Dubto que hi hagi un pagès als Estats Units que no ha sentit parlar de cultius biotecnològics. Fins i tot aquells que no plantar la llavor com a mínim saber sobre ell–i el nombre d'agricultors que de fet utilitzar les últimes tecnologies agrícoles segueix creixent.

Les xifres més recents indiquen que 81 percentatge de tot la soja cultivades als Estats Units són biotec, així com 40 per cent de tot el blat de moro.

Encara corrents nord-Americans–les persones que consumeixen els productes creixem en les nostres granges–no sé molt sobre cultius genèticament modificats. Només 24 per cent pensen que he menjat aliments biotec, segons una enquesta de la iniciativa de Pew en menjar i biotecnologia. Una sorprenent 58 per cent dels enquestats diuen que mai no he posat aliments de biotecnologia a la boca.

Aquests números són una lleugera millora des de fa dos anys, Quan 19 per cent va dir que havien consumit aliments biotecnologia i 61 per cent va dir que no havia.

Ambdós conjunts de figures, No obstant això, parlar amb una tremenda falta d'informació.

No hi pot haver més d'un grapat de nord-Americans que mai he provat els aliments biotec a tots. S'ha estimat que en 70 per cent de tots els elements de supermercat contenen ingredients biotec, de begudes que contenen xarop de blat de moro com un edulcorant a pràcticament tot el que vostè compra en una caixa.

Seria difícil d'evitar aliments biotec encara persones estaven intentant allunyar d'ells–i la majoria de les persones no són – perquè tenen tanta fe en un sistema de regulació federal que ha dissenyat per mantenir els aliments segurs.

Una de les ironies del nostre Reglament d'aliments és que la gent té tanta confiança en ells que no senten cal aprendre intricats detalls sobre les maneres en què es preparen els aliments. I perquè és la biotecnologia fonamentalment sobre un procés més que un producte, Nord-americans d'assumir–correctament–que els aliments es mostra en els prestatges de supermercat són perfectament sans.

Però aquestes xifres també mostren que, fins ara, la majoria d'apel lació de biotecnologia ha estat als agricultors, no consumidors. Agricultors sabem per què és bo biotec – Es permet créixer més amb menys feina. Nostres rendiments són amunt. És ambientalment segur. No hem de caminar els nostres camps de fesol un tropecientas vegades en la calor d'estiu, tirant mà les males herbes.

Encara els consumidors penes veure algun d'això. Des de quan té un comprador de menjar comprat un cert tipus de producte perquè es tractava de superfície corregut? Concedit, rendiments més alts pot significar millors preus per als consumidors, però en última instància, la seva elecció es basa en cost en lloc de pràctiques de producció. Persones en la seva majoria estan interessades en els aliments bona degustació, sent segur i un preu raonable.

La conclusió és que els consumidors no saben molt sobre biotecnologia perquè biotec ha estat venut com un benefici als productors, no consumidors.

I, és a punt de canviar. La pròxima generació d'aliments de la biotecnologia serà impulsat gairebé totalment pel seu atractiu per als consumidors. Anem a conèixer els aliments que són saludables per al cor mitjançant la modificació genètica. Anem a cultius que ajudarà a combatre malalties i fins i tot produir medicaments.

Ara mateix, moltes persones semblen ser caut d'aliments biotec perque "unnatural". Els enemics de la biotecnologia, després de tot, han donat els aliments que vam créixer una etiqueta ridícul – Frankenfoods.

Anem a establir un costat que l obvi assenyalar que just sobre tot les nostres granges productes és "unnatural" en el sentit que els cultius han estat creuen sobre l'edat en plantes que no semblen molt avantpassats "naturals".

En el futur, encara que, persones buscaran aliments biotecnologia perquè es veuen ells com millores sobre el que estava disponible en el passat–tomàquets tan grans i sucoses són una millora sobre les petites baies vermelles que els nostres avantpassats es trobava en estat salvatge.

Biotecnologia seguiran beneficiant els agricultors, com els cultius tolerants a la sequera en el pipeline de desenvolupament.

Encara biotecnologia està a punt de fer un gran pas endavant amb l'americà públic. En pocs anys, tothom sabrà que consumint aliments biotec. I que estarà feliç sobre això.