Com a nació, plorar la pèrdua d'un grup destacat d'astronautes-"set vides de gran propòsit"-que va morir ja que s'apropava la realització d'un viatge per l'espai que va involucrar a exploració i descobriment. A través dels anys, s'han descobert miríades d'avenços en la ciència i la tecnologia, provat i examinat de nou dins els paràmetres del programa transbordador espacial dels EUA. L'agricultura ha estat un soci clau en algunes oportunitats sense precedents molt científica- i podem ser beneficiaris.

Només el juny passat, Peggy Whitson, la noia de granja Iowa convertit astronauta, soja lliurats a l'estació espacial internacional. Es van fer les primeres plantes per completar un cicle de creixement de cultius principals–des de la sembra de llavors per fer créixer noves llavors–fora de l'atmosfera de la terra. Els científics estan analitzant si les llavors collides en un ambient lliure de gravetat han millorat oli, proteïna, i hidrats de carboni, i si aquestes qualitats poden ser cedides a les generacions posteriors.

La meravella de la biotecnologia és ajudar a descobrir i construir una millor soja sobre el terreny, així.

Al lèrgies als aliments, per descomptat, són una preocupació molt més els peus a terra. Es produeixen quan el cos disbarats. Heus aquí com la xarxa d'al·lèrgia alimentària descriu què passa:

"El sistema immunològic creu equivocadament que una substància inofensiu, en aquest cas un aliment, és perjudicial. En el seu afany per protegir el cos, Crea Anticossos IgE específics a aquest aliment. La propera vegada la persona menja aquest aliment, el sistema immunològic allibera grans quantitats de productes químics i les histamines per protegir el cos. Aquests productes químics desencadenar una cascada de símptomes lèrgics que poden afectar el sistema respiratori, tracte gastrointestinal, pell, o sistema cardiovascular.

No pateixo de mals al·lèrgies, Així que només puc imaginar les aggravations de persones que fan. Al lèrgies als aliments ha de ser frustrants especialment, perquè aquells que tenen ells es veuen obligats a evitar moltes de les coses que la resta de nosaltres prendre per concedit.

De vegades fins i tot no és tan fàcil. Persones al lèrgiques als cacauets, per exemple, només no pot rebutjar aperitius aèria. També han de tenir cura al voltant de pipes, perquè aquests dos productes diferents sovint comparteix equip. Gent al·lèrgica a la llet ha de ser caut de carn de supermercat delis perquè els afinadors de carn s'utilitzen sovint en formatge, així.

Soia pot ser la incansables, No obstant això, perquè van trobar el seu camí en tot tipus d'aliments, de galetes i conserves de tonyina a la sopa i nadó fórmula. Sobre 1 o 2 per cent dels adults, més 6 a 8 per cent dels nens, no pot menjar productes de soja a causa de les al lèrgies. Per a la majoria d'ells, les reaccions són menors: només picors i urticàries. Per a un grapat, No obstant això, és molt més greu.

El resultat és que molts aliments derivats d'un dels conreus més populars cultivades pels agricultors americans són per tant milions de persones. Moltes d'elles resulta difícil d'aconseguir una dieta equilibrada per totes les restriccions.

Els científics ja han fet coses increïbles amb soja. Més de 70 per cent de la soja cultivades als Estats Units són modificats genèticament per reduir la dependència dels plaguicides. Lliure de males herbes camps no només veuen bé, van millorar els rendiments.

La medicina moderna pot curar moltes malalties, però les al lèrgies no es troben entre ells. Metges que poden fer és ajuda persones tractar els seus símptomes. Dient aquells que pateixen d'al lèrgies als aliments per evitar els aliments que els fan malalt pot semblar de sentit comú, però també és el millor Consell hi ha.

No obstant això, estudis recents han demostrat que és possible crear una "fesol nocaut"–una soja que és modificat genèticament per suprimir les proteïnes que causen al·lèrgies. Segons el científic USDA Eliot Herman, "Això és probablement la primera vegada que un al·lergogen dominant humana ha estat eliminat de un cultiu d'aliments utilitzant biotecnologia."

Serà uns anys abans supermercats productes dibuix d'aquesta tecnologia. Quan passa, encara que, persones que pateixen al·lèrgies soja trobarà que la vida són de sobte molt menys complicada i perillosa.

Que és una gran notícia per a molta gent.

També hi ha una ironia de tot això. Els enemics de la biotecnologia sovint es queixen que els aliments genèticament modificats pot causar reaccions al lèrgiques inesperats. Mai he sentit parlar d'una persona documentar un cas d'aquest, però aquest simple fet per descomptat no ha deixat Aquests radicals de fer una reclamació especulatiu.

La nova investigació de la soja es converteix aquesta afirmació al seu cap. Els enemics de la biotecnologia tenir exactament equivocat. Per cultius gens alterats, no estem a punt de fer pitjor de problemes d'al·lèrgia – podem preparar-se per facilitar-los.