Escriptor Justin Gillis descriu una reunió a la llarga Saloon ganivet, on als agricultors de blat es van reunir per discutir un nou tipus de cultiu que ajudarà a reduir les males herbes i augmentar els seus rendiments. "El blat es va crear en un St. Laboratori de Biologia Louis, a través de l'enginyeria genètica. Se suposa que es beneficien dels agricultors, però molta gent a la sala amb trasts que es posaria fora del negoci,"escriure Gillis.

Va arribar a dir que molts agricultors de blat estan preocupats per adoptar aquesta tecnologia nova perquè no sé si ningú voldrà comprar-lo.

I per això la història real darrere de blat biotec no està tenint lloc en el poble de Manning–però a través de l'oceà. L'única raó que estem discutint fins i tot una "polèmica" Dakota del Nord i altres Estats de creixement blat és perquè un petit grup d'europeus han decidit fer-lo un, però a canvi ignorant l'evidència científica i el sentit comú.

Biotecnologia ja ha revolucionat l'agricultura, tot i que només hem vist els inicis de què es durà a terme. He estat capaç de treure el màxim profit d'ella en els camps de blat de moro i soja. Jo estic produint més menjar en la mateixa quantitat de terra, tot això mentre menys polvorització i reduint l'erosió del sòl per protegir el nostre entorn.

Ara el miracle de la biotecnologia és finalment va a ajudar als agricultors de blat, amb una planta modificada genèticament que resisteix l'herbicida. Això permetrà als agricultors a matar més de males herbes amb menys esprai.

Aquest és un desenvolupament especialment beneficiós per als agricultors de blat, perquè l'assassinat de males herbes és tan important el que fan. Blat creix en climes semi-àrides on importa cada gota d'aigua. Les males herbes en camps de blat són paràsits que xuclen recursos que nodreixen una altra manera un dels cultius bàsics dels Estats Units.

És una meravella que qualsevol agricultor de blat podria pensar dues vegades sobre l'adopció d'aquesta nova tecnologia. I encara hi ha molta preocupació en el heartland. "En els Estats que creixen les ones ambre llegendaris de gra que simbolitzen el patrimoni dels Estats Units de molts, la més abundant mercaderia aquests dies està en problemes,"diu el Post.

Això és perquè tant del blat crescut als Estats Units es ven a l'estranger. Europa és un mercat important, i encara els europeus han es van negar a cultius biotecnològics.

Alguns d'ells professen a preguntar-se si els cultius genèticament modificats són realment segurs menjar. La veritat és que menjar biotec mai ha ferit un humà, en qualsevol moment o qualsevol lloc. De fet, es millora la seguretat alimentària, perquè ajuda a eliminar els insectes que mastegar seedcoats obert i admetre patògens.

Al fons, els europeus estan tractant de protegir els grups d'especial interès a casa. L'oposició al biotecnologia té res a veure amb la salut pública, i tot a veure amb la política crua. Alguns dels seus principals organitzacions científiques, com l'Acadèmia francesa de Ciències i l'Acadèmia francesa de Medicina i Farmàcia, s'uneixen a aliments biotec. És els polítics que continuen oposar-se a.

Es perdrà finalment. Roman una pregunta oberta de quant temps la Unió Europea seguirà plorar llop abans que s'aprova aquesta tecnologia, No obstant això. Els Estats Units i la resta del món ha de prémer els europeus fins que arriben als seus sentits.

Mentrestant, seves inquietuds ser miops i parroquials són perjudicials els agricultors familiars el sosteniment dependre mercats oberts. Això és doblement cert en països en desenvolupament, on l'adopció de la biotecnologia té una oportunitat per millorar les condicions de vida i defensar-se de fam immediata.

Intransigència europea està patint els consumidors, massa, perquè se'ls nega aliments biotec nega les opcions. I, Finalment, els enemics de la biotecnologia no són amics de l'entorn, perquè poques coses en l'agricultura són tan favorables a la conservació en productes que requereixen menys aplicacions químiques i protegir la terra.

Espero que els agricultors de blat americà abraçaran biotec, i que els reguladors europeus tirar avall d'obstacles. Tots sabem que ho faré finalment. Com més aviat ho fan, com més aviat anem a benefici de tots els.