He tingut una experiència similar fa uns anys quan soja biotec venia al mercat. Abans d'arribar, Jo no puc dir quants dies de molta calor estiu que passava tirant mà de males herbes en els camps de fesol. Estem acostumats a contractar tants nens com podríem portar les nostres mans i passar els estius tot protegint els cultius.

Algunes persones van considerar esgotador treball. Per a mi, encara que, era genoll de demolició. A l'edat de 33, Jo estava pensant en la cirurgia de reemplaçament de genoll perquè els meus ossos joves no podia aguantar el treball mòlta. Llavors va arribar la biotec soia o desat la meva salut, eliminant la necessitat de "caminar les mongetes" com pagesos de soja en diem.

És per això que vull dir "gràcies" a la gent de Hawaii pel seu paper vital en biotecnologia agrària, que està fent un gran impacte en les vides d'agricultors de continent.

Llegeixo els diaris i saber que la biotecnologia està sota l'assalt a Hawaii. L'altre dia que em vaig assabentar d'una demanda presentada contra el govern estatal els activistes anti-ciència amb la finalitat última és expulsar biotecnologia fora de les Illes.

Això és increïblement ser miops, perquè una part fonamental del nostre futur és la biotecnologia–a Hawaii i a tot arreu. El que és més, Clima únic Hawaii permet excepcionals tipus de blat de moro i soja recerca de llavor-estatal i federal de supervisió – que no es pot produir en qualsevol lloc més als Estats Units. Com a resultat, Biotecnologia agrícola s'ha convertit en un sector significatiu de l'economia de Hawaii, que cal confiar en alguna cosa més que dòlars de turisme si es va a prosperar.

Un munt de Hawaiians ja saben, i confio que els agricultors hawaià seguirà recordar els seus veïns l'important és la biotecnologia a ells–un cas clàssic de fer bé per fer el bé. Fins i tot aquí a Iowa, Hem sentit la història de com biotecnologia salvar indústria de papaia Hawaii des d'un terrible combat amb el mortal ringspot virus fa uns anys.

Espero que els hawaians aprecien també quant seus companys Americans en depenen, així.

Igual que els meus pares eren agraeix els enginyers que ha dissenyat la primers tractors assequibles i els treballadors de muntatge que va construir-los, Em sento un profund sentit de deute al públic de hawaià per deixar-la biotecnologia prosperar. Podria seguir sobre genolls "ara bons", però això no és realment el punt. A causa de cultius biotecnològics, agricultors a tot arreu estan veient rendiments pujar i els seus estils de vida millorant, tenir més temps per estar amb les famílies i molt menys temps en els camps. Això és bo per a tothom.

L'entorn és un altre beneficiari. Fent agricultura més productiu, som capaços de mantenir els espais més oberts i conservar el sòl més. En el món en desenvolupament, governs afrontar la pressió intensa per alimentar les poblacions creixents per convertir les selves tropicals en conreu. Biotecnologia permet camps existents per a produir grans quantitats d'aliments. De fet, Biotecnologia agrícola està en camí de convertir-se en una pedra angular de l'estratègia de conservació en el segle XXI.

Serà la pròxima generació de cultius biotecnològics sobre els rendiments més, control de males herbes i plagues, i el medi ambient–serà sobre la salut humana. Tall tallant investigadors mirant ara cultius que pot ajudar-nos a viure més temps i més sana per reduir el nostre colesterol i mantenir els nostres cors en bona forma. Això sona a ciència-ficció, però aviat serà fet ciència – i Hawaii està jugant un paper important.

Hi ha un munt de retòrica histèrica a Hawaii sobre la suposada amenaça de cultius genèticament modificats. La gent fent aquests arguments són exactament malament, perquè mai hi ha hagut cap evidència enlloc mostrant que cultius biotecnològics són dolents per a ningú. Estan enganyant a la gent i infondre por innecessari.

No vull sonar com un home en una jaqueta blanca de laboratori. Jo sóc un agricultor ordinari a Iowa. El que puc dir per experiència personal directe és que biotecnologia ha millorat la meva vida com un pagès i un nord-americà. El futur és encara més prometedor. Sé que Hawaii és jugà un paper important en tot això, i espero que la gent assenyada de Hawaii es mantingui aquesta manera.

Per ara, No obstant això, Només vull dir una cosa: Gràcies Hawaii.