Espero que un temps quan EU decisions pel que fa a biotecnologia d'aliments són esdeveniments quotidians en lloc de notícies de titular. Aparentment, aquella època no és bastant aquí.

Després de cinc anys de retard, ajornament, Duplicitat, ajornament i dilació, la Unió Europea, al últim llarg el desembre 8, va tenir una votació sobre l'aprovació d'una nova fornada de biotecnologia. Suposo que el que – sense sorpreses-l 3 "D" i la 2 "P" va guanyar una vegada més. Un Comitè d'experts, per un 6 a 6 votar amb tres abstencions, va deixar penjant.

Per al registre, que és el més proper de l'habitual a l'aprovació. Però, aquest vot de corbata la controvèrsia envia directament als ministres de la UE granja un vot polític dins 90 dies. I qui sap, pot decidir la seva pròpia versió de la "del 3 D'i 2 Dansa P".

El cultiu en qüestió és una biotecnològica realçat blat de moro que manté a ratlla les plagues i es resisteix a herbicides. Totes les Ciències basat en proves i retesting que s'ha realitzat espectacles que sigui segur.

Irònicament, Aquesta decisió per retardar segueix una decisió separat uns dies abans en què un tauler de seguretat alimentària d'EU determina que un tipus de biotecnologia camp de blat de moro és "tan segur com el blat de moro convencional." Ciència i la raó són al nostre costat. Allà no és un tros de l'evidència que suggereix que els aliments genèticament realçada és res però perfectament segur menjar.

He estat dient que durant anys, i totalment d'esperar a mantenir dient. L'evidència continua abocant.

El meu favorit exemple recent ocupa del cas fellow anomenades de Keith A. Dit. Fa tres anys, va ser una de les veus dotzena denunciant StarLink ell va afirmar una reacció al·lèrgica. Starlink era un blat de moro biotec realçat que havia trobat el seu camí en tacs. Això havia no encara estat aclarit per al consum humà encara que havia concedit l'aprovació per a usos no alimentaris.

Els enemics de la biotecnologia aprofitat, aquest incident amb una passió implacable. Van intentar convertir l'incident en un fiasco de relacions públiques més importants pels aliments biològicament realçades. No aconsegueixen, encara que aterren uns bons cops amb les seves reivindicacions fonamentalment fals i afectat exportacions de blat de moro per una estona.

Un dels seus principals acusacions era que els cultius biotecnològics podria desencadenar reaccions lèrgiques en algunes persones. Per descomptat, hi va haver cap confirmació real mai es produeixi. De fet, passa tot el contrari. Ciència està aconseguint alguna vegada més proper eliminant els lergògens alimentaris mitjançant l'ús de biotecnologia.

Encara un grapat de queixosos deixa va insistir que van ser víctimes i va demandar el fabricant de StarLink. Avui, No obstant això, tenim la prova pistola fumejant que StarLink no va causar tant com un esternut.

Segons un informe a la revista d'al·lèrgia i Immunologia clínica, Keith Finger no és al·lèrgic a blat de moro StarLink.

Donaré el crèdit xicot per acceptar ser provat en un hospital a Cincinnati. Al llarg de diversos dies, ell s'alimentava de blat de moro StarLink, un altre tipus de blat de moro, i un placebo. Els metges ni els pacient sabia que menjar venia quin dia. Dit va ser examinada per signes d'una reacció al·lèrgica–i no es troba.

Dit que certament encara era al·lèrgica. Només va passar a ser totalment equivocat. Ara tothom li deu una disculpa per plantejar com una pudor per res. Per descomptat, No he sentit li va fer un. De fet, Ell continua insistint que és al·lèrgic a StarLink.

Només funciona per mostrar que algunes persones es neguen a ser convençuts de certes coses. És molt difícil convèncer el unpersuadeable. Canviar les seves ments requeriria-los renunciar fermament però erròniament creences. Això és una cosa difícil de fer–però de vegades es simplement cal fer, com quan l'evidència demostra sens dubte que la terra era plana i els planetes giraven al voltant del sol.

Crec que Europa pot anar a través d'aquest procés mental difícil ara mateix. El continent és despertar-se a la conclusió que hauria de rebutjar la seva postura know-nothing dels últims anys diversos, però realment no ha adoptat aquesta idea tan completament com cal.

Això portarà temps–i probablement més temps del que hauria. Però almenys seria un començament. Com diuen, el primer pas és admetre que té un problema.