Una certa raça de publicista creu que hi ha tal cosa com una controvèrsia dolent. Mentre gent parlant d'alguna cosa–una celebritat, un programa de televisió, un llibre–llavors el publicista pot seure i dir, "missió complerta".

Jo no s'aplicaria aquesta norma a la biotecnologia en l'agricultura, però segur que sembla que malgrat tota la "controvèrsia" GM cultius, ells estàs convertint increïblement populars.

En 2002, per primera vegada, més de la meitat la població del món–51 per cent, per ser precisos–va viure en un país on es planten gens alterats cultius.

Alguns països no participants grans en la revolució biotecnològica–com a mínim no encara. Índia els agricultors plantat la seva primeres plantes modificades genèticament l'any passat, i vaig veure de primera mà, Beneficis de cotó de BT quan el cotó Bt no fallava a causa d'errors. Van representar el país poblat de segon més del planeta menys de 1 per cent de la superfície de biotecnologia del món.

Això sens dubte canviarà, com un informe del servei internacional per a l'adquisició d'Agri-biotec aplicacions deixa clar. "Tarifes adopció per als cultius transgènics durant el període 1996 a 2001 són sense precedents i el més alt de qualsevol noves tecnologies els estàndards del sector agrícola són,"escriu president Clive James en la seva anàlisi anual.

L'any passat, de fet, marcat l'any sisè recta gens alterats cultius publicat guanys de dos dígits en total superfície global. Tants com 6 milions d'agricultors a 16 països plantats 145 milions d'hectàrees de cultius biotecnològics, fins a 5 milions d'agricultors a 13 plantació de països 130 milions d'hectàrees en 2001.

Aquest ritme de progrés pot semblar ràpida, però això no em sorprèn gens. Vaig començar a plantar soja Roundup llest a mitjans de la dècada de 1990, i jo he mantingut en plantar-los per una simple raó: Treballen. Els camps són molt més neta i la tasca de gestionar-los és molt més fàcil.

Recordo quan primer es van introduir la soja resum preparat. Podria conduir al voltant de camps a prop de casa meva a Iowa nord-est i digues quins havia agafada, perquè no tenen les males herbes. Avui en dia gairebé tots els camps de soja veieu els lliure de males herbes. Pràcticament tothom utilitza tecnologia d'agafada. Això és perquè la tecnologia funciona.

És només una qüestió de temps abans que els agricultors en altres països atrapar. Ja sabem que un país 17 s'unirà club biotec 2003, perquè el govern de Filipines va aprovar fa poc la seva primera plantació de GM.

El problema d'enfrontar-se a altres nacions no té res a veure amb l'economia o de ciència, perquè gens alterats cultius són econòmicament eficient i segura científicament. Es tracta de la política, que significa que no hi ha cap raó per oposar-se cultius biotecnològics, excepte les pors irracionals entre un públic mal informats i la protecció dels interessos especials.

Cada un és un obstacle important, però també surmountable. Experiència ens demostra que cultius biotecnològics augmentar el rendiment, conservar la biodiversitat, i augmentar l'estabilitat. Agricultors en altres països aviat voldran aquestes prestacions per si mateixos, i així es gent que mai no he sentit el so d'una associació.

Gairebé dos terços de tots els gens alterats cultius són cultivades als Estats Units, i gairebé una quarta part d'ells es cultiven a l'Argentina. Junts, nostres dos països representen sobre 89 per cent de la superfície de cultius GM del món. Comptes de Canadà per sobre 6 per cent i la Xina per sobre 4 per cent. Austràlia, Bulgària, Colòmbia, Alemanya, Hondures, L'Índia, Indonèsia, Mèxic, Romania, Espanya, Sud-àfrica, i l'Uruguai de dividir el (molt petit) tros de la coca.

Però la mida d'aquest pastís està creixent. Collita de biotecnologia de l'any passat van ser valora en $4.25 milions de dòlars, fins a $3.8 mil milions l'any anterior. Que aviat passarà el $5 marca de milions, Segons James, i continuar avançant cap amunt.

Sé que vaig a seguir utilitzant cultius biotecnològics a la meva granja. Vaig començar amb soja i després afegir blat de moro Bt a meu camps. Tots dos han millorat la meva operació de la granja i l'estil de vida.

Molt aviat, Aquests productes sorprenents i altres com ells millorar les operacions de granja gairebé a tot arreu.