Quan vaig començar l'agricultura 30 fa anys, Mai va somiar de progrés tecnològic com vols revolucionar l'agricultura. Persones han estat cultiu d'aliments durant mil·lennis, després de tot. Tractors han substituït mules, però al final, cada pagès s'enfronta a reptes sempre present, com el temps i baix marge torna. Vostè pot tenir l'aixada millor del món, no va fer una mica de bona enmig d'una sequera paralitzant!

Encara no podem controlar el temps, tot i que veient el canal de temps permet ens sap què hi ha a la botiga. No obstant això, recents innovacions en biotecnologia tenen millorar l'agricultura més enllà de tot alguna vegada vaig pensar que era possible. Fins i tot podem ser a punt de fer una altra eterna flagell dels agricultors permanentment obsolets. Estic parlant de plagues.

Qualsevol pagès que ha perdut un camp de cultiu als barrinadors del blat de moro sap què vull. Hi ha res tan frustrant com veure un munt d'errors destruir alguna cosa que altrament podria alimentar afamats.

Aerosols de tecnologia antiga ofereix una manera de contenir el problema, però són difícilment infalible. D'altra banda, hi ha una línia molt fina entre insecticides que són prou forts per matar les plagues i les que són tan potents perjudica les plantes beneficiós que suposa per protegir. És un delicat acte d'equilibri.

Avui, No obstant això, els agricultors tenen una opció nova. Es pot recórrer a cultius que són millors capaços de resistir els esprais per biotecnologia agrícola. Alguns fins i tot pot espantar errors en el seu propi. Això és un avenç fantàstic, perquè significa agricultors no ha d'utilitzar com molts productes químics de vèncer altra vegada errors o protegir-se de les males herbes.

Els agricultors d'aquest any es planta un nombre rècord de cultius biotecnològics. Segons el Departament d'agricultura, 74 percentatge d'hectàrees de soja i 32 per cent de hectàrees de blat de moro constarà d'aquestes plantes remarcables, fins a les taxes de l'any passat de 68 per cent i 26 per cent, respectivament.

Hi haurà encara més d'això en el futur. Una estimació diu que el mercat mundial de cultius biotecnològics serà $8 mil milions en tres anys i $25 milions de dòlars per 2010. Més d'una dotzena de països ara creixen quantitats substancials d'aquests conreus, amb els Estats Units, Canadà, i Argentina liderant el camí.

Això no seria possible sense la confiança dels consumidors. Encara hi ha una desinformació campanya en marxa l'objectiu específic es erosionar la confiança. Activistes radicals que prefereixen la ciència escombraries bona ciència són la força darrere d'aquesta propaganda enganyosa.

No hi ha un sol tros de evidència que suggereix que els cultius biotecnològics són insalubres o dolent per al medi ambient. Encara els enemics de la innovació agrícola han fet tot el possible perquè la gent ordinària crec que hi ha un problema. S'han descobert que la por recapta fons – i que dóna "seguretat en el treball" per a ells!

Recordeu que la història sobre el blat de moro biotec mal monarca papallones? L'informe original, basat en un experiment de laboratori petit d'erugues en un entorn natural, només ha sigut desacreditada–per què sembla l'enèsima vegada. Al febrer, Agència d'investigacions científiques el Departament d'agricultura va dir que el blat de moro genèticament modificat planteja "cap risc significatiu" a aquestes papallones.

A l'abril, la prestigiosa revista Nature es va disculpar per publicar un fals informe sobre noves soques de blat de moro perjudicant la biodiversitat de Mèxic l'any passat. Els opositors de biotech anunciava aquest estudi Quan descobria, però ara els editors de la natura ha posseït per un error important: "L'evidència disponible és insuficient per justificar la publicació de l'article original,"van escriure.

Biotecnologia és realment bo per al medi ambient. Augmentant el cultiu rendiment, permet la mateixa quantitat de terra per produir més menjar. Aquesta és la bona economia per a agricultors i els consumidors–però també facilita conservació del sòl. Països en desenvolupament, disminueix la cara de la gent de pressió per convertir les selves tropicals en terres de conreu.

Biotecnologia permet conrear aliments que aportin avantatges especials per la gent que menja. La ciència és encara jove, però ja hem descobert maneres de fer els aliments més nutritius. Fins i tot hi ha una nova varietat d'arròs que lluita contra la deficiència de vitamina A, que és un principal causa de ceguesa a tot el món.

Realment estic mirant endavant a les plantes que augmentarà la meva ingesta de vitamina, reduir el meu colesterol i reduir la meva pressió arterial. Ara que seria REAL menjar i no pot passar massa aviat! Sobre l'única cosa que no pot fer aquestes plantes increïbles és control el temps. Però que és queixar-se? Estic ocupat plantació.

Tim Burrack, en col. laboració amb el seu germà, ha estat criant blat de moro i la soja a Iowa nord-est per a 30 anys i serveix a la Junta Directiva de veritat sobre comerç i tecnologia.