Aquestes llavors es poden plantar per molt gran, car i complicat plantar equips, o poden ser plantats a mà, la mateixa manera que s'han plantat durant milers d'anys. El mètode de sembra pot ser diferent, però els resultats són els mateixos. Per això, exportant biotecnologia agrària al desenvolupament mundial fa molt sentit.

Considerar tots els avantatges de que l agricultor nord-americana moderna té a la seva disposició. Equips d'última generació, ordinadors i sistemes d'informació, i fins i tot d'eines de precisió que comunicar-se amb els satèl·lits. A més a més, hi ha una infraestructura tot donant suport a què fem. Si es trenca el meu tractor, el mecànic ve al meu camp per arreglar-lo. Si tinc una pregunta sobre com millor meu cultius, la resposta és, sovint, només una trucada de telèfon mòbil fora.

Els agricultors de subsistència del món en desenvolupament no tenen aquestes capacitats, i no es poden oferir la nit. Quan arriben, potser que no es refereixen a països d'Àfrica i en altres llocs com a part del "món en desenvolupament" ja. Per arribant a la resta de nosaltres, ells finalment hauran "desenvolupat." Això portarà temps, per descomptat. Pot trigar fins i tot les generacions.

Després hi ha les llavors–i una manera per als agricultors del món en desenvolupament d'atrapar amb nosaltres ara mateix, almenys en una àrea. Biotec llavors són una alta tecnologia agrícola. Van augmentar el rendiment. Són bones per al medi ambient. Prova científica després prova diu que està completament segur. Són petits miracles que pot aportar grans rendibilitats a aquells que les utilitzen.

I millor de tot, són portàtils. Això significa que podem empaquetar-los en bosses i enviar-los a llocs llunyà. Amb una petita quantitat de formació, els agricultors en qualsevol lloc pot plantar-los, créixer, i collir-los–i així obtenir tots els beneficis biotecnologia ha d'oferir. Els mateixos beneficis collir a la meva granja de central Illinois.

El mateix no és veritable d'altres tecnologies agràries modernes. No podem enviar ordinadors als agricultors en pobles petits a rural Uganda i esperar que utilitzen per cultius millor. Seria un exercici de futilitat car.

Què podem fer, No obstant això, és donar-los llavors. Una nova organització anomenada la Fundació de tecnologia agrícola africà ha apostat per aquest objectiu vital.

Encara els esforços de la Fundació s'han reunit amb certa resistència, perquè hi ha bosses d'opinió a l'Àfrica que han estat influenciats per activistes anti-biotecnològics a Europa. Els seus enemics de la biotecnologia vol mantenir una innovació fantàstica de agricultors que realment podria guanyar d'utilitzar-.

Això és una actitud paternalista. Als agricultors africans han de tenir una opció d'utilitzar la biotecnologia o no – només tinc una elecció aquí als Estats Units.

Alguns pagesos es decideix no abraçar biotecnologia. Haurien de ser lliures de fer això.

Altres, No obstant això, creurà que la biotecnologia té sentit per a ells. Es vol produir aliments tant com sigui possible, especialment quan molts dels seus veïns s'enfronten a fam.

També pot voler deixar d'utilitzar mètodes de protecció de conreus que requereixen treball esgotador, són cars i de vegades simplement no funcionen molt bé. Biotec llavors sovint reduir o eliminar la necessitat d'utilitzar cultiu protegint pesticides.

I encara utilitzen pesticides a la meva granja però, Puc confiar en la formació adequada i uns excel·lents equipaments per mantenir-me segur–coses com taxis segellades en els tractors, i equip de protecció com el respirador, ulleres, i guants de goma. Agricultors del món en desenvolupament no tenen moltes d'aquestes eines.

La conclusió és que aquests agricultors tenen molt a guanyar de biotecnologia i estan en una posició per fer aquests guanys ara mateix. Tot el que necessiten és la llibertat de plantar les llavors.