Res és més important que mantenir un nivell responsable seguint el descobriment de la setmana passada que una vaca canadenc va ser infectat amb la malaltia "vaques boges". El que pot semblar un problema de salut pública a la superfície és realment una història d'èxit de elegant regulació i supervisió de vigilant.

Vostè pot comptar amb una banda el nombre de vegades canadencs funcionaris han identificat la malaltia de les vaques boges en el seu país. Sobre la base d'aquest cas, No obstant això, ells he saltat a l'acció amb una investigació enorme i posa en quarantena–i els Estats Units, juntament amb diversos altres països, temporalment va prohibir la importació de carn de boví canadenc.

Aquestes mesures representen un enfocament professional i hi ha aire acondicionat per agències reguladores fronteres per gestionar un problema relacionat amb la salut pública. El sistema està resultant tan robusta que nostre FDA ha rastrejat carn de l'animal infectat per una alimentació específica i els números molt del producte. Hi ha proves que aquest material representa una amenaça per a gossos, però és impressionant veure la diligència de les agències.

Els resultats de la sonda de Canadà continuen venint, però els signes inicials són encoratjadors. La vaca malalt havia passat els darrers mesos a una manada d'Alberta de cinc 150 responsable, i els investigadors van dir que cap dels altres animals van ser infectades segons la primera prova. Ramats addicionals encara estan sent examinats. Canadà ja havia implementat rastreig mètodes a les seves cadenes de subministrament de bestiar i podem estar segurs que els elements d'aquest sistema estan proporcionant evidència objectiva que el sistema canadenc està treballant.

Així que no estem buscant en un brot sever d'aquest mal, que és also known as encefalopatia espongiforme bovina, o l'EEB. Fins i tot si els funcionaris informe alguns casos més aïllades, ens haurem de mantenir les coses en Perspectiva.

Malaltia fa que la premsa de gran, i els mitjans de comunicació li encanta informar sobre SARS, el virus del Nil Occidental, i l'ebola. Por genera espectadors als lectors que són l'ànima de la indústria de notícies. Vegades està justificada l'atenció, com pot ser el cas del SARS. En altres ocasions, es posa de–i el públic es posa la impressió que alguna cosa està molt pitjor del que realment és. En altres paraules, pànic estableix i s'estén, com si fos una malaltia molt contagiosa propi.

Fins ara, la cobertura de les vaques boges ha estat bastant bo. Aquesta és una història important que ha rebut tractament responsable. Mentre ens traslladem endavant, No obstant això, serà vital per a tothom a tenir en compte alguns fets bàsics.

Primer de tot, malaltia de les vaques boges no és fàcilment transmissibles. No tancar a través d'un ramat que un virus flota al voltant d'un preescolar. Es transmet per menjar, que significa que substancialment pot prevenir-ho amb regulació aromatizants. Agents de la indústria que treballen amb els reguladors ens donen l'habilitat per localitzar i contenir-lo després de la detecció. Jo no sóc un gran fan de les burocràcies reguladors, però tenim en lloc de resposta a incidents com aquest. FDA gestiona una prohibició de llarga data en l'alimentació material ni remotament sospita del causant de la malaltia. USDA regula totes les importacions que ens dóna un tallafoc addicional de protecció.

Encara més estricte Reglament no pot deixar de malaltia de les vaques boges de naturalment ocórrer, que de fet pot fer. A vegades sa gent patir atacs de cor per raons que no entenen els metges. Tètanus és una malaltia horrible a la natura, però hem de gestionar la nostra exposició i protegir-nos en conseqüència. De la mateixa manera, EEB pot aparèixer en les poblacions de vaca com una mena de soroll de fons. La cura diligencia evidenciat al Canadà demostra que gestionem fins i tot la possibilitat remota i res d'això entra en el sistema d'alimentació humana.

Això és el que va passar al Canadà. La vaca malalt va ser identificat i destruïda. Hi ha possibilitat li mengen part d'ella en el seu pròxim Big Mac.

Si l'EEB realment és un fenomen natural, seria decebedor si no trobem els casos, perquè el que suggereix que estaven perdent alguns–i que no buscaven prou difícils per a les seves rares aparicions.

En aquest sentit, hauria si us plau nos saber que ens va identificar la vaca amb la malaltia. El risc, No obstant això, és el que trobarem un altre, un altre–i un grapat de casos aïllats podria espantar el públic. Els mitjans de comunicació pot tenir la temptació de notificar una epidèmia quan, de fet, Aquests casos merament representaria uns successos monstre en una població de bestiar de milions. Recordar; quan mirem atentament alguna cosa hi generalment trobem més d'això.

La indústria de la carn és l únic segment més gran de la nostra economia agricultura, i les conseqüències de pànic seria terribles. Els efectes no es limitarà a ramaders. Afectaria als camioners, Envasadores, agricultors, que conreen pinsos i desenes de milers de treballadors nord-americans. Fins i tot el rumor d'un brot de l'EEB podria posar en marxa una cadena d'esdeveniments desastrosos.

Ningú vol evitar que això passi més que la gent que depèn d'aquest mercat. Tots els sectors de la indústria de la carn són ferms defensors de eficaç regulació i supervisió.

Europa encara està pagant el preu d'un ensurt de vaques boges a la dècada de 1990. Va aparèixer en bovins britànics l'EEB, potser a causa de mètodes de producció determinada que des de l'estat modificat. Sigui quina sigui la causa, l'esclat delmat confiança d'Europa en les agències reguladores. Avui, Aquesta és la raó principal per què la UE ha estat especialment resistent a l'alimentació biotec perfectament segur.

A Amèrica del nord, els homes i dones, acusats de mantenir el nostre menjar segura han guanyat la confiança del públic. Notícies de la setmana passada és més proves que està fent exactament el que demanem. És el nostre deure, a canvi, reconèixer que han fet la feina ben.