Europa ara requerirà qualsevol producte alimentari portant microscòpiques quantitats dels ingredients de la biotecnologia per mostrar un segell dissenyat per espantar els consumidors de comprar-lo. Fins i tot elements el maquillatge és menys del 1 per cent biotec voluntat rebre equivalent de la UE de un crani-and-crossbones o una lletra escarlata.

Alimentació haurà de ser etiquetada independentment si hi ha qualsevol proteïna OGM o ADN que poden ser detectats-aquest és el cas amb Olis refinats plenament. O, com el cas de midó de blat de moro-si el blat de moro de midó en un producte al forn venia de blat de moro amb més 0.9% GM, tot el producte hauria de ser etiquetat – fins i tot si el midó de blat de moro era només un ingredient menor.

Amb noves normes d'aquesta, Puc veure per què representants de Unilever i de Nestlé va anunciar que tenen cap altra alternativa que permanentment excloure tots oli de soja deriva d'u. i soja argentí de tots els seus productes. Seria impossibles per fer front als requisits de traçabilitat

Aquest moviment no té res a veure amb la ciència o la salut pública. Sabem que no – perquè no pot. No hi ha gens d'evidència científica en qualsevol lloc que suggereix biotec aliments són una altra cosa que perfectament segur menjar.

El que estem presenciant aquí és la política de confusió en el treball. Ron Heck de l'Associació Americana de soja va posar bé. "Els europeus que indueixi a error en la creença que tindrà una alimentació més segura, Quan en realitat aquestes noves normes donarà lloc a una disminució dramàtica en seguretat alimentària,", va dir. "Al final, noves normes de la UE portarà a una major dependència de cultius convencionals i EU-crescut, que significa utilitzar plaguicides més, major impacte ambiental, menys conservació de terra vegetal i combustible, i seguretat alimentària disminució global."

Al fons, Això és només un altre comerç barrera. Sembla que els europeus volen veure complaent, potser perquè estan preocupats per als Estats Units, desafiant-los abans de l'organització mundial de comerç durant la seva llarga prohibició de noves homologacions d'aliments biotec.

Tot i així aquest negoci sobre Etiquetes és cap allotjament. Dirigit per Greenpeace i altres grups-mongering temor, Activistes europees han estat assots gent a un frenesí aliments biotecnologia més. Polítics del continent va estar en silenci i deixar que això passi. Uns solitaris veus han pronunciat–El primer ministre britànic Tony Blair sembla copsar la importància dels aliments biotec, i organitzacions científiques com l'Acadèmia francesa de Ciències i l'Acadèmia francesa de Medicina i Farmàcia han hagut coses positives a dir així. Encara que no han estat capaç de persuadir la UE a renunciar a la seva croada contra una tecnologia crítica implacable per agricultors i els consumidors que té beneficis a tot el món.

Un dels objectius de la UE és perquè "traçabilitat"–que és, la capacitat de localitzar un ingredient alimentari particular fins el seu origen, com l'acre de terra sobre la qual es cultiven. Això no és un motiu de mala, excepte que molt d'això no es pot fer, com quan el producte en qüestió és oli de soja. La UE no és establir un Reglament raonable – tracta d'establir normes que possiblement no poden ser satisfetes.

Aquest és el proteccionisme per altres mitjans, perquè un resultat potencial és que moltes empreses d'alimentació s'aturarà comprar biotecnologia d'aliments. Fins i tot deixar comprar nord-americana de blat de moro i soja totalment, que molts d'aquests cultius als Estats Units són modificats genèticament (sobre un terç de tots els de blat de moro i gairebé tres quartes parts de la soia tots els), que hi ha manera pot satisfer llindar ridícul de la UE que requereixen una "puresa" de més de 99 per cent.

Els compradors podrien canvi de Estats Units i cap al Brasil, un país amb una gran quantitat de superfície agrícola i una política oficial contra cultius biotecnològics. Hi ha només un problema amb aquest – Agricultors brasilers ja està plantant llavors biotecnològiques a gran escala. De fet, en una conferència de biotecnologia a St. Louis la setmana passada, un pagès brasiler va dir que si el seu govern li impedia plantar soja biotec, seva esposa vols mantenir en plantar-los. I, Si ella s'ha aturat, seu fill vols de mantenir a plantar les llavors biotecnològiques. El missatge era clar – Cultius biotecnològics arribat a Brasil i hi són per quedar-se. Agricultors brasilers reconeixen el seu valor, no importa el que el govern o la UE ha de dir.

Política de la UE desafia la lògica. La resposta evident és tractar aliments biotec com no és diferent d'altres tipus d'aliments. En veritat, és millor, perquè això no ha estat ruixats amb tanta plaguicides i protegeix el medi ambient.

Ara que ho penso, segell per aquesta política de la UE ha de ser una mica més grans. A més de "injust,"dirà: "no científica,"" confús,««proteccionista» – i "dolent".