"L'home que va inventar la primera roda era un idiota,«Sid Caesar una vegada fa broma. "El xicot que inventat l'altre tres, va ser un geni."

Ell pot tenir un punt. Algun dia, Potser els nostres descendents a dir el mateix sobre la producció de combustibles fòssils: El xicot que inventat la plataforma de perforació era "un idiota"–però el xicot que inventat el camp productores de combustible, "va ser un geni".

"Amèrica és addicte a l'oli,"President Bush va dir en el seu estat de la Unió la setmana passada. Que és la línia que tothom recorda perquè tots els canals de notícies repetir sense parar. Va ser el primer tòpic del discurs.

Concurs de pop: Saps què deia pròxim Bush?

Heus aquí la frase sencera: "Amèrica és addicte a l'oli, que és sovint importats de parts inestables del món".

I aquí és què estic pensant: Hi ha una part més estable del món que el cinturó de blat de moro dels Estats Units? Ha estat una estona ja que el governador de Iowa va ser enderrocat en un cop d'estat.

Les paraules del president que ha demostrat combustibles renovables, ara és el moment. Fortuna (Febrer 6, 2006) manifestava clarament la matèria: "Després de dècades de ser merament un additiu per a gasolina, l'etanol de sobte sembla ser les coses d'una revolució de combustible,"la revista dir. "Els propers cinc anys podria veure etanol anar d'una mera franja del pastís combustible a una solució principal d'energia en un món on el cost de dependre d'un subministrament finita de l'oli és massa alt."

Brasil ja ens ha demostrat que l'etanol pot alimentar una economia important: Sobre 40 per cent dels cotxes brasilers funcionar amb etanol, en lloc de gas de taques de problemes globals com Iran o Veneçuela.

Quan es tracta etanol, Brasil té alguns avantatges naturals sobre els Estats Units. Els costos laborals són menys, un factor important a fer assequibles els biocombustibles. També, clima càlid significa que automobilistes brasilers no han de bregar amb els problemes engegades que molts nord-Americans s'enfronten al gener. L'etanol simplement no encendre també a baixes temperatures.

Però la innovació–una especialitat americana — contribuirà a superar aquests i altres problemes. "La millor manera de trencar aquesta addicció és a través de la tecnologia,"deia Bush. "I estem al llindar dels avenços increïbles."

El president, per exemple, va parlar de "avantguarda mètodes de producció d'etanol, no només de blat de moro però de fusta xips i tiges o canviar d'herba."

Encara que la referència del President d'aquest triumvirat de potencials noves fonts de combustible dibuixava snickers de pessimistes hidebound, de fet són la pena l'atenció. Els científics han demostrat que etanol de cel lulosa–és a dir, el tipus derivats de xips de fusta, tiges, i pastura–és una promesa increïble.

Considerar pastura. És un nadiu de la Prada que un cop cobertes les planes abans l'arribada dels colons que cria i ranched la terra. Podria ser una font ideal de biomassa per a un nou etanol–fins i tot millor que el etanol de blat de moro que produïm als Estats Units ara mateix perquè es produiria més galons per hectàrea.

Investigació indica que amb cria elegant, ens podria ser capaços de recollir més de 12 tones de pastura de una sola hectàrea. Parcel de prova a la Universitat d'Auburn, de fet, han generat 15 tones per hectàrea. Mentre que un acre de blat de moro produeix sobre 400 galons d'etanol, pot produir un acre de pastura sobre 1100 galons per hectàrea.

Pastura també és bo per al medi ambient. Proporciona un hàbitat excel·lent per a la fauna mentre defensa contra l'erosió del sòl en les zones muntanyoses.

En el curt termini, trencar la nostra dependència econòmica del petroli requerirà més confiança en l'etanol de blat de moro. Aquí a l'oest mitjà, ja s'alimenta un munt de cotxes, inclòs el meu, i això es combustible més en els propers anys. Però com a President va deixar clar, blat de moro és només el principi.

Potser algun futur president parlarà de l'addicció del nostre país per canviar d'herba. Hem de ser tan afortunat.

Dean Kleckner és un agricultor Iowa i president de la Farm Bureau americà. Presideix la veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrade.org) nacional sense ànim de lucre amb seu a Des Moines, IA, format i liderat per agricultors en suport de lliure comerç i els avenços de la biotecnologia.