Estàs preparat per pagar tres dòlars per un galó de gas?

Si vostè viu a la zona de la badia de San Francisco i prefereixen complement, llavors vostè està pràcticament allà ara mateix. La resta de nosaltres pot haver d'esperar fins a l'estiu, Quan la indústria petroliera experts diuen preus del gas de spike just a temps per a la temporada de vacances familiars conducció.

No hi ha molt nord-Americans poden fer per aturar aquest passi–el problema ja és a la canonada, per dir-ho. Però podem ser capaços de disminuir l'impacte en el futur si fem una mica el pensar llarg abast avui. En definitiva, hem de sortir molt combustible d'importació de l'estranger i comencen a crèixer més d'això aquí en la nostre guia Michelin.

Tan fortament confiar en Aràbia Saudita i els altres membres de la cartell OPEP només no té sentit econòmic (per no parlar de les qüestions de seguretat nacional implicats). Si aquestes nacions Oleícola eren d'empreses que operen dels Estats Units, tots serien culpables de connivència i preu foradi. Res no sembla que regulen el seu comportament excepte la cobdícia.

Tot i actualment està experimentant el màxim nivell sostingut de preus del petroli en més de dues dècades, OPEP va anunciar recentment que reduirà la producció a l'abril. Com l'oferta es redueix, preus pujaran–i nord-Americans pagarà la pestanya, que els xeics oli fareu servir per finançar els seus luxosos palaus, aire condicionat i limusines, i qualsevol altra cosa xeics oli gastar els seus diners en. (Certament no inverteixen els guanys dels seus recursos naturals en la seva pròpia gent: Aproximadament la meitat de totes les dones Aràbia són analfabet.)

Analistes preveuen que preus del petroli mullar lleugerament en abril i maig i llavors augment de juny. Ara mateix, tracta de la mitjana nacional per un galó de gas sense plom regular $1.71, que és dos centaus tímid de l'alta de tots els temps, conjunt de l'any passat. Les probabilitats són bons que anem a trencar aquest registre aviat.

I també hi ha una bona probabilitat que ens estarem continua infringint-lo en els anys endavant. El New York Times va informar recentment que Aràbia Saudita espera bomba sobre 10 milions de barrils de petroli / dia a l'any 2011. Això és un augment en el nivell actual de sobre 8 milions de barrils al dia, però també considerablement menys que el 14 milions de barrils de l'u. Departament d'energia diu que Aràbia Saudita haurà de produir per a continuació per tal de satisfer la demanda esperada.

El problema no és que l'Aràbia Saudita és queda sense petroli–encara té 250 mil milions de barrils de les reserves provades. És que l'oli restant requereix tècniques d'extracció més cars.

Afegiu-lo i estem buscant a una situació en que el gas preus segueixen sent alts permanentment. Les coses podrien anar pitjor, fins i tot més ràpid que s'esperava, Si en curs turbulències polítiques a Veneçuela–una font principal de petroli nord-americà–continua a afectar la producció.

Una possible solució és créixer dret combustible aquí als Estats Units. En el moment, una cosa així com bushels de mil milions de blat de moro–aproximadament 10 per cent dels EUA. producció de blat de moro–entra a l'etanol. Això satisfà només sobre 1 per cent de les necessitats de combustible americà, però amb un esforç concertat de la indústria privada i la pública, podem augmentar aquest nivell i reduir la nostra dependència sobre els capricis d'estrangers que no importa quant Americans paga a la bomba.

Els científics estan ja en el treball en convencional i solucions de biotecnologia. Són 'biotechnologically realçant' soques de blat de moro que millor s'adapten a la producció d'etanol i cria. Això significa que serem capaços de produir més d'aquest combustible combustió neta a costos més baixos. Tot això també significa més llocs de treball els nord-americans.

President Bush sembla entendre tant el repte i l'oportunitat. "Combustibles renovables, com ara l'etanol i el biodièsel, tenen un paper important en un pla integral d'energia que promou la conservació i redueix la dependència del estrangers fonts d'energia,", va dir en un missatge a la Conferència Nacional d'etanol el mes passat. "L'etanol i el biodièsel són també una part important de la nostra economia rural i un gran exemple de l'èxit de l'agricultura valor afegit."

L'alternativa és per veure els nostres propis diners durament guanyats continuar volar fora de les nostres butxaques i en els comptes bancaris suís dels actuals lladre barons. I això és una cosa que em fa encara més enfadat del pagar tres mascles al galó.