El meu Granja està situat en ple cor del gran país deu, sols a unes milles des del campus de la Universitat d'Illinois. Tan, per a mi, s'acosten dues temporades importants: temporada de collita i la temporada de futbol del col·legi.

Després hi ha la temporada protestor.

Una de les coses sobre la vida en una comunitat universitària és les diverses opinions que existeixen. Però, Em sento frustrat amb tancats com la ment de moltes persones estan sobre biotecnologia. Universitats formar persones en habilitats de pensament crític, encara, Sovint trobo a que les seves ments es componen sobre biotecnologia abans agricultors fins i tot tenir l'oportunitat de parlar.

M'agradaria que vols escoltar-nos. Biotecnologia vegetal pot ajudar a proporcionar una font d'energia abundant i renovable que és bo per al medi ambient.

Per ara, la majoria dels Americans saben una mica sobre l'etanol. És un combustible produït a partir de material vegetal-principalment, blat de moro, encara que ho farà gairebé qualsevol tipus de planta. El no pot adonar és que ja hi ha un munt de cotxes que funcionen exclusivament en etanol, incloent-hi 3.6 milions d'ells al Brasil sola. Als Estats Units, l'etanol és principalment un combustible additiva és l'objectiu de reduir les emissions nocives auto.

Hi ha menys familiaritat amb biodièsel. Biodièsel és una combinació d'olis vegetals amb gas-oil. Soja-com el tipus que creixen a la meva granja – són ingredients populars perquè el seu oli té el benefici afegit de servir com un lubricant de motor.

Aquestes biocombustibles encara una mica més que els combustibles que estan començant a substituir un cost, però en els últims anys he tornat econòmicament competitius. Poso biodièsel en meus propi tractors. Quan el cost de combustible pics cap amunt, com això feia dos anys – i pugui tornar aviat si anem a la guerra contra l'Iraq-biocombustibles en realitat ser menys opcions de preu.

També van cremar més net que el combustible convencional, que hauria si us plau algú preocupats per la qualitat d'aire. I quan ells estan extretes biotec blat de moro i soja, redueixen les demandes en zones de fauna i els ecosistemes fràgils. Això és perquè les tecnologies innovadores planta estan permetent als agricultors com jo augmentar el nostre rendiment en la mateixa superfície.

La meva pròpia experiència és que biotec cultius impuls rendiment per una mitjana de 5 a 7 per cent per hectàrea, encara que en alguns anys és molt més gran que. Imaginar el que això podria significar en vies, que s'enfronta a pressió constant per convertir terres fràgils i altres àrees preciosos en conreu productiu. If biotechnology can help farmers produce more food with the same acreage, llavors hem alimentar un món creixent sense haver d'aclarir més espai.

El que és més, Si terres agrícoles existents es pot convertir en una font de combustible, disminuirà l'incentiu per permetre les costes de Califòrnia i Florida de perforació petroliera, en grans llacs, i a l'Àrtic.

Biotecnologia pot proporcionar una prestació econòmica positiva als agricultors. En temps econòmics difícils, no a diferència del que molts en l'agricultura està experimentant ara mateix, els beneficis de la biotecnologia proporcionar pot ser útil mantenir agricultors en el negoci a la granja!

Els beneficis no acaben aquí. Cultius biotecnològics són més saludables, ja que requereixen menys pesticides. He vist què fer els barrinadors del blat de moro europeu a un camp de les plantes. Estic ansiós per utilitzar qualsevol eina disponible per defensar-se de la destrucció. Alot dels meus blat de moro i soja genèticament són ideat per ajudar a combatre les plagues. Això significa podeu utilitzar menys i esprais més segur que jo feia només uns pocs anys enrere. Això hauria de ser un confort als consumidors- i més encara a aquells de nosaltres que treballen a la granja, i els nostres veïns no agrícoles.

Finalment, cultius biotecnològics que anar en combustible ens ajudarà a reduir la nostra dependència del petroli estranger, que és el major avui del que era abans de la guerra del Golf. Actualment més de la meitat del nostre oli prové de l'estranger, i gran part de l'Orient. Reduir la nostra dependència dels recursos des que tumultuosa part del món ha de ser una part fonamental de l'estratègia de seguretat nacional.

No sé si alguna de les Fighting Illini vagar fora del campus aquesta tardor per aprendre sobre biotecnologia vegetal. Espero que fer algun, sempre que vénen amb una ment oberta.

John Reifsteck opera una granja occidental estat de blat de moro i soja, Il. John serveix a la Junta de veritat sobre comerç i tecnologia i és membre del Comitè Assessor del Ciències collita Universitat d'Illinois.