, primer s'ha embarquen en una revisió exhaustiva de tot ciència moderna ens diu sobre la biologia d'una planta i la seva genètica. Llavors cal duen a terme una sèrie de proves internes per aprendre més sobre què experimentació més podria revelar. Després vénen les proves d'efecte hivernacle que permeten els cultius a créixer però també mantenir acordonada del món exterior.

Quan aquests passos estan complets–en un procés que pot trigar uns quants anys–científics li permet provar proves de camp a l'aire. Tot i així, hauran de respectar amb moltes restriccions. A Hawaii, per exemple, alguns permisos requereixen que el camp ser envoltat per una línia gruixuda d'arbres que servir com a paravents, per impedir pol·len escapar.

Quan mou cultius biotecnològics en camps, de tant en tant van atraure l'interès dels mitjans de comunicació. No hi ha cap problema amb això, excepte que tot en les "Notícies" se suposa que semblen "nova". De moment el públic escolta sobre aquestes plantes per primera vegada–generalment perquè estan demostrant prometedor valor comercial–ells realment compilat històries llargs i detallats. Són nous només a les persones que no haver-los estudiat durant anys, o en el meu cas, plantar-los a la meva granja.

Biotecnologia, de fet, esdevé clarament ordinari. Biotec realçat planta cria contribueix a milers de productes de consum, de cervesa, formatge. El mateix és cert per a un terç de tots els nostres medicaments.

I aquí és on entra la última demanda a Hawaii a la imatge. Els demandants han apuntat permesos assaigs per als cultius que ajuda pot ser que algun dia ens produeixen les drogues és d'estranyar que fan una diferència significativa en la vida dels pacients que ho necessiten. Jo sé molt sobre aquest procés perquè he crescut-los a la meva pròpia granja a Iowa.

No tan sols comencem a aprofitar el notable potencial d'aquestes plantes. Només dir que algunes de les afliccions pitjors de la humanitat pot ser que algun dia ser tractat perquè aquests cultius especials fan possible.

Així que sempre estic sorprès escoltar els enemics de la biotecnologia afirmar que només els agricultors es beneficien de la millora genètica. Amb molt de gust vaig a admetre que els agricultors recollir fruits tremenda–nostres rendiments són amunt i nostres camps són males herbes lliure. Però és ximple a suggerir que els agricultors només guanyar. De totes les persones, Hawaiians ha de saber això–fa uns anys, de l'estat $19 indústria de papaia milions es va salvar de la destrucció perquè biotecnologia imaginava una manera de protegir arbres papaia de mortal ringspot virus.

Agricultors beneficiar d'aquesta? Que sens dubte van fer. Però també ho van fer totes les persones amb feines depenen aquests papaies, d'aquells que treballen en les granges a qui empaquetar i enviar els fruits. I els consumidors, massa–almenys si els agrada el gust de la papaia.

Quan floreix biotecnologia, tothom va a guanyar–excepte potser els advocats oportunistes que segueixen per atacar la ciència que ho fa tot possible.